Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж73867/2013/6<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товарознавчий вісник
: зб. наук. пр..- Луцьк

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Редколегія.
  4. Байдакова Л. І., Науменко С. В., Байдакова І. М. Проблеми підвищення якості та безпеки харчових продуктів, свіжих фруктів. - C. 6-9.
  5. Березовський Ю. В. Оцінка стимулювання товарних ринків екологічно безпечної продукції через розвиток лляного сировинного комплексу. - C. 10-17.
  6. Васильева И. И. Структурный анализ отказов телевизоров с использованием методов статистики качества. - C. 18-26.
  7. Глушкова Т. Г. Теоретичні та експериментальні дослідження офсетного паперу зменшеної маси. - C. 27-37.
  8. Голодюк Г. І. Комплексна оцінка якості фарбувальної композиції і покриттів на основі алкідних смол. - C. 38-45.
  9. Ємченко І. В., Гивлюд М. М., Сташко Н. П. Атмосферостійкі покриття для бетону на основі наповнених силіційорганічних сполук. - C. 46-51.
  10. Калашник О. В. Товарознавче дослідження конструктора фірми Lego. - C. 52-60.
  11. Кириченко О. В. Застосування хімічних волокон у виробництві геотекстильних матеріалів. - C. 61-65.
  12. Лисенко Н. В., Омельченко Н. В. Обґрунтування вибору показників якості шкір з гідрофобною обробкою для товарознавчої оцінки. - C. 66-71.
  13. Мартосенко М. Г., Поліщук Л. В., Семак Б. Д. Роль безформальдегідного оброблення верхнєтрикотажних бавовняних і бавовняно-котонінових полотен у формуванні їх якості. - C. 72-79.
  14. Міневич Г. Я. Шляхи підвищення конкурентоспроможності вітчизняних бавовняних текстильних матеріалі. - C. 80-84.
  15. Микитин О. З. Дослідження стійкості лакофарбових захисних покриттів на деревині до дії біологічних чинників. - C. 85-91.
  16. Оксенчук О. І. Роль завершального оброблення у формуванні спеціальних властивостей технічного текстиля. - C. 92-97.
  17. Пахолюк О. В., Семак Б. Д. Основні напрямки світлостабілізації пофарбувань платтяно-сорочкових лляних тканин. - C. 98-105.
  18. Передрій О. І. Визначення похибки товарознавчої комплексної оцінки якості. - C. 106-110.
  19. Проскочило А. В., Дем’яненко В. Г., Дем’яненко Д. В., Бреусова С. В. До питання товарознавчого аналізу паковань товарів, що придбаваються та продаються аптечними закладами. - C. 111-120.
  20. Речун О. Ю. Теоретичні дослідження територіальної організації роздрібної торгової мережі. - C. 121-124.
  21. Ткачук В. В. Товарознавча оцінка бензинів, що реалізується на ринку м. Луцька. - C. 125-129.
  22. Толмачов В. С., Кузьміна Т. О. Експрес-оцінка показника гнучкості лляного волокна сучасними сенсорними методами. - C. 130-136.
  23. Шегинський О. В. Дослідження експлуатаційних властивостей нових синтетичних шкір. - C. 137-144.
  24. Щербініна І. О., Пугачевський Г. Ф. Теоретичні основи формування асортименту корсетних виробів. - C. 145-152.
  25. Ягелюк С. В. Визначальні показники якості льоносировини. - C. 153-157.
  26. Гавриляк М. Я., Каблаш У. Дослідження пробіотичної мікрофлори йогуртів. - C. 158-163.
  27. Колтунов В. А., Гіджеліцький В. М., Мазур В. А. Ресурсний потенціал сортаменту і конкурентоспроможність осінніх плодів груші України. - C. 164-176.
  28. Кудінова О. В., Оносова І. А. Ідентификація барвників у складі жувального мармеладу, призначеного для дитячого споживання. - C. 177-185.
  29. Медведкова И. И. Особенности химического состава культивируемых грибов разных видов, как объектов для переработки. - C. 186-192.
  30. Молоканова Л. В., Хованець І. С. Оцінка молокозгортальної активності ферментів грибного походження. - C. 193-198.
  31. Нестеренко Н. А. Мікробіологічні показники якості видкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць. - C. 199-204.
  32. Погребняк В. Г., Перкун І. В., Погребняк А. В. Параметри флокуляційного процесу, що забезпечують підвищення споживних властивостей та якість яблучного соку під час освітлення. - C. 205-212.
  33. Попова Н. О., Акайомова В. І. Використання кореня селери як допоміжної сировини у розробці нового функціонального продукту. - C. 213-219.
  34. Притульська Н. В., Антюшко Д. П., Мотузка Ю. М. Математичне моделювання макронутрієнтного складу продуктів для нутрітивної підтримки організма при гіперметаболізмі. - C. 220-227.
  35. Прядко О. А., Ткачук В. В. Рoзрoблення елементів системи управління безпечністю м’яса птиці. - C. 228-233.
  36. Ракша-Слюсарева О. А., Круль В. О. Товарознавча оцінка вторинних продуктів переробки ріпаку. - C. 234-239.
  37. Сидоренко О. В., Павлюченко Ю. П., Туніцька А. О. Біологічна цінність комбінованих структуроутворювачів. - C. 240-244.
  38. Холодова О. Ю. Визначення номенклатури показників якості напівкопчених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини нуту. - C. 245-251.
  39. Шубіна Л. Ю., Доманова О. В., Чорна Т. О. Ароматопроникність модифікованих натуральних ковбасних оболонок. - C. 252-257.
  40. Ярошевич Т. С., Ярошевич О. М. Сучасні тенденції у формуванні якості хлібобулочних виробів. - C. 258-262.
2013
Вип. 6
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського