Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2015/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
: зб. наук. пр..- Харків
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Проблеми створення систем харчування лікувального призначення другого покоління. - C. 7-17.
  4. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура Т. С., Кись В. В. Вивчення процесів кріомеханохімії високомолекулярних і низькомолекулярних нанокомплексів грибів шампіньйонів під час їх кріообробки з використанням рідкого азоту. - C. 17-26.
  5. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Радченко Л. О., Соколова Л. М., Юр’єва О. О., Берестова А. А. Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчування. - C. 27-37.
  6. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Абрамова Т. С., Берестова А. А., Топоркова К. В. Технологія тонізуючих нанонапоїв на основі молочної сироватк и, збагачених кріопастами з овочів і фітоекстрактами. - C. 37-49.
  7. Кондратюк Н. В., Большакова В. Л., Пивоваров Є. П., Пивоваров П. П. Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної палички. - C. 50-58.
  8. Янчева М. О. Інновації в технологіях напівфабрикатів м’ясних заморожених. - C. 58-69.
  9. Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача. - C. 69-78.
  10. Дюкарева Г. І., Соколовська О. О. Технологічні параметри розроблених пастильних виробів. - C. 79-89.
  11. Степанькова Г. В. Технології пшеничного хліба з використання продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи. - C. 89-99.
  12. Черевко О. І., Михайлов В. М., Маяк О. А., Сардаров А. М. Вплив вібрації на процес вакуумного сушіння рослинної сировини. - C. 100-107.
  13. Черевко О. І., Скрипник В. О., Фарісєєв А. Г. Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стиснення. - C. 107-120.
  14. Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Аналітична характеристика мембранної обробки рідких високомолекулярних систем. - C. 120-131.
  15. Дейниченко Г. В., Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Шевченко І. В. Дослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбуза. - C. 131-139.
  16. Погожих М. І., Чеканов М. А., Пак А. О. Концепція підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв. - C. 139-147.
  17. Яковлєв О. В., Постнов Г. М., Потапов В. О. Вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління риби. - C. 147-154.
  18. Potapov V., Yakushenko E. Effect of design of internal heater on the drying kinetics of grape pomace in mass transfer module. - C. 155-163.
  19. Тормосов Ю. М., Саєнко С. Ю. Моделювання розповсюдження теплових променів від сегментних рефлекторів. - C. 163-171.
  20. Захаренко В. О., Сорокіна С. В. До розрахунку енергетичної освітленості харчових продуктів під час ІЧ-нагрівання. - C. 172-180.
  21. Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Афукова Н. О., Мельник К. Г. Розробка ресурсозберігального способу очищення часнику та перспективні шляхи розробки його апаратурного оформлення. - C. 180-188.
  22. Савченко-Перерва М. Ю., Якуба О. Р. Розрахунок полів швидкостей у циліндричному апараті із зустрічними закрученими потоками на основі експериментальних даних. - C. 188-197.
  23. Токолов Ю. І., Гурський П. В., Богомолов О. В., Домніч М. І. Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля. - C. 197-204.
  24. Постнов Г. М., Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В., Василець І. В. Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої. - C. 205-212.
  25. Шидакова-Каменюка О. Г., Головко М. П., Роговий І. С., Рогова А. Л. Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового. - C. 213-222.
  26. Головко М. П., Применко В. Г., Головко Т. М. Визначення параметрів гострої токсичності біологічно активної добавки "Сивоселен Плюс". - C. 222-231.
  27. Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Захаренко В. О., Борисова А. О. Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробів. - C. 231-240.
  28. Одарченко А. М., Гасай Є. Л., Карпенко З. П. Особливості використання вторинної сировини під час виробництва кефіру. - C. 241-250.
  29. Ястреба Ю. А., Пасічний В. М. Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів шляхом використання добавок гідроколоїдів. - C. 250-257.
  30. Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів на основі шроту зародків пшениці. - C. 257-267.
  31. Одарченко М. С., Карпенко З. П., Сергієнко А. О., Бобирєва А. А. Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоїв. - C. 267-274.
  32. Кучерук З. І., Постнова О. М., Галич А. О. Дослідженнявластивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту. - C. 275-283.
  33. Коlesnyk T., Коlesnyk A. Biological value of boiled sausage with blood colouring agent. - C. 283-291.
  34. Пенкіна Н. М., Татар Л. В. Актуальність використання рослинної сировини для виробництва слабоалкогольних напоїв. - C. 291-299.
  35. Атанасова В. В. Технологія пюреподібних страв на основі сочевиці. - C. 299-307.
  36. Калакура М. М., Щирська О. В. Перспективи покращення біологічної цінності нових виробів. - C. 308-314.
  37. Кондратюк Н. В. Системний аналіз у вирішенні питань якості солодких страв із капсульованими пробіотичними мікроорганізмами. - C. 314-324.
  38. Степанова Т. М. Наукове обґрунтування ролі системи "NEApectin–Ca2+" у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції. - C. 325-331.
  39. Дудкіна О. О., Губенко С. О., Гавриш А. В., Нєміріч О. В. Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначення. - C. 331-343.
  40. Омельченко С. Б., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювального. - C. 343-352.
  41. Цихановська І. В., Барсова З. В., Демидов І. М., Павлоцька Л. Ф. Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі "олія – ліпідо-магнетитова суспензія". - C. 353-362.
  42. Орлова Н. Я., Дьякова Ю. В., Романенко Р. П. Структурно-механічні властивості баклажанових снеків. - C. 363-374.
  43. Кузьмін О. В., Топольник В. Г., Мирончук В. Г., Суйков С. Ю. Стабілізація водно-спиртових сумішей у процесі електрохімічної активації питної води. - C. 374-386.
  44. Demidova A., Aksenova O., Demidov І. Determination of the sunflower oil storage period by the accelerated method. - C. 386-392.
  45. Кравченко М. Ф., Ярошенко Н. Ю. Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом. - C. 392-400.
  46. Токар А. Ю., Миронюк С. С. Збереженість плодів баклажана за умови оброблення речовинами антимікробної дії. - C. 400-409.
  47. Сукманов В. О., Петрова Ю. М., Захаревич В. Б., Маринін А. І. Субкритична вода як екстрагент у процесах екстрагування біологічно активних речовин із рослинної сировини. - C. 410-429.
  48. Обозна М. В., Любенко Г. Д., Перцевой Ф. В. Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту. - C. 429-440.
  49. Іукурідзе Е. Ж. Сучасні методи вивчення походження та ідентифікації вин КНП. - C. 441-449.
  50. Дітріх І. В., Марченко Ю. І. Оцінка показників якості нових рибних пресервів у вишневому соусі "Нептун Cherry". - C. 450-457.
  51. Кушнір Н. А. Визначення збалансованості амінокислотного складу колагенового препарату. - C. 458-468.
  52. Костенко Є. Є., Максименко О. В., Бутенко О. М. Визначення мікроелементного складу харчової добавки "Каркаде" з використанням методу твердофазної спектрофотометрії. - C. 468-478.
  53. Захаренко В. О., Дьяков О. Г., Воронцова Ж. В. Відновлення розподілу пор у шкіряних виробах. - C. 479-487.
  54. Letuta T., Gasanova A., Grygorets D. The influence of aesthetic properties of product packaging on consumers, preferences. - C. 487-494.
  55. Головко Т. М., Бакіров М. П. Коштовне каміння в надрах України. - C. 495-502.
  56. Gubsky S., Vіnnikova V., Коbrin V. Organization of network interaction in educational process. - C. 503-513.
  57. Чаговець В. В. Проблеми формування інформаційно-освітнього середовищ а університету. - C. 513-520.
  58. Гірінова Л. В., Сибірякова І. Г. Використання хмарного сервісу IBM ARCA в науково-дослідній діяльності університетів. - C. 520-529.
  59. Алфавітний покажчик. - C. 530-531.
2015
Вип. 1 (21)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського