Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2014/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
: зб. наук. пр..- Харків
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Секція 1. Нові технології продуктів харчування

  4. Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Нетрадиційні борошняні вироби: кількісний аналіз збалансованості нутрієнтів. - C. 7-17.
  5. Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Горбань В. Г., Цибань Л. С. Теоретичне обґрунтування використання гідробіонтів у технології дієтичних добавок. - C. 17-28.
  6. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Павлюк В. А., Маціпура Т. С., Котюк Т. В. Кріомеханічна модифікація добавок із шампіньйонів у вигляді дрібнодисперсного замороженого пюре з унікальними характеристиками. - C. 29-40.
  7. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Бессараб O. С., Балабай К. С., Борисова А. О., Лосєва С. М. Вивчення впливу низькотемпературної обробки та кріодеструкції на збереження БАР і трансформацію інуліну під час розробки оздоровчих добавок із топінамбура. - C. 40-51.
  8. Павлюк Р. Ю., Чуйко Л. О., Погарська В. В., Павлюк В. А., Соколова Л. М. Вивчення процесів механохімії під час переробки квіткового пилку в полівітамінні дрібнодисперсні порошкоподібні добавки. - C. 51-62.
  9. Pavlyuk R., Pogarskaya V., Yurieva O., Nakonechnaya Yu., Kotyuk T., Arkhypova V. Innovative technology of melted cheese products with the use of freezing and mechanical destruсtion. - C. 62-73.
  10. Pavlyuk R., Timofeyeva N., Balabai К., Loseva S., Borysova A. The new about carotenoids during the refrigerated processing of carotene-containing vegetables and berries with the use of cryo- and mechanical destruction. - C. 74-81.
  11. Секція 2. Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв

  12. Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Михайлова С. В., Авдєєв С. С. Сучасні лабораторні установки та дослідження електрофізичних методів обробки харчової сировини. - C. 82-94.
  13. Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Афукова Н. О., Загорулько А. М. Інтенсифікація апаратів для виробництва порошкоподібних напівфабрикатів із рослинної сировини. - C. 94-102.
  14. Білецький Е. В., Петренко О. В. Теоретичні дослідження течії ньютонівської рідини при перехідному гідродинамічному режимі. - C. 102-114.
  15. Гладушняк О. К., Біленька І. Р., Лазаренко Н. А. Дослідження процесу дроблення під час отримання пастоподібних продуктів на основі вичавок ферментованого топінамбура. - C. 114-121.
  16. Угрімов С. В., Куценко В. А., Лебединець І. В. Моделювання нестаціонарних коливань шаруватих ортотропних елементів конструкцій харчового обладнання. - C. 121-133.
  17. Постнов Г. М., Червоний В. М., Зубрєв А. С. Розробка ультразвукового способу очищення ставкової риби від луски. - C. 134-141.
  18. Петренко О. В., Семенюк Д. П. Прогресивні проміжні холодоносії та їх застосування для систем непрямого охолодження. - C. 141-149.
  19. Погожих М. І., Іштван Є. О. Розробка диференційного вимірювального сушильного апарата тепломасообміну. - C. 150-156.
  20. Потапов В. О., Семенюк Д. П. Обґрунтування умов швидкого заморожування харчових продуктів. - C. 156-168.
  21. Костенко С. М. Комплексна оцінка якості апарата АРЖМ-0.07-1. - C. 168-173.
  22. Заплетніков І. М., Пільненко А. К., Гордієнко О. В., Cеваторова І. С. Аналіз варіаційних моделей екологічних характеристик машин для збивання харчових продуктів. - C. 174-181.
  23. Всеволодов О. М. Руйнування адгезійно-когезійної взаємодії ґрунтового забруднення рослинної сировини потоком води. - C. 181-196.
  24. Гура О. В., Декань О. О. Математичний опис процесу сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі. - C. 197-205.
  25. Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів

  26. Черевко О. І., Крутовий Ж. А. Про наукові основи створення борошняних виробів для систем харчування. - C. 206-222.
  27. Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Захаренко В. О., Бурлюбаєва Т. М. Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування. - C. 222-230.
  28. Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Михайлик В. І., Соколова Є. Б. Споживні властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберігання. - C. 230-238.
  29. Омельченко С. Б., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Визначення міцності міжфазних адсорбційних шарів у піноемульсійних системах. - C. 238-247.
  30. Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем. - C. 247-255.
  31. Головко М. П., Головко Т. М., Скляр А. О. М’ясні драглеві вироби в оболонці та перспективи їх промислової технології. - C. 255-264.
  32. Пасічний В. М., Желуденко Ю. В. Перспектива натуральних антиоксидантів для використання в м’ясопереробній галузі. - C. 264-276.
  33. Іванов С. В., Рижкова Т. М., Омельченко О. В. Покращення якості козиного комбінованого сирного кисломолочного продукту функціонального призначення. - C. 277-289.
  34. Одарченко М. С., Бабіч А. О., Піддубний В. В. Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберігання. - C. 289-297.
  35. Онищенко В. М., Большакова В. А., Гринченко Н. Г., Островерх І. С. Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбас. - C. 297-304.
  36. Колесник Т. Л., Колесник А. О., Яковлєв І. О. Формування споживчих властивостей варених ковбас за показником безпеки. - C. 304-314.
  37. Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування

  38. Крутовий Ж. А. Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартного. - C. 315-322.
  39. Артамонова М. В., Пілюгіна І. С., Кузнецова Т. О. Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з троянди. - C. 323-330.
  40. Одарченко Д. М. Дослідження кріоскопічних властивостей культивованих грибів. - C. 331-336.
  41. Мурликіна Н. В. Вивчення окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринної природи. - C. 337-346.
  42. Прісс О. П. Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов. - C. 347-357.
  43. Прісс О. П., Кулик А. С. Динаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантів. - C. 357-364.
  44. Сердюк М. Є. Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах яблуні залежно від абіотичних чинників. - C. 365-375.
  45. Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М. Морозиво з козиного молока функціонального призначення. - C. 375-387.
  46. Чеканов М. А., Запаренко Г. В., Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Гейко Т. С. Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів. - C. 387-396.
  47. Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів

  48. Захаренко В. О., Сорокіна С. В., Крутовий Ж. А. Вологоємність і гігроскопічність натуральних шкір. - C. 397-407.
  49. Захаренко В. О., Дьяков О. Г., Воронцова Ж. В., Даніленко О. Ф. Автоматизована система виміру розподілу пор у шкіряних виробах. - C. 407-417.
  50. Самойленко С. О., Гурікова І. М. Корозійна стійкість алюмінієвої фольги в розчинах поверхнево-активних речовин. - C. 417-423.
  51. Доманова О. В., Ванчина Т. К. Збагачення рідкого мила токоферолом та відлущуючими речовинами. - C. 423-430.
  52. Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі

  53. Чаговець В. В., Землянко Ю. В., Родіна В. О. Розробка інформаційно-комунікаційного інтернет-ресурсу навчальних дисциплін. - C. 431-442.
  54. Чаговець В. В., Землянко Ю. В. Створення програмно-методичного комплексу дисциплін із використанням мультимедійних технологій. - C. 442-451.
  55. Кір’яков Ю. К., Хацкевич Ю. М., Борисова А. О. Програмований контроль із курсу "Організація захисту прав споживачів". - C. 451-459.
  56. Алфавітний покажчик. - C. 460-461.
2014
Вип. 2 (20)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського