Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2014/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр..- Харків Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv- Титул.
- Зміст.
Секція 1. Нові технології продуктів харчування
- Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Нетрадиційні борошняні вироби: кількісний аналіз збалансованості нутрієнтів. - C. 7-17.
- Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Горбань В. Г., Цибань Л. С. Теоретичне обґрунтування використання гідробіонтів у технології дієтичних добавок. - C. 17-28.
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Павлюк В. А., Маціпура Т. С., Котюк Т. В. Кріомеханічна модифікація добавок із шампіньйонів у вигляді дрібнодисперсного замороженого пюре з унікальними характеристиками. - C. 29-40.
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Бессараб O. С., Балабай К. С., Борисова А. О., Лосєва С. М. Вивчення впливу низькотемпературної обробки та кріодеструкції на збереження БАР і трансформацію інуліну під час розробки оздоровчих добавок із топінамбура. - C. 40-51.
- Павлюк Р. Ю., Чуйко Л. О., Погарська В. В., Павлюк В. А., Соколова Л. М. Вивчення процесів механохімії під час переробки квіткового пилку в полівітамінні дрібнодисперсні порошкоподібні добавки. - C. 51-62.
- Pavlyuk R., Pogarskaya V., Yurieva O., Nakonechnaya Yu., Kotyuk T., Arkhypova V. Innovative technology of melted cheese products with the use of freezing and mechanical destruсtion. - C. 62-73.
- Pavlyuk R., Timofeyeva N., Balabai К., Loseva S., Borysova A. The new about carotenoids during the refrigerated processing of carotene-containing vegetables and berries with the use of cryo- and mechanical destruction. - C. 74-81.
Секція 2. Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв
- Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Михайлова С. В., Авдєєв С. С. Сучасні лабораторні установки та дослідження електрофізичних методів обробки харчової сировини. - C. 82-94.
- Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Афукова Н. О., Загорулько А. М. Інтенсифікація апаратів для виробництва порошкоподібних напівфабрикатів із рослинної сировини. - C. 94-102.
- Білецький Е. В., Петренко О. В. Теоретичні дослідження течії ньютонівської рідини при перехідному гідродинамічному режимі. - C. 102-114.
- Гладушняк О. К., Біленька І. Р., Лазаренко Н. А. Дослідження процесу дроблення під час отримання пастоподібних продуктів на основі вичавок ферментованого топінамбура. - C. 114-121.
- Угрімов С. В., Куценко В. А., Лебединець І. В. Моделювання нестаціонарних коливань шаруватих ортотропних елементів конструкцій харчового обладнання. - C. 121-133.
- Постнов Г. М., Червоний В. М., Зубрєв А. С. Розробка ультразвукового способу очищення ставкової риби від луски. - C. 134-141.
- Петренко О. В., Семенюк Д. П. Прогресивні проміжні холодоносії та їх застосування для систем непрямого охолодження. - C. 141-149.
- Погожих М. І., Іштван Є. О. Розробка диференційного вимірювального сушильного апарата тепломасообміну. - C. 150-156.
- Потапов В. О., Семенюк Д. П. Обґрунтування умов швидкого заморожування харчових продуктів. - C. 156-168.
- Костенко С. М. Комплексна оцінка якості апарата АРЖМ-0.07-1. - C. 168-173.
- Заплетніков І. М., Пільненко А. К., Гордієнко О. В., Cеваторова І. С. Аналіз варіаційних моделей екологічних характеристик машин для збивання харчових продуктів. - C. 174-181.
- Всеволодов О. М. Руйнування адгезійно-когезійної взаємодії ґрунтового забруднення рослинної сировини потоком води. - C. 181-196.
- Гура О. В., Декань О. О. Математичний опис процесу сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі. - C. 197-205.
Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів
- Черевко О. І., Крутовий Ж. А. Про наукові основи створення борошняних виробів для систем харчування. - C. 206-222.
- Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Захаренко В. О., Бурлюбаєва Т. М. Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування. - C. 222-230.
- Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Михайлик В. І., Соколова Є. Б. Споживні властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберігання. - C. 230-238.
- Омельченко С. Б., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Визначення міцності міжфазних адсорбційних шарів у піноемульсійних системах. - C. 238-247.
- Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем. - C. 247-255.
- Головко М. П., Головко Т. М., Скляр А. О. М’ясні драглеві вироби в оболонці та перспективи їх промислової технології. - C. 255-264.
- Пасічний В. М., Желуденко Ю. В. Перспектива натуральних антиоксидантів для використання в м’ясопереробній галузі. - C. 264-276.
- Іванов С. В., Рижкова Т. М., Омельченко О. В. Покращення якості козиного комбінованого сирного кисломолочного продукту функціонального призначення. - C. 277-289.
- Одарченко М. С., Бабіч А. О., Піддубний В. В. Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберігання. - C. 289-297.
- Онищенко В. М., Большакова В. А., Гринченко Н. Г., Островерх І. С. Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбас. - C. 297-304.
- Колесник Т. Л., Колесник А. О., Яковлєв І. О. Формування споживчих властивостей варених ковбас за показником безпеки. - C. 304-314.
Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування
- Крутовий Ж. А. Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартного. - C. 315-322.
- Артамонова М. В., Пілюгіна І. С., Кузнецова Т. О. Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з троянди. - C. 323-330.
- Одарченко Д. М. Дослідження кріоскопічних властивостей культивованих грибів. - C. 331-336.
- Мурликіна Н. В. Вивчення окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринної природи. - C. 337-346.
- Прісс О. П. Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов. - C. 347-357.
- Прісс О. П., Кулик А. С. Динаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантів. - C. 357-364.
- Сердюк М. Є. Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах яблуні залежно від абіотичних чинників. - C. 365-375.
- Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М. Морозиво з козиного молока функціонального призначення. - C. 375-387.
- Чеканов М. А., Запаренко Г. В., Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Гейко Т. С. Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів. - C. 387-396.
Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів
- Захаренко В. О., Сорокіна С. В., Крутовий Ж. А. Вологоємність і гігроскопічність натуральних шкір. - C. 397-407.
- Захаренко В. О., Дьяков О. Г., Воронцова Ж. В., Даніленко О. Ф. Автоматизована система виміру розподілу пор у шкіряних виробах. - C. 407-417.
- Самойленко С. О., Гурікова І. М. Корозійна стійкість алюмінієвої фольги в розчинах поверхнево-активних речовин. - C. 417-423.
- Доманова О. В., Ванчина Т. К. Збагачення рідкого мила токоферолом та відлущуючими речовинами. - C. 423-430.
Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі
- Чаговець В. В., Землянко Ю. В., Родіна В. О. Розробка інформаційно-комунікаційного інтернет-ресурсу навчальних дисциплін. - C. 431-442.
- Чаговець В. В., Землянко Ю. В. Створення програмно-методичного комплексу дисциплін із використанням мультимедійних технологій. - C. 442-451.
- Кір’яков Ю. К., Хацкевич Ю. М., Борисова А. О. Програмований контроль із курсу "Організація захисту прав споживачів". - C. 451-459.
- Алфавітний покажчик. - C. 460-461.
| 2014 | | Вип. 2 (20)
|
|
|
|