Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2012/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
: зб. наук. пр..- Харків
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Секція 1. Нові технології продуктів харчування

  4. Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Тарасенко Т. А. Установлення раціональних режимів сушіння капусти. - C. 3-7.
  5. Торяник О. І., Коваленко В. О., Дьяков О. Г., Панікарова Б. О. Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах. - C. 7-15.
  6. Пересічний М. І., Вітряк О. П., Радченко М. В. Технологія десертів функціонального призначення. - C. 15-21.
  7. Пересічний М. І., Федорова Д. В. Технологічні аспекти використання активованої води з мікрокластерною структурою у виробництві харчової продукції оздоровчого призначення. - C. 21-27.
  8. Пешук Л. В., Штик І. І., Казнадзей Т. Д. М’ясо паркових оленів – перспективна сировина для інноваційних м’ясних продуктів. - C. 27-34.
  9. Мурликіна Н. В., Янчева М. О., Упатова О. І. Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структури. - C. 34-42.
  10. Крутовий Ж. А. Перспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначення. - C. 42-52.
  11. Капліна Т. В., Миронов Д. А. Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок. - C. 52-58.
  12. Арпуль О. В., Усатюк О. М., Дудкіна О. О., Ворона О. П. Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства. - C. 58-65.
  13. Секція 2. Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв

  14. Черевко О. І., Михайлов В. М., Лебединець І. В. Удосконалення комбінованого ІЧ-апарата. - C. 66-70.
  15. Черевко О. І., Скрипник В. О. Ексергетичний аналіз процесу кон-дуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії. - C. 70-84.
  16. Заплетніков І. М., Пільненко А. К. Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продукту. - C. 84-92.
  17. Бельмас І. В., Перфильєва Ю. М. Напружений стан стрічки конвеєра зневоднення харчової сировини. - C. 92-97.
  18. Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів

  19. Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Касілова Л. О., Запаренко Г. В. Про дефіцитні нутрієнти, що впливають на метаболізм кісткової тканини в оптимізованих системах харчування лікувально-профілактичного призначення. - C. 98-105.
  20. Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Касілова Л. О., Запаренко Г. В. Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію. - C. 105-110.
  21. Пересічна С. М., Пересічний М. І. Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками. - C. 110-118.
  22. Пересічний М. І., Пересічна С. М., Сушич М. І. Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення. - C. 119-123.
  23. Пересічний М. І., Пересічна С. М., Тарасевич К. В. Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок. - C. 124-128.
  24. Малигіна В. Д., Кротинова К. А. Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності. - C. 129-136.
  25. Корзун В. Н., Антонюк І. Ю. Технологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначення. - C. 136-142.
  26. Тележенко Л. М., Золовська О. В. Розробка моделі прискореного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десерту. - C. 143-150.
  27. Безусов А. Т., Мазуренко І. К. Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз. - C. 151-158.
  28. Кобрін В. М., Постнова О. М., Віннікова В. О. Принципи Кодексу Аліментаріус у вирішенні проблеми безпечного харчування в Україні. - C. 158-162.
  29. Одарченко М. С., Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Сюсель О. О. Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів. - C. 162-166.
  30. Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Гапонцева О. В. Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні. - C. 167-172.
  31. Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Круглова О. С. Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру. - C. 172-177.
  32. Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В. Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби. - C. 178-185.
  33. Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатора. - C. 185-190.
  34. Оносова І. А., Бровко О. Г. Порівняльна характеристика системи стандартів якості пшениці в Україні та країнах ЄС. - C. 190-198.
  35. Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Прудніков В. Г. Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном C. - C. 198-205.
  36. Доманова О. В., Шубіна Л. Ю. Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослин. - C. 205-209.
  37. Усатюк С. І., Пелехова Л. С. Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністю. - C. 209-216.
  38. Одарченко А. М. Колориметричний аналіз компонентів борщової заправки. - C. 216-223.
  39. Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування

  40. Євлаш В. В., Отрошко Н. О., Вакшуль З. В. Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині. - C. 224-228.
  41. Дейниченко Г. В., Юдічева О. П. Визначення природного впливу на хімічний склад гарбузових овочів, вирощених із урахуванням сучасних напрямів біофортифікації. - C. 228-236.
  42. Перцевой Ф. В., Кузнецова Т. О., Дмитрієвський Д. І., Немятих О. Д. Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглів. - C. 236-242.
  43. Торяник О. І., Дьяков О. Г., Некрасова А. Ю. Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації. - C. 243-248.
  44. Дьяков О. Г., Торяник О. І., Свідло К. В. Дослідження вологовмісту шроту олійних рослин. - C. 248-256.
  45. Синєкоп М. С., Вермійчук М. М. Автоматизація формування статистичних розподілів вибірок. - C. 257-261.
  46. Дубініна А. А., Хацкевич Ю. М. Порівняння швидкості просолювання рибної сировини залежно від температури м’язової тканини за різних способів соління. - C. 261-265.
  47. Пересічний М. І., Магалецька І. А. Проектування складу полікомпонентних продуктів функціонального призначення для людей розумової праці. - C. 265-272.
  48. Самохвалова О. В., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів. - C. 273-282.
  49. Пешук Л. В., Галенко О. О., Будник Н. В. Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м’ясопродуктів. - C. 282-289.
  50. Дятлов В. В., Аксьонова Н. О. Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості. - C. 289-296.
  51. Тележенко Л. М., Біленька І. Р., Буланша Н. А. Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої дії. - C. 296-301.
  52. Богза С. Л., Суйков С. Ю., Брановицька Т. Ю., Толстенко Д. П., Матвійчук Г. В. Аналіз сучасних методів ідентифікації винних виробів. - C. 301-309.
  53. Черно Н. К., Гураль Л. С., Ломака О. В. Отримання білок-полісахаридного комплексу та його характеристика. - C. 309-315.
  54. Черно Н. К., Озоліна С. О., Нікітіна О. В. Порівняльна характеристика хімічного складу морфологічних частин Agaricus bisporus. - C. 315-320.
  55. Черно Н. К., Шапкіна К. І., Коваленко О. В. Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie. - C. 321-326.
  56. Софронова М. С. Задача розміщення n-паралелепіпедів. Математична модель задачі та її особливості. - C. 326-334.
  57. Мазуренко І. К., Філіпова Л. Ю., Ракуленко Н. А. Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культур. - C. 334-340.
  58. Лисогор Т. А., Ліганенко М. Г. Волокноподібні неперетравні олігосахариди – перспективний клас пребіотиків. - C. 341-347.
  59. Дубова Г. Є., Овчіннікова С. О. Визначення карбонільних сполук у харчових продуктах. - C. 348-354.
  60. Молоканова Л. В., Лукомський Ю. О. Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів. - C. 354-360.
  61. Оносова І. А., Рачинська З. П. Дослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку України. - C. 361-367.
  62. Маєвська Т. М., Віннов О. С. Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа. - C. 368-375.
  63. Круль В. О. Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості. - C. 375-382.
  64. Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Попова Т. М., Гапонцева О. В. Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук. - C. 383-390.
  65. Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів

  66. Головко М. П., Кіптела Л. В., Сорокіна С. В., Акмен В. О. Стан та проблеми розвитку книговидання в Україні. - C. 391-398.
  67. Головко Т. М., Попова Т. М., Віннікова В. О. Перспективи розвитку ринку послуг в Україні. - C. 399-402.
  68. Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі

  69. Захаренко В. О., Кір’яков Ю. К. Застосування інформаційних технологій для визначення густини виробів неправильної геометричної форми. - C. 403-409.
  70. Пілюгіна І. С., Кузнецова Т. О. Використання програмного пакета Macromedia Author Ware 7.0 для розробки комп’ютерних засобів навчання з дисципліни "Харчова хімія". - C. 409-416.
  71. Землянко Ю. В. Аналіз особливостей системи електронної комерції. - C. 416-422.
  72. Алфавітний покажчик. - C. 423-424.
2012
Вип. 2 (16)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського