![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2012/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр..- Харків Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv- Титул.
- Зміст.
Секція 1. Нові технології продуктів харчування
- Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Тарасенко Т. А. Установлення раціональних режимів сушіння капусти. - C. 3-7.
- Торяник О. І., Коваленко В. О., Дьяков О. Г., Панікарова Б. О. Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах. - C. 7-15.
- Пересічний М. І., Вітряк О. П., Радченко М. В. Технологія десертів функціонального призначення. - C. 15-21.
- Пересічний М. І., Федорова Д. В. Технологічні аспекти використання активованої води з мікрокластерною структурою у виробництві харчової продукції оздоровчого призначення. - C. 21-27.
- Пешук Л. В., Штик І. І., Казнадзей Т. Д. М’ясо паркових оленів – перспективна сировина для інноваційних м’ясних продуктів. - C. 27-34.
- Мурликіна Н. В., Янчева М. О., Упатова О. І. Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структури. - C. 34-42.
- Крутовий Ж. А. Перспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначення. - C. 42-52.
- Капліна Т. В., Миронов Д. А. Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок. - C. 52-58.
- Арпуль О. В., Усатюк О. М., Дудкіна О. О., Ворона О. П. Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства. - C. 58-65.
Секція 2. Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв
- Черевко О. І., Михайлов В. М., Лебединець І. В. Удосконалення комбінованого ІЧ-апарата. - C. 66-70.
- Черевко О. І., Скрипник В. О. Ексергетичний аналіз процесу кон-дуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії. - C. 70-84.
- Заплетніков І. М., Пільненко А. К. Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продукту. - C. 84-92.
- Бельмас І. В., Перфильєва Ю. М. Напружений стан стрічки конвеєра зневоднення харчової сировини. - C. 92-97.
Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів
- Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Касілова Л. О., Запаренко Г. В. Про дефіцитні нутрієнти, що впливають на метаболізм кісткової тканини в оптимізованих системах харчування лікувально-профілактичного призначення. - C. 98-105.
- Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Касілова Л. О., Запаренко Г. В. Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію. - C. 105-110.
- Пересічна С. М., Пересічний М. І. Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками. - C. 110-118.
- Пересічний М. І., Пересічна С. М., Сушич М. І. Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення. - C. 119-123.
- Пересічний М. І., Пересічна С. М., Тарасевич К. В. Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок. - C. 124-128.
- Малигіна В. Д., Кротинова К. А. Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності. - C. 129-136.
- Корзун В. Н., Антонюк І. Ю. Технологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначення. - C. 136-142.
- Тележенко Л. М., Золовська О. В. Розробка моделі прискореного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десерту. - C. 143-150.
- Безусов А. Т., Мазуренко І. К. Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз. - C. 151-158.
- Кобрін В. М., Постнова О. М., Віннікова В. О. Принципи Кодексу Аліментаріус у вирішенні проблеми безпечного харчування в Україні. - C. 158-162.
- Одарченко М. С., Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Сюсель О. О. Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів. - C. 162-166.
- Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Гапонцева О. В. Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні. - C. 167-172.
- Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Круглова О. С. Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру. - C. 172-177.
- Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В. Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби. - C. 178-185.
- Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатора. - C. 185-190.
- Оносова І. А., Бровко О. Г. Порівняльна характеристика системи стандартів якості пшениці в Україні та країнах ЄС. - C. 190-198.
- Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Прудніков В. Г. Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном C. - C. 198-205.
- Доманова О. В., Шубіна Л. Ю. Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослин. - C. 205-209.
- Усатюк С. І., Пелехова Л. С. Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністю. - C. 209-216.
- Одарченко А. М. Колориметричний аналіз компонентів борщової заправки. - C. 216-223.
Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування
- Євлаш В. В., Отрошко Н. О., Вакшуль З. В. Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині. - C. 224-228.
- Дейниченко Г. В., Юдічева О. П. Визначення природного впливу на хімічний склад гарбузових овочів, вирощених із урахуванням сучасних напрямів біофортифікації. - C. 228-236.
- Перцевой Ф. В., Кузнецова Т. О., Дмитрієвський Д. І., Немятих О. Д. Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглів. - C. 236-242.
- Торяник О. І., Дьяков О. Г., Некрасова А. Ю. Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації. - C. 243-248.
- Дьяков О. Г., Торяник О. І., Свідло К. В. Дослідження вологовмісту шроту олійних рослин. - C. 248-256.
- Синєкоп М. С., Вермійчук М. М. Автоматизація формування статистичних розподілів вибірок. - C. 257-261.
- Дубініна А. А., Хацкевич Ю. М. Порівняння швидкості просолювання рибної сировини залежно від температури м’язової тканини за різних способів соління. - C. 261-265.
- Пересічний М. І., Магалецька І. А. Проектування складу полікомпонентних продуктів функціонального призначення для людей розумової праці. - C. 265-272.
- Самохвалова О. В., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів. - C. 273-282.
- Пешук Л. В., Галенко О. О., Будник Н. В. Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м’ясопродуктів. - C. 282-289.
- Дятлов В. В., Аксьонова Н. О. Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості. - C. 289-296.
- Тележенко Л. М., Біленька І. Р., Буланша Н. А. Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої дії. - C. 296-301.
- Богза С. Л., Суйков С. Ю., Брановицька Т. Ю., Толстенко Д. П., Матвійчук Г. В. Аналіз сучасних методів ідентифікації винних виробів. - C. 301-309.
- Черно Н. К., Гураль Л. С., Ломака О. В. Отримання білок-полісахаридного комплексу та його характеристика. - C. 309-315.
- Черно Н. К., Озоліна С. О., Нікітіна О. В. Порівняльна характеристика хімічного складу морфологічних частин Agaricus bisporus. - C. 315-320.
- Черно Н. К., Шапкіна К. І., Коваленко О. В. Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie. - C. 321-326.
- Софронова М. С. Задача розміщення n-паралелепіпедів. Математична модель задачі та її особливості. - C. 326-334.
- Мазуренко І. К., Філіпова Л. Ю., Ракуленко Н. А. Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культур. - C. 334-340.
- Лисогор Т. А., Ліганенко М. Г. Волокноподібні неперетравні олігосахариди – перспективний клас пребіотиків. - C. 341-347.
- Дубова Г. Є., Овчіннікова С. О. Визначення карбонільних сполук у харчових продуктах. - C. 348-354.
- Молоканова Л. В., Лукомський Ю. О. Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів. - C. 354-360.
- Оносова І. А., Рачинська З. П. Дослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку України. - C. 361-367.
- Маєвська Т. М., Віннов О. С. Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа. - C. 368-375.
- Круль В. О. Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості. - C. 375-382.
- Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Попова Т. М., Гапонцева О. В. Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук. - C. 383-390.
Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів
- Головко М. П., Кіптела Л. В., Сорокіна С. В., Акмен В. О. Стан та проблеми розвитку книговидання в Україні. - C. 391-398.
- Головко Т. М., Попова Т. М., Віннікова В. О. Перспективи розвитку ринку послуг в Україні. - C. 399-402.
Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі
- Захаренко В. О., Кір’яков Ю. К. Застосування інформаційних технологій для визначення густини виробів неправильної геометричної форми. - C. 403-409.
- Пілюгіна І. С., Кузнецова Т. О. Використання програмного пакета Macromedia Author Ware 7.0 для розробки комп’ютерних засобів навчання з дисципліни "Харчова хімія". - C. 409-416.
- Землянко Ю. В. Аналіз особливостей системи електронної комерції. - C. 416-422.
- Алфавітний покажчик. - C. 423-424.
| 2012 | | Вип. 2 (16)
|
|
|
|