Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2011/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
: зб. наук. пр..- Харків
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Секція 1. Нові технології продуктів харчування

  4. Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В., Пивоваров П. П. Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини. - C. 3-9.
  5. Обозна М. В., Коваленко В. О., Чернова Л. О., Перцевой Ф. В. Біологічна цінність сирного продукту м’якого. - C. 9-15.
  6. Головко М. П., Чуйко М. М. Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчового. - C. 15-21.
  7. Погожих М. І., Пак А. О., Жеребкін М. В. Дослідження умов зберігання та показників якості швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідводом. - C. 21-26.
  8. Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Ветров В. М. Обґрунтування оптимальних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин (МБНС). - C. 26-35.
  9. Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Бесіда С. М. Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин. - C. 35-42.
  10. Євлаш В. В., Антоненко С. П., Гущина О. Б. Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчування. - C. 42-48.
  11. Головко М. П., Головко Т. М., Бакіров М. П. Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу. - C. 48-54.
  12. Янчева М. О., Большакова В. А., Яковлева Ю. В. Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт". - C. 55-59.
  13. Столярчук В. М., Педань О. О., Остапенко К. М. Жирно-кислотний склад виробів із пісочного тіста з використанням нетрадиційної рослинної сировини. - C. 60-65.
  14. Черно Н. К., Озоліна С. О., Капустян А. І. Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами. - C. 65-71.
  15. Свідло К. В., Лазарєва Т. А. Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування. - C. 71-77.
  16. Луньова О. С., Кучерук З. І. Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба. - C. 78-85.
  17. Сесь А. М., Михайлик В. І., Василець К. К., Звягінцева Г. Л. Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів. - C. 85-90.
  18. Головко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення. - C. 91-97.
  19. Гринченко О. О., Гурікова І. М., Запаренко Г. В. Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировини. - C. 97-104.
  20. Віннікова Л. Г., Шарпе А. О., Янчева М. О. Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатів. - C. 104-108.
  21. Нечепуренко К. Б., Пивоваров Є. П., Горальчук А. Б., Трощій Т. В. Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридів. - C. 108-112.
  22. Секція 2. Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв

  23. Погожих М. І., Цуркан М. М. Визначення раціонального навантаження дослідної НВЧ-камери. - C. 112-115.
  24. Плевако В. П., Куценко В. А., Педорич І. П. Визначення профілю рефлектора теплотехнічної установки, яка має додаткову відбивальну поверхню. - C. 116-123.
  25. Потапов В. О., Мольський С. М., Качалов В. В. Використання регенеративного теплообмінника для підвищення ефективності холодильної установки в системах термо-вологої обробки продуктів харчування. - C. 124-131.
  26. Білецький Е. В., Толчинський Ю. А., Петренко О. В. Поздовжньо-поперечна течія неньютонівської рідини з в’язкістю, що залежить від швидкості зрушення у прямокутному каналі шнекової машини. - C. 131-151.
  27. Горєлков Д. В., Гавриленко В. В., Василець К. К. Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві. - C. 151-155.
  28. Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів

  29. Погожих М. І., Одарченко Д. М., Даниленко Л. В., Діденко О. В. Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік". - C. 156-162.
  30. Постнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста. - C. 163-170.
  31. Головко М. П., Шидакова-Каменюка О. Г., Роговий І. С. Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних систем. - C. 170-177.
  32. Погожих М. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Черкашина В. Ю. Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання. - C. 177-180.
  33. Кравченко О. І., Лисюк Г. М., Олійник С. Г. Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100". - C. 180-186.
  34. Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Янчева М. О., Островерх І. С. Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробів. - C. 187-192.
  35. Шеломієнко Н. В., Рикова О. І. Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі Харкова. - C. 193-199.
  36. Чорна Т. О., Тютюнник Д. О. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива. - C. 200-204.
  37. Шеломієнко Н. В., Мирошниченко Л. В. Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії”. - C. 204-210.
  38. Бачинська Я. О., Аліпова Ю. П. Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережі. - C. 210-214.
  39. Дубова Г. Є. Біокаталіз у процесах ароматизації рослинної сировини. - C. 214-220.
  40. Мурликіна Н. В., Добровольська О. В. Cолюбілізація соняшникової олії водяними розчинами Твін-80. - C. 220-229.
  41. Михайленко В. Г., Князева О. І., Гиль З. П., Волошин П. В. Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді. - C. 229-236.
  42. Колесник Т. Л., Колесник А. О. Вплив активності води на мікробіологічні показники м’ясних січених виробів, збагачених кальцієм. - C. 236-242.
  43. Одарченко М. С., Сподар К. В. Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів. - C. 242-249.
  44. Одарченко А. М., Сесь А. М., Гасай Є. Л. Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів. - C. 249-253.
  45. Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР. - C. 253-258.
  46. Одарченко Д. М., Бабіч А. О. Обґрунтування впливу поліпшуючих добавок на властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберігання. - C. 258-263.
  47. Шубіна Л. Ю., Доманова О. В., Непочатих Т. А. Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок. - C. 263-268.
  48. Иванов Е. Л., Беликова И. Г. Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного теста. - C. 268-273.
  49. Бачинська Я. О., Непочатих Т. А. Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниці. - C. 274-281.
  50. Хацкевич Ю. М., Непочатих Т. А., Іванченко О. С. Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання. - C. 282-287.
  51. Врадій Н. І., Самохвалова О. В. Зміна показників якості пісочного печива на олії під час зберігання. - C. 287-294.
  52. Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування

  53. Євлаш В. В., Погожих М. І., Акмен В. О., Малафаєв М. Т. Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостей. - C. 295-303.
  54. Пивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Кондратюк Н. В., Калашнікова К. І., Бабій К. Є. Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатнихкапсул. - C. 303-309.
  55. Торяник О. І. Будова водяних розчинів гідрофобних неелектролітів як моделюючих систем. - C. 309-315.
  56. Дьяков О. Г., Крайнюк Л. М., Набоков І. В., Торяник О. І. ЯМР дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки. - C. 316-323.
  57. Погожих М. І., Міщенко Т. В. Дослідження екстракції хлорофілу під час використання різної апаратури, що забезпечує процес перемішування. - C. 323-326.
  58. Євлаш В. В., Отрошко Н. О., Аксьонова О. Ф., Михайленко В. Г. Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів. - C. 327-334.
  59. Білецька Я. О., Дьяков О. Г., Дюкарева Г. І., Торяник О. І. ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода". - C. 335-341.
  60. Хомич Г. П., Капрельянц Л. В., Земелєв С. А. Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання. - C. 342-348.
  61. Галух Б. І. , Дроник Г. В. Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин. - C. 349-354.
  62. Бельмас І. В., Бобильова І. Т. Напружений стан стрічки підвісного конвеєра для транспортування сипких харчових продуктів. - C. 355-359.
  63. Капліна Т. В., Миронов Д. А., Уланова О. О. Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок. - C. 360-364.
  64. Шеломієнко Н. В., Павленко Л. О. Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі. - C. 364-372.
  65. Савінок О. М., Літвінова І. О. Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання. - C. 372-377.
  66. Рижкова Т. М., Бондаренко Т. А. Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока. - C. 378-383.
  67. Селютіна Г. А., Овчиннікова І. Ф., Щербакова Т. В. Леткі компоненти коньячних виробів. - C. 384-389.
  68. Крутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В. Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію. - C. 390-397.
  69. Погожих М. І., Воронцова Ж. В., Павлюк І. М. Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини. - C. 397-405.
  70. Тимошенкова И. А., Перкель Р. Л. Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковке. - C. 405-410.
  71. Самойленко С. О., Байрачний В. Б. Знежирення поверхні алюмінієвих виробів у водяних розчинах натрій метасилікату. - C. 410-415.
  72. Крутовий Ж. А., Півненко А. О. Математичні моделі проектування добових раціонів харчування з високим вмістом кальцію на базі раціонів одноразового споживання. - C. 415-423.
  73. Cекція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів

  74. Доманова О. В., Шматченко А. С. Розроблення нового упакування для шампуню на основі аналізу технологій косметичної промисловості. - C. 424-427.
  75. Секція 6. Інформаційні технології в науці

  76. Янчева Л. М., Вялкіна С. П., Гірінова Л. В. Використання технологій Power Point у створенні інтерактивних навчальних матеріалів. - C. 428-434.
  77. Артеменко В. С., Бубенець І. Г., Василенко Г. М. Упровадження електронних інформаційно-навчальних ресурсів у процес перепідготовки спеціалістів із маркетингу. - C. 435-439.
  78. Артеменко В. С., Бубенець І. Г., Чеканова Л. В. Запровадження інформаційних технологій у самостійну роботу слухачів у процесі перепідготовки спеціалістів із маркетингу. - C. 440-443.
  79. Артеменко В. С., Бубенець І. Г., Попкова К. В. Психологічні аспекти застосування інформаційних технологій у процесі перепідготовки спеціалістів менеджменту із зовнішньоекономічної діяльності. - C. 444-449.
  80. Алфавітний покажчик. - C. 450-451.
2011
Вип. 1 (13)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського