Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2011/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр..- Харків Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv- Титул.
- Зміст.
Секція 1. Нові технології продуктів харчування
- Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В., Пивоваров П. П. Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини. - C. 3-9.
- Обозна М. В., Коваленко В. О., Чернова Л. О., Перцевой Ф. В. Біологічна цінність сирного продукту м’якого. - C. 9-15.
- Головко М. П., Чуйко М. М. Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчового. - C. 15-21.
- Погожих М. І., Пак А. О., Жеребкін М. В. Дослідження умов зберігання та показників якості швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідводом. - C. 21-26.
- Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Ветров В. М. Обґрунтування оптимальних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин (МБНС). - C. 26-35.
- Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Бесіда С. М. Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин. - C. 35-42.
- Євлаш В. В., Антоненко С. П., Гущина О. Б. Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчування. - C. 42-48.
- Головко М. П., Головко Т. М., Бакіров М. П. Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу. - C. 48-54.
- Янчева М. О., Большакова В. А., Яковлева Ю. В. Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт". - C. 55-59.
- Столярчук В. М., Педань О. О., Остапенко К. М. Жирно-кислотний склад виробів із пісочного тіста з використанням нетрадиційної рослинної сировини. - C. 60-65.
- Черно Н. К., Озоліна С. О., Капустян А. І. Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами. - C. 65-71.
- Свідло К. В., Лазарєва Т. А. Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування. - C. 71-77.
- Луньова О. С., Кучерук З. І. Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба. - C. 78-85.
- Сесь А. М., Михайлик В. І., Василець К. К., Звягінцева Г. Л. Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів. - C. 85-90.
- Головко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення. - C. 91-97.
- Гринченко О. О., Гурікова І. М., Запаренко Г. В. Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировини. - C. 97-104.
- Віннікова Л. Г., Шарпе А. О., Янчева М. О. Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатів. - C. 104-108.
- Нечепуренко К. Б., Пивоваров Є. П., Горальчук А. Б., Трощій Т. В. Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридів. - C. 108-112.
Секція 2. Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв
- Погожих М. І., Цуркан М. М. Визначення раціонального навантаження дослідної НВЧ-камери. - C. 112-115.
- Плевако В. П., Куценко В. А., Педорич І. П. Визначення профілю рефлектора теплотехнічної установки, яка має додаткову відбивальну поверхню. - C. 116-123.
- Потапов В. О., Мольський С. М., Качалов В. В. Використання регенеративного теплообмінника для підвищення ефективності холодильної установки в системах термо-вологої обробки продуктів харчування. - C. 124-131.
- Білецький Е. В., Толчинський Ю. А., Петренко О. В. Поздовжньо-поперечна течія неньютонівської рідини з в’язкістю, що залежить від швидкості зрушення у прямокутному каналі шнекової машини. - C. 131-151.
- Горєлков Д. В., Гавриленко В. В., Василець К. К. Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві. - C. 151-155.
Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів
- Погожих М. І., Одарченко Д. М., Даниленко Л. В., Діденко О. В. Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік". - C. 156-162.
- Постнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста. - C. 163-170.
- Головко М. П., Шидакова-Каменюка О. Г., Роговий І. С. Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних систем. - C. 170-177.
- Погожих М. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Черкашина В. Ю. Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання. - C. 177-180.
- Кравченко О. І., Лисюк Г. М., Олійник С. Г. Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100". - C. 180-186.
- Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Янчева М. О., Островерх І. С. Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробів. - C. 187-192.
- Шеломієнко Н. В., Рикова О. І. Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі Харкова. - C. 193-199.
- Чорна Т. О., Тютюнник Д. О. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива. - C. 200-204.
- Шеломієнко Н. В., Мирошниченко Л. В. Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії”. - C. 204-210.
- Бачинська Я. О., Аліпова Ю. П. Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережі. - C. 210-214.
- Дубова Г. Є. Біокаталіз у процесах ароматизації рослинної сировини. - C. 214-220.
- Мурликіна Н. В., Добровольська О. В. Cолюбілізація соняшникової олії водяними розчинами Твін-80. - C. 220-229.
- Михайленко В. Г., Князева О. І., Гиль З. П., Волошин П. В. Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді. - C. 229-236.
- Колесник Т. Л., Колесник А. О. Вплив активності води на мікробіологічні показники м’ясних січених виробів, збагачених кальцієм. - C. 236-242.
- Одарченко М. С., Сподар К. В. Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів. - C. 242-249.
- Одарченко А. М., Сесь А. М., Гасай Є. Л. Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів. - C. 249-253.
- Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР. - C. 253-258.
- Одарченко Д. М., Бабіч А. О. Обґрунтування впливу поліпшуючих добавок на властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберігання. - C. 258-263.
- Шубіна Л. Ю., Доманова О. В., Непочатих Т. А. Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок. - C. 263-268.
- Иванов Е. Л., Беликова И. Г. Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного теста. - C. 268-273.
- Бачинська Я. О., Непочатих Т. А. Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниці. - C. 274-281.
- Хацкевич Ю. М., Непочатих Т. А., Іванченко О. С. Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання. - C. 282-287.
- Врадій Н. І., Самохвалова О. В. Зміна показників якості пісочного печива на олії під час зберігання. - C. 287-294.
Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування
- Євлаш В. В., Погожих М. І., Акмен В. О., Малафаєв М. Т. Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостей. - C. 295-303.
- Пивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Кондратюк Н. В., Калашнікова К. І., Бабій К. Є. Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатнихкапсул. - C. 303-309.
- Торяник О. І. Будова водяних розчинів гідрофобних неелектролітів як моделюючих систем. - C. 309-315.
- Дьяков О. Г., Крайнюк Л. М., Набоков І. В., Торяник О. І. ЯМР дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки. - C. 316-323.
- Погожих М. І., Міщенко Т. В. Дослідження екстракції хлорофілу під час використання різної апаратури, що забезпечує процес перемішування. - C. 323-326.
- Євлаш В. В., Отрошко Н. О., Аксьонова О. Ф., Михайленко В. Г. Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів. - C. 327-334.
- Білецька Я. О., Дьяков О. Г., Дюкарева Г. І., Торяник О. І. ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода". - C. 335-341.
- Хомич Г. П., Капрельянц Л. В., Земелєв С. А. Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання. - C. 342-348.
- Галух Б. І. , Дроник Г. В. Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин. - C. 349-354.
- Бельмас І. В., Бобильова І. Т. Напружений стан стрічки підвісного конвеєра для транспортування сипких харчових продуктів. - C. 355-359.
- Капліна Т. В., Миронов Д. А., Уланова О. О. Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок. - C. 360-364.
- Шеломієнко Н. В., Павленко Л. О. Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі. - C. 364-372.
- Савінок О. М., Літвінова І. О. Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання. - C. 372-377.
- Рижкова Т. М., Бондаренко Т. А. Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока. - C. 378-383.
- Селютіна Г. А., Овчиннікова І. Ф., Щербакова Т. В. Леткі компоненти коньячних виробів. - C. 384-389.
- Крутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В. Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію. - C. 390-397.
- Погожих М. І., Воронцова Ж. В., Павлюк І. М. Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини. - C. 397-405.
- Тимошенкова И. А., Перкель Р. Л. Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковке. - C. 405-410.
- Самойленко С. О., Байрачний В. Б. Знежирення поверхні алюмінієвих виробів у водяних розчинах натрій метасилікату. - C. 410-415.
- Крутовий Ж. А., Півненко А. О. Математичні моделі проектування добових раціонів харчування з високим вмістом кальцію на базі раціонів одноразового споживання. - C. 415-423.
Cекція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів
- Доманова О. В., Шматченко А. С. Розроблення нового упакування для шампуню на основі аналізу технологій косметичної промисловості. - C. 424-427.
Секція 6. Інформаційні технології в науці
- Янчева Л. М., Вялкіна С. П., Гірінова Л. В. Використання технологій Power Point у створенні інтерактивних навчальних матеріалів. - C. 428-434.
- Артеменко В. С., Бубенець І. Г., Василенко Г. М. Упровадження електронних інформаційно-навчальних ресурсів у процес перепідготовки спеціалістів із маркетингу. - C. 435-439.
- Артеменко В. С., Бубенець І. Г., Чеканова Л. В. Запровадження інформаційних технологій у самостійну роботу слухачів у процесі перепідготовки спеціалістів із маркетингу. - C. 440-443.
- Артеменко В. С., Бубенець І. Г., Попкова К. В. Психологічні аспекти застосування інформаційних технологій у процесі перепідготовки спеціалістів менеджменту із зовнішньоекономічної діяльності. - C. 444-449.
- Алфавітний покажчик. - C. 450-451.
| 2011 | | Вип. 1 (13)
|
|
|
|