Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2010/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
: зб. наук. пр..- Харків
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Секція 1. Нові технології продуктів харчування

  4. Пивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Ключко В. О. Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів. - C. 3-11.
  5. Гринченко О. О., Гурікова І. М., Зубченко К. В., Клапцов Є. О. Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типу. - C. 11-15.
  6. Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Журавльов С. В. Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики. - C. 16-23.
  7. Мостова Л. М., Гринченко О. О., Пивоваров П. П., Михайлов В. М., Зайцев А. В. Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу. - C. 24-30.
  8. Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О. Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насіння. - C. 30-37.
  9. Колеснікова М. Б., Перцевий М. Ф., Гурський П. В. Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого. - C. 37-43.
  10. Крайнюк Л. М., Пасічник К. О. Технологія приготування напівфабрикату оздоровчого призначення з культивованих грибів. - C. 44-49.
  11. Пересічний М. І., Пересічна С. М., Пахомська О. В. Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски. - C. 49-55.
  12. Баля Л. В. Розробка рецептур нових плодоовочевих консервів на основі зернової квасолі білої. - C. 56-59.
  13. Слободнюк Р. Є., Прасол Д. Ю. Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної дії. - C. 59-64.
  14. Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатів. - C. 65-71.
  15. Пестіна Г. О. Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини. - C. 72-79.
  16. Большакова В. А., Скуріхіна Л. А., Камсуліна Н. В. Розробка технології пудингів з м’яса птиці. - C. 79-86.
  17. Колеснікова М. Б., Юрченко С. Л., Бреславець Т. В. Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого. - C. 86-93.
  18. Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Пивоваров П. П. Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складу. - C. 94-99.
  19. Гринченко О. О., Пивоваров П. П., Погожих М. І., Янчева М. О., Абсалямов Ю. Г. Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем. - C. 100-107.
  20. Пивоваров П. П., Коваленко А. А., Михайлов В. М., Неклеса О. П. Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів. - C. 107-114.
  21. Рябець О. Ю., Іванов С. В., Гринченко О. О., Пивоваров Є. П., Зайцев В. В. Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів. - C. 114-123.
  22. Секція 2. Обладнання харчових виробництв

  23. Черевко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів. - C. 124-128.
  24. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Постольнік Д. В. Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини . - C. 129-134.
  25. Потапов В. О., Якушенко Є. М. Кількісний показник енергоефективності сушарок та методи його підвищення під час сушіння у тепломасообмінних модулях з внутрішнім нагрівачем. - C. 134-139.
  26. Маяк В. І., Михайлов В. М., Загорулько О. Є., Гольцов В. В. Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів. - C. 140-145.
  27. Заплетников І. М., Лавриненко Н. М., Дахов О. Г. Моделювання розподілу шумових полів у приміщеннях під час роботи обладнання. - C. 146-150.
  28. Потапов В. О., Петренко О. В. Експериментальні дослідження теплообміну в універсальному жарильному апараті з проміжним обігрівом. - C. 151-155.
  29. Білонога Ю. Л., Драчук У. Р. Застосування в розчині екстрагента поверхнево-активної речовини (ПАР) під час виробництва ронідази. - C. 156-160.
  30. Потапов В. О., Шевченко С. О. Аналіз та перспектива підвищення енергоефективності проміжних тепло- та холодоносіїв з використанням вуглецевих нанотрубок. - C. 161-168.
  31. Афукова Н. О., Канцеляренко А. М. Аналіз сучасного ринку апаратів для пакування харчових продуктів. - C. 168-175.
  32. Постнов Г. М., Червоний В. М. Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировини. - C. 175-179.
  33. Терешкін О. Г., Круглова О. А., Дмитревський Д. В., Євсюкова Н. О. Обґрунтування ефективності впровадження у виробництво комбінованого способу очищення бульбоплодів та обладнання для його реалізації. - C. 180-185.
  34. Потапов В. О., Дьяков О. Г., Качалов В. В. Математичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері. - C. 185-191.
  35. Білецький Е. В., Толчинський Ю. А., Семенюк Д. П. Деякі плини рідини з в'язкістю, що залежить від швидкості зсуву в плоскому каналі. - C. 191-206.
  36. Потапов В. О., Ковш І. С., Гриценко О. Ю. Експериментальне вивчення впливу геометричних параметрів масообмінного модуля ємності та параметрів сушильного агента на процес ЗТП-сушіння. - C. 206-212.
  37. Ощипок І. М. Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємств. - C. 212-217.
  38. Кудрявцев В. М., Парамонова В. А. Дослідження фактичних величин і характеру навантажень деталей протиральних машин під час протирання варених овочів. - C. 217-223.
  39. Карнаух В. В. Про методику розрахунку плівкових поперечнотечійних вентиляторних градирень. - C. 223-231.
  40. Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів

  41. Черевко О. І., Одарченко А. М. Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожування. - C. 232-237.
  42. Михайлов В. М., Чуйко А. М., Томашевська Р. Я. Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостями. - C. 237-244.
  43. Головко М. П., Чуйко М. М. Перспективні шляхи просування на ринок нового виду макаронних виробів, збагачених кальцієм. - C. 244-249.
  44. Погожих М. І., Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку. - C. 249-256.
  45. Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Бородіна Л. В. Про комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарства. - C. 256-261.
  46. Фощан А. Л., Григоренко А. М. Технології удосконалення якості желейної продукції. - C. 262-268.
  47. Мартинюк І. О. Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах. - C. 269-274.
  48. Галух Б. І., Дроник Г. В. Інтенсивність протеолізу білків під час виготовлення бринзи з молока різних видів тварин. - C. 274-282.
  49. Гачак Ю. Р. Технологічні та екологічні аспекти використання фітосиропів "Спірулекс" під час виготовлення кефірів лікувально профілактичного призначення. - C. 283-288.
  50. Григоренко О. М. Використання каротельки для виробництва кондитерських виробів з радіозахисними властивостями. - C. 289-294.
  51. Васюта В. М., Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів. - C. 295-299.
  52. Ільдірова С. К., Попова С. Ю. Технологічні аспекти засобів підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випікання. - C. 299-303.
  53. Савінок О. М., Літвінова І. О. Вплив біофлавоноїдів виноградного насіння на якісні показники жиру під час зберігання. - C. 304-308.
  54. Артеменко В. С., Горбань В. Г., Горбань О. В. Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної маси. - C. 308-311.
  55. Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах. - C. 311-315.
  56. Сирохман І. В., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах. - C. 315-319.
  57. Рижкова Т. М. Удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру, виготовленого із козиного молока. - C. 319-326.
  58. Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Прудніков В. Г. Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України. - C. 326-332.
  59. Головко М. П., Серік М. Л., Головко Т. М. Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетів. - C. 332-338.
  60. Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К., Большакова В. А. Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів. - C. 338-346.
  61. Одарченко М. С., Винник Л. О., Сюсель О. О. Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тіста. - C. 346-350.
  62. Колесник А. О., Колесник Т. Л., М’ячиков О. В. Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду. - C. 350-356.
  63. Одарченко Д. М., Балим В. Ю., Гасай Є. Л., Бабіч А. О. Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста. - C. 357-362.
  64. Погожих М. І., Одарченко Д. М., Сподар К. В. Підвищення товарознавчих властивостей замороженої риби. - C. 362-369.
  65. Агафонова Ю. Ю., Прокудіна В. Ю., Василець К. К. Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів. - C. 369-377.
  66. Сесь А. М., Піддубний В. В., Даниленко Л. В. Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варення. - C. 377-384.
  67. Михайлик В. М., Сесь А. М., Даниленко Л. В. Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива. - C. 385-393.
  68. Чагаровський О. П., Рибачук О. І. Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктів. - C. 393-397.
  69. Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування

  70. Черевко О. І., Маяк В. І., Смілик М. М., Постольнік Д. В., Сардоров А. М. Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву. - C. 396-401.
  71. Черевко О. І., Маяк В. І., Смілик М. М., Постольнік Д. В., Сардоров А. М. Адгезійні властивості сухих конфітюрів. - C. 401-406.
  72. Головко М. П., Захаренко В. О., Чуйко Л. О. Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочів. - C. 406-412.
  73. Погожих М. І., Цуркан М. М. Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи. - C. 412-417.
  74. Євлаш В. В., Акмен В. О., Дьяков О. Г. Дослідження гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок для визначення умов їх зберігання. - C. 418-423.
  75. Дюкарева Г. І., Тихенко О. Ю., Білецька Я. О. Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу. - C. 423-429.
  76. Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А. Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу. - C. 429-435.
  77. Колесник Т. Л., М’ячиков О. В. Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостей . - C. 435-442.
  78. Мазуренко І. К. Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію. - C. 443-447.
  79. Гніцевич В. А., Вольнова Н. В. Дослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодки. - C. 447-452.
  80. Тюрікова І. С. Пошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоїв. - C. 453-458.
  81. Малафаєв М. Т. Температурна залежність теплоємності води. - C. 459-462.
  82. Бойко Н. В. Про розстановку операторних коефіцієнтів ряду і узагальнену опуклість. - C. 463-467.
  83. Синєкоп М. С., Пархоменко Л. О. Власні коливання циліндра із жорстким ядром. - C. 468-474.
  84. Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів

  85. Головко М. П., Сорокіна С. В., Афанасьєва В. А. Дослідження якісних характеристик скляної тари вітчизняних виробників. - C. 475-482.
  86. Колесник Т. Л., Іванова А. А. Дослідження показників якості керамічних виробів. - C. 482-488.
  87. Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі

  88. Кір’яков Ю. К., Тімофєєва О. М. Застосування інформаційних технологій для аналізу організації праці на підприємствах харчування. - C. 489-495.
  89. Чаговець В. В., Землянко В. В. Сучасний стан та проблеми автоматизації управління підприємствами ресторанного бізнесу та торгівлі. - C. 495-501.
  90. Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарства. - C. 502-509.
  91. Алфавітний покажчик. - C. 510-511.
2010
Вип. 2 (12)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського