Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2010/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
: зб. наук. пр..- Харків
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Секція 1. Нові технології продуктів харчування

  4. Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Поліщук Г. Є. Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого. - C. 3-9.
  5. Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування. - C. 10-19.
  6. Пивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Нагорний О. Ю. Дослідження фізико-хімічних змін наповнених гелів на основі натрію альгінату (ALgNa) та натрійкарбоксиметилцелюлози (NaKMЦ). - C. 20-23.
  7. Постнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна. - C. 23-31.
  8. Колеснікова М. Б., Перцевий М. Ф., Гурський П. В. Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту. - C. 31-36.
  9. Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршів. - C. 36-42.
  10. Неліна К. П., Гуць В. С., Титор О. Б. Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин). - C. 42-46.
  11. Неліна К. П., Гуць В. С. Методика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК"). - C. 47-50.
  12. Мардар М. Р., Валевська Л. О. Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок. - C. 51-55.
  13. Пивоваров П. П., Мороз О. В. Закономірності переходу кальцію в іонний стан для ініціювання процесу гелеутворення. - C. 56-61.
  14. Мардар М. Р. Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчування. - C. 62-66.
  15. Кащенко В. Ф., Белозерцева Л. В. Бутерброды в сырной вспененной оболочке. - C. 66-70.
  16. Макарова А. Н., Симакова И. В., Шильман Л. З. Анализ питания молодежи. - C. 70-74.
  17. Рысмухамбетова Г. Е., Бухарова Е. Н., Москалева А. Д., Ястребова Н. В. Разработка рецептур диетических кондитерских изделий с использованием микробного экзополисахарида. - C. 75-78.
  18. Рысмухамбетова Г. Е., Карпунина Л. В., Курочка О. С., Прохоренкова О. А. Использование микробных экзополисахаридов в кондитерских изделиях. - C. 78-83.
  19. Мельнічук О. Є., Бейко Л. А. Осмотичне збезводнення як спосіб концентрування та його використання у виробництві фруктових концентрованих консервів. - C. 84-90.
  20. Стіборовський С. Е., Левіт І. Б., Османова Ю. В. Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші. - C. 91-97.
  21. Сабадош Г. О. Визначення основних фізико-хімічних показників якості молочних десертів з пінною структурою. - C. 97-103.
  22. Дятлов В. В., Медведкова І. І., Попова Н. О. Інноваційні технології за умов холодильного зберігання свіжих плодів, овочів та грибів. - C. 103-111.
  23. Пивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Кондратюк Н. В., Тропко Л. В. Дослідження впливу вільних та зв’язаних іонів на колонієутворюючу здатність біфідобактерій. - C. 111-116.
  24. Кучерук З. І., Федак Н. В., Діхтярь А. М., Носко З. І., Тимчук С. М. Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів. - C. 117-122.
  25. Єфремова О. С., Горальчук А. Б., Пивоваров П. П. Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології рослинних вершків. - C. 123-131.
  26. Архіпова А. Д., Колеснікова М. Б., Колісниченко Т. О. Технологія холодних соусів з еламіном. - C. 131-137.
  27. Секція 2. Обладнання харчових виробництв

  28. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Постольник Д. В. Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії. - C. 138-142.
  29. Михайлов В. М., Дьяков О. Г., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Теоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробки. - C. 142-150.
  30. Дейниченко Г. В., Афукова Н. О., Савченко Н. В. Дослідження ринку сучасних технічних засобів та методів митного контролю для виявлення вибухових речовин та пристроїв. - C. 150-156.
  31. Потапов В. О., Ковш І. С. Використання теплових насосів у процесі сушіння. - C. 157-162.
  32. Синєкоп М. С., Пархоменко Л. О. Власні коливання складеного циліндра. - C. 163-171.
  33. Єфремов Ю. І., Михайлова С. В., Кострова К. В., Деменко А. А. Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумування. - C. 171-176.
  34. Некоз О. І., Осипенко В. І., Батраченко О. В. Удосконалення методики розрахунку потужності приводу ножового вала кутера. - C. 176-184.
  35. Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Сефіханова К. А. Дослідження впливу температури молочного згустку та тривалості гомогенізації на консистенцію молочно-білкових кремів. - C. 184-188.
  36. Постнов Г. М., Дядюк М. А., Червоний В. М. Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловості. - C. 189-194.
  37. Цуркан М. М. Дослідження енергоефективності процесу сушіння. - C. 194-201.
  38. Постнов Г. М., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А., Кузьмінов А. М. Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів. - C. 202-206.
  39. Потапов В. О., Якушенко Є. М. Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння. - C. 206-213.
  40. Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Особливості очищення картоплі різних сортів паровим способом. - C. 213-218.
  41. Потапов В. О., Петренко О. В. Гідродинамічна модель конвекційного руху у мастильній оболонці універсального жарильного апарата з проміжним обігрівом. - C. 218-222.
  42. Потапов В. О., Шевченко С. О., Зеленський О. І. Дослідження теплофізичних властивостей суспензій з вуглецевими нанотрубками, отриманими з коксового пилу. - C. 222-227.
  43. Білецький Е. В., Толчинський Ю. А., Петренко О. В. Система функцій для щілинного в’язкопластичного плину. - C. 227-236.
  44. Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Ільгов Д. В. Розробка способу очищення баштанних культур та машини для його реалізації. - C. 236-240.
  45. Маяк В. І., Ляшенко Б. В., Смілик М. М. Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну. - C. 241-246.
  46. Білонога Ю. Л., Максисько О. Р. Вплив олії пшеничних зародків на коефіцієнт теплопередачі кожухотрубного теплообмінника. - C. 246-253.
  47. Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів

  48. Михайлов В. М., Чуйко А. М., Томашевська Р. Я. Аналіз методів і наукове обґрунтування методології формування асортименту борошняної продукції. - C. 253-260.
  49. Лисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г., Чухрай О. Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату. - C. 260-265.
  50. Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції. - C. 266-272.
  51. Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Манжос Н. В. Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробки. - C. 273-277.
  52. Одарченко М. С., Даниленко Л. В., Бондаренко І. О. Властивості листкового тіста під час заморожування. - C. 277-282.
  53. Карбівнича Т. В., Коваленко В. О. Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання. - C. 282-286.
  54. Постнов Г. М., Акмен В. О., Ушакова А. Г. Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатів. - C. 286-292.
  55. Одарченко А. М., Одарченко Д. М., Балим В. Ю., Буток О. С. Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою. - C. 292-300.
  56. Лебська Т. К., Козлова С. Л. Визначення біологічної цінності білка фаршевих виробів із гідробіонтів. - C. 300-308.
  57. Дишкантюк О. В., Парталога І. О. Збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами. - C. 309-316.
  58. Постнов Г. М., Ткаченко А. Є. Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії. - C. 316-322.
  59. Назаренко Л. О., Назаренко В. О. Оцінювання конкурентоспроможності ковбасних виробів з використанням експертних методів. - C. 322-329.
  60. Дідух Н. А., Молокопой Л. О., Назаренко Ю. В. Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення. - C. 329-336.
  61. Баля Л. В. Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання. - C. 336-340.
  62. Касілова Л. О., Крутовий Ж. А., Бородіна Л. В. Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції. - C. 340-346.
  63. Хаустова Т. М., Полевич В. В., Федак Н. В. Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничного. - C. 346-352.
  64. Колесник А. О., Колесник Т. Л. Вивчення характеристики стану води фаршевих м’ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальцій. - C. 353-357.
  65. Дюкарева Г. І., Кошарновська М. В., Білецька Я. О. Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова. - C. 358-364.
  66. Колтунов В. А., Булах М. В. Оцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні України. - C. 364-370.
  67. Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження якості продуктів харчування

  68. Перцевой Ф. В., Бідюк Д.О. Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику. - C. 371-378.
  69. Коваленко В. О., Чернова Л. О., Дьяков О. Г., Москаленко О. В. Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназою. - C. 378-383.
  70. Синєкоп М. С., Півненко А. О. Розробка системного наповнення програмного продукту для розв’язання крайових задач. - C. 383-388.
  71. Торяник О. І., Дьяков О. Г., Кучерук З. І., Луньова О. С. ЯМР - дослідження вологоутримуючих властивостей добавок ксантану та гуару в безбілковому тісті для виробництва дієтичного хліба. - C. 388-395.
  72. Пестіна Г. О., Кисельова К. Д. Інтеграція хімії з іншими природничими науками. - C. 395-399.
  73. Гніцевич В. А., Федотова Н. А. Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини. - C. 400-407.
  74. Мостова Л. М., Гапоненко В. О. Динаміка гідролітичних процесів під час пророщування жита. - C. 408-414.
  75. Бєлінська Є. В. Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів редису. - C. 414-419.
  76. Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів. - C. 419-425.
  77. Савгіра Ю. О., Пілюгіна І. С. Поверхневі явища на межі двох контактуючих рідин: соняшникова олія - вода. - C. 425-430.
  78. Аксьонова О. Ф., Добровольська О. В., Вовченко Д. Є., Савін М. В., Городажев Д. А. Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марок. - C. 430-436.
  79. Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів

  80. Головко М. П., Захаренко В. О., Василенко Н. М. Особливості пористої будови тканин з різним волокнистим складом. - C. 437-442.
  81. Колесник Т. Л., Іванова А. А., М’ячиков О. В. Дослідження показників якості поліетиленових пакетів. - C. 443-447.
  82. Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі

  83. Янчева Л. М., Рибін О. М., Вялкіна С. П., Гірінова Л. В. Використання сучасних інтерактивних методів створення навчальних web-ресурсів. - C. 448-456.
  84. Кухарьонок О. К., Коновалова Т. В., Руденко І. В. Інтерактивна система аналізу фінансових результатів діяльності підприємства. - C. 456-462.
  85. Чаговець В. В., Землянко Ю. В. Активізація самостійної роботи студентів. - C. 462-467.
  86. Золотарьова І. О., Кушнаренко Н. С., Сахно О. А. Методичні засади створення курсів дистанційного навчання. - C. 467-474.
  87. Тімофєєва О. М., Сибірякова І. Г. Автоматизація калькуляційних карток. - C. 474-482.
  88. Кочарова Т. Р., Сибірякова І. Г. Проблеми застосування в освіті автоматизованих засобів тестування. - C. 482-488.
  89. Дюкарева Г. І., Пак А. О., Білецька Я. О. Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів. - C. 489-493.
  90. Алфавітний покажчик. - C. 494-496.
2010
Вип. 1 (11)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського