Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2010/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр..- Харків Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv- Титул.
- Зміст.
Секція 1. Нові технології продуктів харчування
- Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Поліщук Г. Є. Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого. - C. 3-9.
- Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування. - C. 10-19.
- Пивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Нагорний О. Ю. Дослідження фізико-хімічних змін наповнених гелів на основі натрію альгінату (ALgNa) та натрійкарбоксиметилцелюлози (NaKMЦ). - C. 20-23.
- Постнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна. - C. 23-31.
- Колеснікова М. Б., Перцевий М. Ф., Гурський П. В. Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту. - C. 31-36.
- Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршів. - C. 36-42.
- Неліна К. П., Гуць В. С., Титор О. Б. Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин). - C. 42-46.
- Неліна К. П., Гуць В. С. Методика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК"). - C. 47-50.
- Мардар М. Р., Валевська Л. О. Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок. - C. 51-55.
- Пивоваров П. П., Мороз О. В. Закономірності переходу кальцію в іонний стан для ініціювання процесу гелеутворення. - C. 56-61.
- Мардар М. Р. Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчування. - C. 62-66.
- Кащенко В. Ф., Белозерцева Л. В. Бутерброды в сырной вспененной оболочке. - C. 66-70.
- Макарова А. Н., Симакова И. В., Шильман Л. З. Анализ питания молодежи. - C. 70-74.
- Рысмухамбетова Г. Е., Бухарова Е. Н., Москалева А. Д., Ястребова Н. В. Разработка рецептур диетических кондитерских изделий с использованием микробного экзополисахарида. - C. 75-78.
- Рысмухамбетова Г. Е., Карпунина Л. В., Курочка О. С., Прохоренкова О. А. Использование микробных экзополисахаридов в кондитерских изделиях. - C. 78-83.
- Мельнічук О. Є., Бейко Л. А. Осмотичне збезводнення як спосіб концентрування та його використання у виробництві фруктових концентрованих консервів. - C. 84-90.
- Стіборовський С. Е., Левіт І. Б., Османова Ю. В. Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші. - C. 91-97.
- Сабадош Г. О. Визначення основних фізико-хімічних показників якості молочних десертів з пінною структурою. - C. 97-103.
- Дятлов В. В., Медведкова І. І., Попова Н. О. Інноваційні технології за умов холодильного зберігання свіжих плодів, овочів та грибів. - C. 103-111.
- Пивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Кондратюк Н. В., Тропко Л. В. Дослідження впливу вільних та зв’язаних іонів на колонієутворюючу здатність біфідобактерій. - C. 111-116.
- Кучерук З. І., Федак Н. В., Діхтярь А. М., Носко З. І., Тимчук С. М. Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів. - C. 117-122.
- Єфремова О. С., Горальчук А. Б., Пивоваров П. П. Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології рослинних вершків. - C. 123-131.
- Архіпова А. Д., Колеснікова М. Б., Колісниченко Т. О. Технологія холодних соусів з еламіном. - C. 131-137.
Секція 2. Обладнання харчових виробництв
- Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Постольник Д. В. Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії. - C. 138-142.
- Михайлов В. М., Дьяков О. Г., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Теоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробки. - C. 142-150.
- Дейниченко Г. В., Афукова Н. О., Савченко Н. В. Дослідження ринку сучасних технічних засобів та методів митного контролю для виявлення вибухових речовин та пристроїв. - C. 150-156.
- Потапов В. О., Ковш І. С. Використання теплових насосів у процесі сушіння. - C. 157-162.
- Синєкоп М. С., Пархоменко Л. О. Власні коливання складеного циліндра. - C. 163-171.
- Єфремов Ю. І., Михайлова С. В., Кострова К. В., Деменко А. А. Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумування. - C. 171-176.
- Некоз О. І., Осипенко В. І., Батраченко О. В. Удосконалення методики розрахунку потужності приводу ножового вала кутера. - C. 176-184.
- Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Сефіханова К. А. Дослідження впливу температури молочного згустку та тривалості гомогенізації на консистенцію молочно-білкових кремів. - C. 184-188.
- Постнов Г. М., Дядюк М. А., Червоний В. М. Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловості. - C. 189-194.
- Цуркан М. М. Дослідження енергоефективності процесу сушіння. - C. 194-201.
- Постнов Г. М., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А., Кузьмінов А. М. Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів. - C. 202-206.
- Потапов В. О., Якушенко Є. М. Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння. - C. 206-213.
- Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Особливості очищення картоплі різних сортів паровим способом. - C. 213-218.
- Потапов В. О., Петренко О. В. Гідродинамічна модель конвекційного руху у мастильній оболонці універсального жарильного апарата з проміжним обігрівом. - C. 218-222.
- Потапов В. О., Шевченко С. О., Зеленський О. І. Дослідження теплофізичних властивостей суспензій з вуглецевими нанотрубками, отриманими з коксового пилу. - C. 222-227.
- Білецький Е. В., Толчинський Ю. А., Петренко О. В. Система функцій для щілинного в’язкопластичного плину. - C. 227-236.
- Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Ільгов Д. В. Розробка способу очищення баштанних культур та машини для його реалізації. - C. 236-240.
- Маяк В. І., Ляшенко Б. В., Смілик М. М. Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну. - C. 241-246.
- Білонога Ю. Л., Максисько О. Р. Вплив олії пшеничних зародків на коефіцієнт теплопередачі кожухотрубного теплообмінника. - C. 246-253.
Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів
- Михайлов В. М., Чуйко А. М., Томашевська Р. Я. Аналіз методів і наукове обґрунтування методології формування асортименту борошняної продукції. - C. 253-260.
- Лисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г., Чухрай О. Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату. - C. 260-265.
- Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції. - C. 266-272.
- Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Манжос Н. В. Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробки. - C. 273-277.
- Одарченко М. С., Даниленко Л. В., Бондаренко І. О. Властивості листкового тіста під час заморожування. - C. 277-282.
- Карбівнича Т. В., Коваленко В. О. Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання. - C. 282-286.
- Постнов Г. М., Акмен В. О., Ушакова А. Г. Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатів. - C. 286-292.
- Одарченко А. М., Одарченко Д. М., Балим В. Ю., Буток О. С. Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою. - C. 292-300.
- Лебська Т. К., Козлова С. Л. Визначення біологічної цінності білка фаршевих виробів із гідробіонтів. - C. 300-308.
- Дишкантюк О. В., Парталога І. О. Збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами. - C. 309-316.
- Постнов Г. М., Ткаченко А. Є. Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії. - C. 316-322.
- Назаренко Л. О., Назаренко В. О. Оцінювання конкурентоспроможності ковбасних виробів з використанням експертних методів. - C. 322-329.
- Дідух Н. А., Молокопой Л. О., Назаренко Ю. В. Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення. - C. 329-336.
- Баля Л. В. Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання. - C. 336-340.
- Касілова Л. О., Крутовий Ж. А., Бородіна Л. В. Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції. - C. 340-346.
- Хаустова Т. М., Полевич В. В., Федак Н. В. Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничного. - C. 346-352.
- Колесник А. О., Колесник Т. Л. Вивчення характеристики стану води фаршевих м’ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальцій. - C. 353-357.
- Дюкарева Г. І., Кошарновська М. В., Білецька Я. О. Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова. - C. 358-364.
- Колтунов В. А., Булах М. В. Оцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні України. - C. 364-370.
Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження якості продуктів харчування
- Перцевой Ф. В., Бідюк Д.О. Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику. - C. 371-378.
- Коваленко В. О., Чернова Л. О., Дьяков О. Г., Москаленко О. В. Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназою. - C. 378-383.
- Синєкоп М. С., Півненко А. О. Розробка системного наповнення програмного продукту для розв’язання крайових задач. - C. 383-388.
- Торяник О. І., Дьяков О. Г., Кучерук З. І., Луньова О. С. ЯМР - дослідження вологоутримуючих властивостей добавок ксантану та гуару в безбілковому тісті для виробництва дієтичного хліба. - C. 388-395.
- Пестіна Г. О., Кисельова К. Д. Інтеграція хімії з іншими природничими науками. - C. 395-399.
- Гніцевич В. А., Федотова Н. А. Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини. - C. 400-407.
- Мостова Л. М., Гапоненко В. О. Динаміка гідролітичних процесів під час пророщування жита. - C. 408-414.
- Бєлінська Є. В. Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів редису. - C. 414-419.
- Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів. - C. 419-425.
- Савгіра Ю. О., Пілюгіна І. С. Поверхневі явища на межі двох контактуючих рідин: соняшникова олія - вода. - C. 425-430.
- Аксьонова О. Ф., Добровольська О. В., Вовченко Д. Є., Савін М. В., Городажев Д. А. Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марок. - C. 430-436.
Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів
- Головко М. П., Захаренко В. О., Василенко Н. М. Особливості пористої будови тканин з різним волокнистим складом. - C. 437-442.
- Колесник Т. Л., Іванова А. А., М’ячиков О. В. Дослідження показників якості поліетиленових пакетів. - C. 443-447.
Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі
- Янчева Л. М., Рибін О. М., Вялкіна С. П., Гірінова Л. В. Використання сучасних інтерактивних методів створення навчальних web-ресурсів. - C. 448-456.
- Кухарьонок О. К., Коновалова Т. В., Руденко І. В. Інтерактивна система аналізу фінансових результатів діяльності підприємства. - C. 456-462.
- Чаговець В. В., Землянко Ю. В. Активізація самостійної роботи студентів. - C. 462-467.
- Золотарьова І. О., Кушнаренко Н. С., Сахно О. А. Методичні засади створення курсів дистанційного навчання. - C. 467-474.
- Тімофєєва О. М., Сибірякова І. Г. Автоматизація калькуляційних карток. - C. 474-482.
- Кочарова Т. Р., Сибірякова І. Г. Проблеми застосування в освіті автоматизованих засобів тестування. - C. 482-488.
- Дюкарева Г. І., Пак А. О., Білецька Я. О. Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів. - C. 489-493.
- Алфавітний покажчик. - C. 494-496.
| 2010 | | Вип. 1 (11)
|
|
|
|