Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70791:Техн.н./2019/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі
.- Полтава. Серія, Технічні науки

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Мацук Ю. А., Колпікова Є. О., Іщенко Н. В. Обґрунтування технології безглютенових кексів із додаванням насіння чіа. - C. 8-14.
  4. Шелудько В. М. Використання борошна зернових культур у технології біскотті. - C. 15-20.
  5. Хомич Г. П., Горобець О. М., Левченко Ю. В., Ткач Н. І., Добринь Ю. C. Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатів. - C. 21-28.
  6. Хомич Г. П., Горобець О. М., Левченко Ю. В., Медведь Л. М., Лебеденко Т. Є. Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів. - C. 29-37.
  7. Nan H., Kondratjuk N. V., Stepanova T. M., Afanasiiev O. V., Sytnyk K. I., Dyshuk A. V., Suprunenko K. Ye. Vegetable protein blend technology for vegetarian sausages. - C. 38-46.
  8. Пасічний В. М., Топчій О. А., Ткач Н. І., Гередчук А. М. Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності. - C. 47-53.
  9. Самілик М. М., Сюаньсюань Цзін, Івченко С. С. Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого борошном кунжуту. - C. 54-61.
  10. Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Чоні І. В., Терещенко М. В. Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами. - C. 62-70.
  11. Романчук І. О., Копилова К. В., Вербицький С. Б., Козаченко О. Б. Стан і перспективи гармонізації національних стандартів харчової галузі з міжнародними та європейськими. - C. 71-80.
  12. Бірта Г. О., Бургу Ю. Г., Горячова О. О., Ковальчук Х. І. Сортова ідентифікація та аналіз безпечності волоського горіха. - C. 81-86.
  13. Ткаченко А. С., Суткович Т. Ю., Горячова О. О., Сокіл А. А., Ковальчук Х. І. Наукове обґрунтування впровадження системи насср під час виробництва соків. - C. 87-98.
  14. Офіленко Н. О., Назаренко В. О. Дослідження впливу якості на конкурентоспроможність продукції із сурімі імітованої. - C. 99-104.
  15. Шпак С. В., Губа Л. М., Басова Ю. О., Багіров С. А. огли, Кожушко Г. М. Дослідження якості кольоропередавання світлодіодних ламп і світильників. - C. 105-116.
2019
№ 1 (91)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського