![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж70791:Техн.н./2019/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі.- Полтава. Серія, Технічні науки- Титул.
- Зміст.
- Мацук Ю. А., Колпікова Є. О., Іщенко Н. В. Обґрунтування технології безглютенових кексів із додаванням насіння чіа. - C. 8-14.
- Шелудько В. М. Використання борошна зернових культур у технології біскотті. - C. 15-20.
- Хомич Г. П., Горобець О. М., Левченко Ю. В., Ткач Н. І., Добринь Ю. C. Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатів. - C. 21-28.
- Хомич Г. П., Горобець О. М., Левченко Ю. В., Медведь Л. М., Лебеденко Т. Є. Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів. - C. 29-37.
- Nan H., Kondratjuk N. V., Stepanova T. M., Afanasiiev O. V., Sytnyk K. I., Dyshuk A. V., Suprunenko K. Ye. Vegetable protein blend technology for vegetarian sausages. - C. 38-46.
- Пасічний В. М., Топчій О. А., Ткач Н. І., Гередчук А. М. Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності. - C. 47-53.
- Самілик М. М., Сюаньсюань Цзін, Івченко С. С. Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого борошном кунжуту. - C. 54-61.
- Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Чоні І. В., Терещенко М. В. Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами. - C. 62-70.
- Романчук І. О., Копилова К. В., Вербицький С. Б., Козаченко О. Б. Стан і перспективи гармонізації національних стандартів харчової галузі з міжнародними та європейськими. - C. 71-80.
- Бірта Г. О., Бургу Ю. Г., Горячова О. О., Ковальчук Х. І. Сортова ідентифікація та аналіз безпечності волоського горіха. - C. 81-86.
- Ткаченко А. С., Суткович Т. Ю., Горячова О. О., Сокіл А. А., Ковальчук Х. І. Наукове обґрунтування впровадження системи насср під час виробництва соків. - C. 87-98.
- Офіленко Н. О., Назаренко В. О. Дослідження впливу якості на конкурентоспроможність продукції із сурімі імітованої. - C. 99-104.
- Шпак С. В., Губа Л. М., Басова Ю. О., Багіров С. А. огли, Кожушко Г. М. Дослідження якості кольоропередавання світлодіодних ламп і світильників. - C. 105-116.
| 2019 | | № 1 (91)
|
|
|
|