Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж70791:Техн.н./2018/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі.- Полтава. Серія, Технічні науки- Титул.
- Зміст.
- Погожих М. І., Малафаєв М. Т., Соколова Є. Б., Карбівнича Т. В. Дослідження реологічних характеристик напівфабрикату для смузі під час низькотемпературного зберігання. - C. 8-16.
- Божко Н. В., Тищенко В. І., Пасічний В. М., Коник М. В. Розробка рецептури варених ковбас із м’ясом водоплавної птиці та малоцінної ставкової риби. - C. 17-24.
- Пасічний В. М., Гередчук А. М., Олійник Н. В., Положишникова О. І. Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів. - C. 25-31.
- Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Медико-біологічні дослідження напівфабрикату варено-замороженого з молюска прісноводного. - C. 32-38.
- Цихановська І. В., Скуріхіна Л. А., Євлаш В. В., Павлоцька Л. Ф. Удосконалення технології біфштекса з яловичини з використанням харчової добавки "Магнетофуд". - C. 39-50.
- Хомич Г. П., Горобець О. М., Ткач Н. І., Левченко Ю. В. Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива. - C. 51-56.
- Суткович Т. Ю., Положишникова Л .О. Інноваційні підходи в технології приготування страв із дичини. - C. 57-63.
- Тюрікова І. С., Наконечна Ю. Г. Розроблення харчових раціонів резистентної дії. - C. 64-71.
- Манжос О. Ф., Олійник Л. Б. Оцінка технологічних властивостей різних видів борошна в м’ясних системах. - C. 72-78.
- Хомич Г. П., Левченко Ю. В., Горобець О. М., Крусір Г. В. Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі. - C. 79-86.
- Головко М. П., Головко Т. М., Применко В. Г. Аналіз технологічного процесу одержання добавок дієтичних селен-білкових. - C. 87-95.
- Капліна Т. В., Столярчук В. М., Дудник С. О. Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання. - C. 96-103.
- Назаренко В. О., Горячова О. О., Офіленко Н. О., Котова З. Я. Сенсорна характеристика цільнозернових та овочевих макаронних виробів. - C. 104-113.
- Бірта Г. О., Бургу Ю. Г., Флока Л. В. Показники якості м’яса свиней різних генотипів. - C. 114-120.
- Хмельницька Є. В. Обґрунтування оптимального виду упаковки редису методом багатокритеріальної оптимізації. - C. 121-128.
- Семенов А. О., Кожушко Г. М., Сахно Т. В., Бірта Г. О. Прогнозування корисного строку служби ультрафіолетових ламп у фотобіологічних і фотохімічних процесах. - C. 129-134.
- Ткаченко А. С. Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини. - C. 135-144.
| 2018 | | № 1
|
|
|
|