Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж70791:Техн.н./2017/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі.- Полтава. Серія, Технічні науки- Титул.
- Зміст.
- Басс О. О., Поліщук Г. Є., Гончарук О. В. Дослідження впливу крохмальної патоки на реологічні характеристики сумішей для виробництва морозива. - C. 8-15.
- Мельников К. О., Колісниченко Т. О., Мацук Ю. А., Листопад Т. С. Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності. - C. 16-23.
- Sukmanov V., Herman N., Mironov D., Palash A. Impact of high vapor pressure parameters on the microbiological safety of egg omlets in the process of treatment. - C. 24-36.
- Погожих М. І., Головко Т. М., Дьяков О. Г. Розробка технології збагачення соусів емульсійного типу дієтичними добавками. - C. 37-44.
- Хомич Г. П., Ткач Н. І., Кирильченко М. В. Розробка технології фруктових соусів iз використанням бананів та соку чорної смородини. - C. 45-52.
- Хомич Г. П., Горобець О. М. Використання пюре з журавлини в технології виробів із дріжджового тіста. - C. 53-59.
- Назаренко В. О., Кайнаш А. П., Офіленко Н. О. Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методу. - C. 60-67.
- Офіленко Н. О., Кайнаш А. П. Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів. - C. 68-74.
- Семенов А. О., Кожушко Г. М., Сахно Т. В., Дугніст Л. В. Розробка технології бактерицидного знезараження активованого вугілля. - C. 75-83.
- Козьмич Д. І., Кобищан Г. Д. Стійкість пофарбування льоно-лавсанових тканин до дії сонячного світла та прання. - C. 84-88.
- Кійко В. В., Каржевська О. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності морозива власної торгової марки. - C. 89-96.
| 2017 | | № 1 (83)
|
|
|
|