Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70791:Техн.н./2017/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі
.- Полтава. Серія, Технічні науки

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Басс О. О., Поліщук Г. Є., Гончарук О. В. Дослідження впливу крохмальної патоки на реологічні характеристики сумішей для виробництва морозива. - C. 8-15.
  4. Мельников К. О., Колісниченко Т. О., Мацук Ю. А., Листопад Т. С. Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності. - C. 16-23.
  5. Sukmanov V., Herman N., Mironov D., Palash A. Impact of high vapor pressure parameters on the microbiological safety of egg omlets in the process of treatment. - C. 24-36.
  6. Погожих М. І., Головко Т. М., Дьяков О. Г. Розробка технології збагачення соусів емульсійного типу дієтичними добавками. - C. 37-44.
  7. Хомич Г. П., Ткач Н. І., Кирильченко М. В. Розробка технології фруктових соусів iз використанням бананів та соку чорної смородини. - C. 45-52.
  8. Хомич Г. П., Горобець О. М. Використання пюре з журавлини в технології виробів із дріжджового тіста. - C. 53-59.
  9. Назаренко В. О., Кайнаш А. П., Офіленко Н. О. Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методу. - C. 60-67.
  10. Офіленко Н. О., Кайнаш А. П. Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів. - C. 68-74.
  11. Семенов А. О., Кожушко Г. М., Сахно Т. В., Дугніст Л. В. Розробка технології бактерицидного знезараження активованого вугілля. - C. 75-83.
  12. Козьмич Д. І., Кобищан Г. Д. Стійкість пофарбування льоно-лавсанових тканин до дії сонячного світла та прання. - C. 84-88.
  13. Кійко В. В., Каржевська О. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності морозива власної торгової марки. - C. 89-96.
2017
№ 1 (83)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського