Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70791:Техн.н./2015/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі
.- Полтава. Серія, Технічні науки

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. 1. Інноваційні технології харчових виробництв

  4. Гніцевич В. А., Васильєва О. О. Обґрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та кизилу. - C. 11-17 .
  5. Безусов А. Т., Дубова Г. Е., Роговая Н. В., Мельник О. И. Аргументация выбора растительных объектов для восстановления аромата. - C. 18-26.
  6. Тюрікова І. С., Пересічний М. І. Розроблення технології плодоовочевих смузі з використанням біологічно цінного волоського горіха. - C. 27-37 .
  7. Рогова А. Л., Шидакова-Каменюка О. Г., Медведь Л. М. Вплив ядра насіння соняшнику на фізико-хімічні властивості дріжджових виробів. - C. 38-47.
  8. Роговий І. С. Зміна властивостей емульсії пісочного тіста під дією кальцієвмісної добавки. - C. 48-53.
  9. Чоні І. В., Суткович Т. Ю. Використання природних стабілізаторів у технології емульсійної продукції. - C. 54-59.
  10. 2. Нові ресурсо- та енергозберігаючі технології харчових виробництв і торгівлі

  11. Скрипник В. О., Фарісєєв А. Г. Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струму. - C. 60-68.
  12. 3. Інноваційні процеси харчових виробництв

  13. Терешкін О. Г., Дуб В. В., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Удосконалення процесу очищення цибулі ріпчастої та розробка обладнання для його реалізації. - C. 69-75 .
  14. Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Беляєва І. М. Вплив гомогенізації на склад жирової фази та органолептичні показники м’якого морозива на основі сироватки. - C. 76-80.
  15. Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Дослідження тривалості процесу мембранної обробки рідких високомолекулярних полідисперсних систем. - C. 81-87.
  16. 4. Якість та безпека промислових товарів, стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

  17. Кожушко Г. М., Басова Ю. О., Губа Л. М. Розвиток системи технічного регулювання – шлях підвищення енергоекономічності та якості світлотехнічної продукції. - C. 88-96.
  18. Кожушко Г. М., Дугніст Л. В. Особливі вимоги до світлодіодних світильників. - C. 97-113.
  19. 5. Екологічна безпека товарів народного споживання

  20. Назаренко Е. А., Нікозять Ю. Б., Іващенко О. Д. Результат моніторингу екологічної безпеки сільськогосподарських культур при підвищеному вмісті фторидів у грунтах біогеохімічної провінції на прикладі Полтавської області. - C. 114-120.
  21. 6. Якість продукції готельно-ресторанного господарства

  22. Капліна Т. В., Столярчук В. М. Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок. - C. 121-127 .
  23. Кайнаш А. П., Назаренко В. О. Визначення якості м’ясних напівфабрикатів. - C. 128-133.
  24. Голембовская Н. В., Лебская Т. К. Влияние пиковолновой обработки на показатели качества мяса карпа. - C. 134-139 .
  25. 7. Інженерно-технічне забезпечення готельно-ресторанного господарства

  26. Володько О. В. Дослідження механічних та електричних характеристик нових резистивних матеріалів. - C. 140-146 .
  27. Порхунов О. О., Порхунов О. І. Аналіз віброзахистних властивостей лабораторної пральної машини марки ТП3-М. - C. 147-153.
2015
№ 1 (73)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського