Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж70791:Техн.н./2010/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі.- Полтава. Серія, Технічні науки- Титул, зміст.
1. Товарознавство промислових товарів
- Кожушко Г. М., Губа Л. М., Басова Ю. О. Розвиток класифікації непродовольчих товарів в умовах членства України в СОТ. - C. 9-15.
- Махно М. Г., Махно Г. М., Шурдук А. І. Дослідження залежності швидкості поширення ультразвуку від концентрації етилового спирту у воді при різних температурах. - C. 15-17.
- Пушкар Г. О., Семак Б. Б. Екологізація асортименту килимів – ефективний спосіб підвищення їх якості та конкурентоспроможності. - C. 18-24.
- Павлуненко Л. Е. Тенденции в развитии ассортимента фасадных материалов. - C. 24-28.
- Кобищан А. Д. Дослідження впливу нових методів вибілювання та пом’якшення лляних тканин на їх повітропроникність. - C. 28-32.
- Семенов А. О., Шурдук І. В. Характеристики та переваги енергоекономічних ламп, наявних на ринку України. - C. 33-36.
- Супрун Н. П., Мархай М. А., Поліщук Л. В., Озимок Г. В. Екологічні тканини для постільної білизни. - C. 37-39.
- Поліщук Л. В., Мороз С. Е., Кириченко О. В. Експертне оцінювання естетичного рівня якості трикотажних виробів. - C. 40-44.
- Глейзер Н. В., Ермолаев А. М., Соляник М. А., Шурдук А. И. К теории нулевого звука на поверхности нанотрубки. - C. 44-47.
- Попова О. С. Теплофізичні та деформаційно-міцнісні властивості епоксидних клейових засобів. - C. 47-51.
2. Товарознавство харчових продуктів
- Бірта Г. О. Фактори ризику від генетично модифікованої продукції. - C. 52-55.
- Бірта Г. О., Бургу Ю. Г. Товарознавча характеристика м’яса баранини. - C. 55-60.
- Бургу Ю. Г., Хруль В. С. Товарознавча характеристика варених ковбас. - C. 60-63.
- Горячова О. О. Зміни органолептичних властивостей сортових яблучних соків при зберіганні. - C. 64-68.
- Бургу Ю. Г. Нормування та фактори якості сільськогосподарської продукції. - C. 69-72.
- Одарченко Д. Н., Диденко О. В. Электрофизические свойства свежей рыбы как сигнатура обратимости при замораживании. - C. 72-76.
- Холодова О. Ю. Класифікація споживних властивостей і формулювання номенклатури показників якості варених ковбасних виробів. - C. 76-78.
- Квасніков А. А. Натуральні барвники з кизилу і терену для варених ковбасних виробів. - C. 79-83.
- Шеїна А. В. Дослідження реологічних властивостей м’якоті бульб картоплі в умовах одноосьового стиснення. - C. 83-86.
- Портянко Т. М. Розробка проекту побудови і впровадження інтегрованої системи менеджменту якості на ДП "Черкаси-фарма". - C. 87-91.
- Назаренко Л. О., Назаренко В. О. Оцінювання рівня якості та конкурентоспроможності карамелі вітчизняних виробників. - C. 91-95.
3. Процеси та апарати харчових виробництв
- Заплетніков І. М., Севаторова І. С. Дослідження відносних шумових характеристик технологічного обладнання на середніх частотах. - C. 96-102.
- Єфремов Ю. І., Одарченко М. С., Михайлов С. В., Пляшешник А. М. Технологічні аспекти і можливості переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини. - C. 102-106.
- Фалько О. Л., Коваленко А. В. Енергозберігаюча схема роботи вібраційного транспортера з декою нової конструкції. - C. 106-109.
- Юрчішина Л. М., Рибак Г. М. Підвищення харчової та біологічної цінності напоїв з використанням водних екстрактів із вичавок журавлини. - C. 109-112.
- Ткаченко В. І., Берлінова Л. В., Яременко М. С. Установка бактерицидного знезараження питної води ультрафіолетовим випроміненням. - C. 112-116.
4. Технологія продуктів харчування
- Сукманов В. О., Кійко В. В. Дослідження білково-жирової фракції молока, обробленого високим тиском. - C. 117-122.
- Черевко О. І., Погожих М. І., Одарченко А. М., Одарченко Д. М., Звягінцева Г. Л. Дослідження низькотемпературного заморожування напівфабрикату зі столового буряку. - C. 123-128 .
- Гордієнко О. В. Розробка методу розрахунку глибини різа харчових продуктів високошвидкісним струменем води. - C. 129-132.
- Молоканова Л. В., Оносова І. А. Використання бобових культур для розробки рецептури м’ясних січених напівфабрикатів. - C. 133-138.
- Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Міщенко Т. В., Звягінцева Г. Л. Дослідження колірних характеристик компонентів борщової заправки колориметричним методом при операціях перед зберіганням. - C. 138-142.
- Купченко А. В., Мельников К. О., Чурсінов Ю. О. Моделювання процесу ІЧ-обробки насіння соняшнику в стаціонарному шарі при композиційному плануванні експерименту. - C. 142-147.
- Безусов А. Т., Холодний Л. П. Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів. - C. 147-152.
- Хомич Г. П., Ткач Н. І., Уланова О. О. Використання відходів сокового виробництва при переробці аронії. - C. 152-156.
- Анотації. - C. 157-178.
| 2010 | | № 1 (46)
|
|
|
|