Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж70791:Техн.н./2009/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі.- Полтава. Серія, Технічні науки- Титул, зміст.
1. Товарознавство промислових товарів
- Полікарпов І. С. Застосування фізичних і фізико-хімічних методів при дослідженні зносостійкості поліамідних текстильних полотен. - C. 7-13.
- Мартосенко М. Г., Семак Б. Д. Способи оптимізації асортименту та властивостей верхнєтрикотажних полотен. - C. 13-20.
- Поліщук С. О., Кобищан А. Д. Значення для економіки України льону і сучасні методи його кольорування. - C. 20-23.
- Семенов А. О., Соляник А. О. Методи контролю товщини покриттів. - C. 23-26.
- Галик І. С., Семак Б. Д. Текстильне товарознавство: пошук способів удосконалення. - C. 26-30.
- Пиріков О. В., Ардатьев В. М. Огляд сучасних тенденцій використання полімерів у пакувальній галузі. - C. 31-36.
- Семак Б. Б. Стандартизація – ефективний засіб формування ринку екологічно безпечного текстилю. - C. 37-40.
- Губа Л. М., Омельченко Н. В. Застосування методу морфологічного аналізу технічних рішень для розробки колагенумісної акрилуретанової композиції. - C. 40-44.
- Семенов А. О., Трощак М. М. Галогенні лампи та їх характеристики. - C. 44-46.
- Молебна Л. І. Аналіз асортименту шкіряного жіночого модельного взуття. - C. 46-50.
- Павлуненко Л. Е. Товарное предложение и потребительские предпочтения на крымском рынке фарфоровой посуды. - C. 51-54.
- Васильева И. И. Инновационные технологии и классификация современных телевизоров. - C. 54-59.
- Байдакова І. М. Формування концепції якості товарів. - C. 59-61.
- Лупенко А. М., Нетяга В. М., Хорунжий П. М. Фазове регулювання потужності люмінісцентних ламп електронними пускорегулювальними апаратами. - C. 61-67.
2. Товарознавство харчових продуктів
- Назаренко Л. О. Застосування експертних методів при оцінюванні конкурентоспроможності харчових продуктів вітчизняних виробників. - C. 68-72.
- Бірта Г. О., Бургу Ю. Г. Вимоги до товарної якості забійних свиней і одержаної свинини. - C. 73-76.
- Бірта Г. О. Фізико-хімічні показники найдовшого м’яза спини у свиней. - C. 76-79.
- Бургу Ю. Г. Мясо-сальные качества свиней. - C. 79-81.
3. Технологія продуктів харчування
- Шамян С. М., Князева Н. Є. Підвищення харчової та біологічної цінності кондитерських виробів з пісочного тіста за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини. - C. 82-85.
- Левченко Ю. В. Удосконалення технології квасу за рахунок додавання рослинної сировини місцевого походження. - C. 86-88.
- Шамян С. М., Плахотіна Ж. Є. Підвищення харчової і біологічної цінності борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини. - C. 89-93.
- Махно М. Г., Шурдук А. І. Визначення кислотності молока ультразвуковим методом. - C. 93-95.
4. Історична довідка
- Козьмич Д. І. Історія становлення та розвитку кафедри товарознавства. - C. 96-108.
- Анотації. - C. 109-122.
| 2009 | | № 1 (37)
|
|
|
|