Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70791:Техн.н./2009/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі
.- Полтава. Серія, Технічні науки

  1. Титул, зміст.
  2. 1. Товарознавство промислових товарів

  3. Полікарпов І. С. Застосування фізичних і фізико-хімічних методів при дослідженні зносостійкості поліамідних текстильних полотен. - C. 7-13.
  4. Мартосенко М. Г., Семак Б. Д. Способи оптимізації асортименту та властивостей верхнєтрикотажних полотен. - C. 13-20.
  5. Поліщук С. О., Кобищан А. Д. Значення для економіки України льону і сучасні методи його кольорування. - C. 20-23.
  6. Семенов А. О., Соляник А. О. Методи контролю товщини покриттів. - C. 23-26.
  7. Галик І. С., Семак Б. Д. Текстильне товарознавство: пошук способів удосконалення. - C. 26-30.
  8. Пиріков О. В., Ардатьев В. М. Огляд сучасних тенденцій використання полімерів у пакувальній галузі. - C. 31-36.
  9. Семак Б. Б. Стандартизація – ефективний засіб формування ринку екологічно безпечного текстилю. - C. 37-40.
  10. Губа Л. М., Омельченко Н. В. Застосування методу морфологічного аналізу технічних рішень для розробки колагенумісної акрилуретанової композиції. - C. 40-44.
  11. Семенов А. О., Трощак М. М. Галогенні лампи та їх характеристики. - C. 44-46.
  12. Молебна Л. І. Аналіз асортименту шкіряного жіночого модельного взуття. - C. 46-50.
  13. Павлуненко Л. Е. Товарное предложение и потребительские предпочтения на крымском рынке фарфоровой посуды. - C. 51-54.
  14. Васильева И. И. Инновационные технологии и классификация современных телевизоров. - C. 54-59.
  15. Байдакова І. М. Формування концепції якості товарів. - C. 59-61.
  16. Лупенко А. М., Нетяга В. М., Хорунжий П. М. Фазове регулювання потужності люмінісцентних ламп електронними пускорегулювальними апаратами. - C. 61-67.
  17. 2. Товарознавство харчових продуктів

  18. Назаренко Л. О. Застосування експертних методів при оцінюванні конкурентоспроможності харчових продуктів вітчизняних виробників. - C. 68-72.
  19. Бірта Г. О., Бургу Ю. Г. Вимоги до товарної якості забійних свиней і одержаної свинини. - C. 73-76.
  20. Бірта Г. О. Фізико-хімічні показники найдовшого м’яза спини у свиней. - C. 76-79.
  21. Бургу Ю. Г. Мясо-сальные качества свиней. - C. 79-81.
  22. 3. Технологія продуктів харчування

  23. Шамян С. М., Князева Н. Є. Підвищення харчової та біологічної цінності кондитерських виробів з пісочного тіста за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини. - C. 82-85.
  24. Левченко Ю. В. Удосконалення технології квасу за рахунок додавання рослинної сировини місцевого походження. - C. 86-88.
  25. Шамян С. М., Плахотіна Ж. Є. Підвищення харчової і біологічної цінності борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини. - C. 89-93.
  26. Махно М. Г., Шурдук А. І. Визначення кислотності молока ультразвуковим методом. - C. 93-95.
  27. 4. Історична довідка

  28. Козьмич Д. І. Історія становлення та розвитку кафедри товарознавства. - C. 96-108.
  29. Анотації. - C. 109-122.
2009
№ 1 (37)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського