Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535:Харч.техн./2020/22/94<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
.- Львів. Серія, Харчові технології

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Большак Ю. В., Каленик О. С., Маринін А. І., Святненко Р. С. Дослідження закономірностей формування оздоровчих антиоксидантних електронодонорних властивостей функціональної питної води, модифікованої аскорбіновою та лимонною кислотою. - C. 3-7.
  4. Гайдей О. С., Шуляк С. В., Олексієнко І. С., Київська Г. В., Крушельницька О. В. Моніторинг глютену в молочній продукції. - C. 8-12.
  5. Бородай А. Б., Горобець О. М., Левченко Ю. В., Чоні І. В. Використання батату в технології виробів з кексового тіст. - C. 13-17.
  6. Ладика В. І., Самілик М. М., Ладика Л. М., Геліх А. О., Болгова Н. В. Молоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртів. - C. 18-22.
  7. Болгова Н. В., Самілик М. М., Коган В. Р., Лісова Н. М. Розширення асортименту плавлених сирів з використанням соняшникового ізоляту. - C. 23-26.
  8. Голембовська Н. В. Удосконалення технології пресервів з прісноводних видів риб. - C. 27-31.
  9. Крижова Ю. П., Антонюк М. М., Антонів А. Д., Сидоренко М. А. Дослідження впливу амілопектинового крохмалю на властивості м’ясних систем. - C. 32-36.
  10. Галух Б. І., Драчук У. Р., Сімонова І. І., Басараб І. М., Ромашко І. С. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення. - C. 37-43.
  11. Олянишен Т. В., Сторожук В. М., Яцюк Р. А., Чайковський Б. П., Ярошович І. Г., Ратушняк Ю. В., Мельников О. В. Приклад оцінювання ефективності системи управління охороною праці підприємства із застосуванням методу багатокритеріального вибору альтернатив на основі нечіткого відношення переваги. - C. 44-49.
  12. Менчинська А., Іванюта А., Манолі Т., Нікітчіна Т. Застосування біотехнологічного способу видалення жиру в технології рибних снеків. - C. 50-54.
  13. Мусій Л. Я., Цісарик О. Й., Сливка І. М., Єреміца Н. Використання стевії у технології йогурту. - C. 55-60.
  14. Красуля О. О. Розробка технології напою для спортсменів з додаванням сироваткових білків молока. - C. 61-65.
  15. Лиховід Д. С., Сливка Н. Б., Білик О. Я., Скульська І. В. Удосконалення технології топленого масла з куркумою. - C. 66-70.
  16. Сливка І. М., Цісарик О. Й., Мусій Л. Я. Технологія м’якого сиру типу Камамбер з різними бактеріальними препаратами. - C. 71-79.
  17. Коркач Г. В., Котузакі О. М., Толстих В. Ю., Шунько Г. С. Дослідження процесу піноутворення зефірної маси з синбіотиком. - C. 80-86.
2020
Т. 22
№ 94
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського