Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535:Харч.техн./2019/21/92<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.- Львів. Серія, Харчові технології- Титул.
- Зміст.
- Ціж Б., Дзямскі З. Технологічні способи формування тонких напівпровідникових шарів. Частина 2.. - C. 3-7.
- Божко Н. В., Тищенко В. І., Пасічний В. М. Оцінка якості м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’ясом качки. - C. 8-13.
- Юкало В. Г., Дацишин К. Є. Технологія низькоалергенного молока з гідролізатом білків сироватки. - C. 14-18.
- Голембовська Н. В. Використання насіння чіа у складі дієтичних січених напівфабрикатів. - C. 19-22.
- Басараб І. М., Драчук У. Р., Ромашко І. С., Галух Б. І., Сімонова І. І., Молдаванова Л. К. Використання м’якуша гарбуза у технології паштетних виробів та їх функціональні характеристики. - C. 23-27.
- Божко Т. В., Дончевська Р. С., Бабій О. В. Якість та конкурентоспроможність хліба із суміші житнього і пшеничного борошна на ринку України. - C. 28-35.
- Геліх А.О. Дослідження показників якості січених виробів на основі прісноводних гідробіонтів та порошку гінкго білоба. - C. 36-41.
- Болгова Н. В., Губа С. О., Скляренко Ю. І., Цигура В. В., Марченко М. М. Залежність процесу виробництва сичужних напівтвердих сирів від якісних показників молока-сировини. - C. 42-46.
- Сливка Н. Б., Білик О. Я., Михайлицька О. Р., Наговська В. О. Удосконалення технології сиркових виробів з цукатами з гарбуза. - C. 47-52.
| 2019 | Т. 21 | № 92
|
|
|
|