Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535/2015/17/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
: наук. журн..- Львів

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Басараб І. М., Паска М. З., Ромашко І. С., Молдаванова Л. К. Порівняльна оцінка якості червоного м'яса, отриманого від великої та дрібної рогатої худоби. - C. 3-6.
  4. Біленька І. Р., Голінська Я. А. Дослідження активності оксидоредуктаз білих коренів. - C. 6-11.
  5. Білонога Ю. Л., Білонога Д. М., Максисько О. Р., Турчин І. М., Варивода Ю. Ю. Оптимізація параметрів псевдозрідженого шару з врахуванням "еквівалентного діаметра каналів". - C. 11-16.
  6. Боднарчук О. В. Дослідження амінокислотного складу плазми кисловершкового та солодковершкового масла під час зберігання. - C. 16-23.
  7. Бондар С. М., Чабанова О. Б., Чабанова А. А. Дослідження мембранного процесу очищення стічних вод олійножирової промисловості. - C. 23-27.
  8. Варивода Ю. Ю., Тимошик А. М. Оцінка і контроль технічного стану складних технологічних систем. - C. 27-32.
  9. Верхівкер Я. Г., Мирошніченко О. М. Розробка параметрів консервування томатних соусів і кетчупів у полімерній тарі. - C. 32-41.
  10. Гачак Ю. Р., Наговська В. О., Ривак Д., Рабштина Ю. Сиропи спецпризначення в технології солодких кисломолочних напоїв. - C. 41-46.
  11. Капрельянц Л. В., Труфкаті Л. В., Крупицька Л. О. Поживне середовище для культивування бактерій роду Bifidobacterium на основі рослинної сировини. - C. 47-54.
  12. Кишенько І. І., Крижова Ю. П., Лінкевич М. В., Крупська А. А. Застосування білкових препаратів тваринного походження в технологіїї шинок. - C. 54-60.
  13. Котляр Є. О., Топчій О. А., Кишенько І. І., Крижова Ю. П. Перспективи використання клітковини у виробництві м'ясних продуктів. - C. 60-65.
  14. Кочубей-Литвиненко О. В., Олішевський В. В., Дмитруха Н. М. Дослідження цитотоксичної дії молочної сироватки після електроіскрового оброблення на культурах рухливих клітин. - C. 66-70.
  15. Маркович І. І., Паска М. З. Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас. - C. 71-75.
  16. Алали М., Кричковська Л. В. Вибір адсорбенту з відходів АПК та нанотрубок для безпеки рослинної олії. - C. 75-80.
  17. Нікітчіна Т. І. Розробка технології композиційних пектолітичних ферментів спрямованої дії. - C. 80-86.
  18. Оберемок В. М., Молчанова Н. Ю. Дослідження впливу електромагнітної обробки на якість мясних напівфабрикатів та продуктів з гідробіонтів. - C. 86-90.
  19. Ощипок І. М., Кринська Н. В. Застосування ферментованої колагенвмісної сировини при виготовленні ковбасних фаршів. - C. 91-96.
  20. Пешук Л. В., Іванова Т. М. Аналіз способів термічного обробляння на якісні показники м´ясопродуктів спеціального призначення. - C. 96-100.
  21. Подковко О. А., Рашевська Т. О. Масляна паста з підвищеним вмістом мінеральних речовин. - C. 100-105.
  22. Пуківський П., Турчин І., Сливка Н., Михайлицька О. Використання рослинної сировини в технології сиркових мас. - C. 105-109.
  23. Пушка О. С., Іллючок А. Ю., Ткачук Ю. М., Іщенко Т. І., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. Теоретичні передумови технології кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. - C. 109-116.
  24. Ромашко І. С., Драчук У. Р., Басараб І. М. Використання морквяного порошку у технологї маргаринів. - C. 116-121.
  25. Селихов Ю. А., Коцаренко В. А., Горбунов К. А., Максысько О. Р., Краснокутский Е. В., Горбунова О. В. Целесообразность использования системы солнечных коллекторов в Восточном регионе Украины. - C. 121-125.
  26. Семко Т. В. Проблема рентабельності-виробництво м’яких сирів. - C. 126-130.
  27. Стешенко О. М., Арсеньєва Л. Ю., Ройко О. Ю., Паламарчук О. П. Дослідження фенольних сполук рослинних адаптогенів з метою внесення до рецептури функціональних харчових продуктів. - C. 130-136.
  28. Страшинський І. М., Пасічний В. М., Дубковецький І. В., Фурсік О. П. Дослідження властивостей готових виробів з використанням функціональної харчової композиції. - C. 136-141.
  29. Суткович Т. Ю., Бородай А. Б., Чоні І. В. Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції. - C. 141-147.
  30. Тарасенко Т. А., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Вашека О. М., Гавриш А. В., Кравченко О. І. Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів. - C. 148-158.
  31. Ткаченко Н. А., Українцева Ю. С., Авершина А. С. Фракційний склад білків у пастах для дитячого харчування. - C. 158-166.
  32. Хомич Г. П., Левченко Ю. В. Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів. - C. 166-174.
  33. Хомич Г. П., Горобець О. М. Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів. - C. 174-179.
  34. Ціж Б. Р., Варивода Ю. Ю., Волос В. О., Чохань М. І., Магола Я. Я., Гончар Ф. М. Квазістатична термопружність неоднорідних елементів механізмів і машин у сучасних харчових технологіях. - C. 179-186.
  35. Шалько А. В., Сидорчук О. В., Чайковський Б. П. Аналіз стратегій технічного обслуговування та ремонту пожежних машин. - C. 187-191.
  36. Шарахматова Т. Є., Танасова Г. С. Використання стевії у виробництві діабетичного морозива. - C. 192-197.
  37. Ястреба Ю. А., Положишникова Л. О., Пасічний В. М. Технологія м’ясних консервів із використанням альгінату натрію. - C. 197-201.
  38. Федишин Я. І., Гембара Т. В., Боднар Г. Й., Федишин Т. Я. Оптимальне управління системою з розподіленими параметрами для осесиметричної задачі стерилізації. - C. 201-208.
  39. Батюк Б. Б. Прийняття управлінських рішень в системі адміністративного менеджменту. - C. 209-214.
  40. Воскобійник С. Я. Теоретичні підходи до визначення терміну "кадрова політика". - C. 214-218.
  41. Гірняк К. М. Інформаційне забезпечення механізму оцінювання ефективності управлінського персоналу підприємства. - C. 219-228.
  42. Душка В. І., Батюк О. Я. Оцінка доцільності реалізації управлінських рішень. - C. 229-238.
  43. Кіндрат О. В. Формування стратегічних пріоритетів державного регулювання та управління стійкістю фінансово-економічного стану господарської системи. - C. 238-243.
  44. Козій Б. І., Степанюк О. І. Математична модель оцінки впливу стану будівель, внутрішнього обладнання та механізмів на продуктивність тварин. - C. 243-249.
  45. Кондра О. Р. Моделювання тенденцій розвитку регіонального продовольчого ринку. - C. 249-260.
  46. Кравців С. М., Урбан І. Р., Кравців І. К. Місце маркетингової товарної політики в системі зовнішньоекономічної діяльності сільськогосподарських підприємств. - C. 260-265.
  47. Макогон В. В. Ефективність менеджменту у контексті забезпечення конкурентоспроможності великотоварних сільськогосподарських підприємств. - C. 265-273.
  48. Минів Р. М., Матвеєва М. П. Перспективи розвитку м'ясних галузей тваринництва Львівщини. - C. 273-278.
  49. Музика П. М., Шаловило С. Г., Гуменний В. Д., Остапенко А. І. Євро інтеграційно-інноваційні програми підтримки екологізації технологій племінної справи та збереження генофонду. - C. 278-288.
  50. Музика П. М., Гончаренко Л. В., Бардин О. Б. Вплив витрат виробництва на ефективність діяльності великих аграрних формувань в ринкових умовах. - C. 289-296.
  51. Музика П. М., Тучак-Петраш Н. В. Стратегія соє - переробного підприємства ТОВ "Рентком" в умовах інноваційного розвитку. - C. 296-300.
  52. Небоженко Т. Т. Аналіз регуляторного впливу держави на функціонування суб’єктів аграрної сфери. - C. 301-305.
  53. Оленич І. Р., Гутий Б. В., Харів І. І., Смолинець І. Б. Принципи маркетингового контролювання фармацевтичних підприємств. - C. 306-309.
  54. Оленич І. Р., Харів І. І., Гутий Б. В., Смолинець І. Б. Стратегія та тактика фармацевтичного маркетингу. - C. 310-314.
  55. Поперечний С., Шумило Р. Формування інфраструктури аграрного ринку. - C. 315-320.
  56. Савіцька Н. В. Оцінка інвестиційної привабливості львівщини. - C. 320-325.
  57. Савіцька О. П., Килин О. В., Савіцька Н. В. Механізм стимулювання діяльності туристичних підприємств. - C. 325-329.
  58. Сендецька С. В. Основні фактори конкурентоспроможності українського експорту. - C. 329-333.
  59. Сендецька С. В. Дослідження конкурентних переваг продукції птахівництва на міжнародному ринку на основі індексу Баласса. - C. 331-337.
  60. Сенів Р. В. Удосконалення маркетингової діяльності сільськогосподарських підприємств у сфері виробництва молока. - C. 337-340.
  61. Теребух А. А., Захарчин Р. М. Управління інтелектуальним капіталом організації в умовах сучасних викликів. - C. 340-345.
  62. Чемерис В. А., Душка В. І., Максим В. Л. Стан та перспективи розвитку ринку м’яса в Україні. - C. 345-353.
  63. Шульський М. Г. Стан розвитку тваринництва у фермерських господарствах Львівщини. - C. 353-359.
  64. Філяк М. С., Завадовська Ю. Ю. Векторна модель системи показників сталого розвитку регіону. - C. 360-365.
  65. Бежук О. Жіночі історії родини С. Федака. - C. 366-376.
  66. Берко П. Г., Дзера М. М. Світоглядні позиції Івана Франка крізь призму філософської установки. - C. 376-384.
  67. Гамота А. А., Тимочко М. М. На шляху до поступу: від кафедри до університету. - C. 384-388.
  68. Крупник Я. Г., Крупник М. Г. Божественна літургія: особистий досвід форми та змісту. - C. 388-397.
  69. Падура М. Ф. Принади "русского міра" в Галицькому селі. - C. 397-406.
  70. Семенів Б. С. Вплив різних тренувальних режимів на спеціальну фізичну працездатність борців вільного стилю. - C. 407-412.
  71. Халецький О., Голубовська О. Смерть "смерті Бога". Повернення сакрального. - C. 413-421.
  72. Якимишин І. Д., Стахів М. М., Бабич А. М., Голубева О. Т. Гра без м’яча – важливий показник тактичної підготовленості футболіста. - C. 421-426.
  73. Мідяний С. В., Мицук О. М. Використання хемілюмінесцентної реакції нітрату 9-ціано-10-метилакридинію в практиці хімічного аналізу. - C. 426-434.
2015
Т. 17
№ 4 (64)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського