Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2020/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг- Титул.
- Зміст.
- Дейниченко Л. Г., Філіппова А. Ю. Технологія бісквіту з використанням пюре гарбуза та борошна з насіння соняшника. - C. 5-11.
- Горяйнова Ю. А., Сімакова О. О., Кучма А. Ю., Мороз В. О. Технологія виробів із пшеничного борошна лікувально-профілактичного призначення із використанням шовковиці. - C. 12-18.
- Попова С. Ю., Слащева А. В., Пусікова О. А., Пшиннік В. О. Сучасні тенденції використання продуктів рослинної сировини у ресторанному господарстві. - C. 19-26.
- Сімакова О. О., Горяйнова Ю. А., Гніцевич В. А., Слащева А. В., Боднарук О. А. Дослідження впливу збагачених калієм раціонів на фізичну працездатність студентів. - C. 26-34.
- Слащева А. В., Попова С. Ю., Сімакова О. О., Боднарук О. А., Пусікова О. А. Дослідження показників якості та безпечності напоїв з біопротекторними властивостями. - C. 35-40.
- Сильчук Т. А., Фурманова Ю. П., Павлюченко О. С. Теоретичні передумови створення борошняних сумішей для закладів ресторанного господарства. - C. 41-46.
- Дмитревський Д. В., Перекрест Н. Г., Перекрест В. В., Гейєр Г. В., Расчехмаров І. В. Визначення параметрів процесу теплової обробки плодів під час виготовлення яблучного пюре. - C. 47-56.
- Цвіркун Л. О., Омельченко О. В., Цвіркун С. Л., Гейєр Г. В. Метрологічні характеристики теплотехнічних вимірювань в камерах для зберігання яблук. - C. 57-63.
- Мельник О. Є., Омельченко О. В., Цвіркун Л. О. Дослідження тепломасообмінних процесів під час кондиціювання повітря в холодильних камерах плодоовочесховища. - C. 64-70.
- Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Мазняк З. О., Омельченко О. О., Швидько В. М. Дослідження методу інтенсифікації процесу ультрафільтрації сироватки з-під кислого сиру. - C. 71-78.
- Хорольський В. П., Коренець Ю. М., Копайгора О. К., Заікіна Д. П., Кузьменко А. О., Невідін В. І. Інформаційна система керування виробництвом харчових смарт-продуктів із використанням заморожування. - C. 79-88.
- Янаков В. П, Лaнже O. Інтеграційні аспекти пропонованої теорії приготування тіста. - C. 89-96.
- Цвіркун Л. О., Цвіркун С. Л., Бондаренко О. О. Дослідження технології вилучення яблук певного різновиду в умовах харчової промисловості із застосуванням методів кластеризації. - C. 97-104.
| 2020 | | № 2 (41)
|
|
|
|