Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2019/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг- Титул.
- Зміст.
- Сімакова О. О., Назаренко І. А., Горяйнова Ю. А., Попова С. Ю., Адамчук С. І. Дослідження впливу якості питної води на хлібопекарні властивості пшеничного борошна. - C. 5-11 .
- Слащева А. В., Попова С. Ю., Пусікова О. А., Боднарук О. А. Технологія рослинного напівфабрикату для солодких страв для функціонального харчування школярів. - C. 12-19.
- Гніцевич В. А., Гончар Ю. М., Євдомаха Т. І. Cтруктуроутворювальні властивості напівфабрикату на основі згущеної низьколактозної молочної сироватки. - C. 20-27.
- Юдіна Т. І., Назаренко І. А., Сімакова О. О., Боднарук О. А. Технологічні параметри одержання пюре гарбуза. - C. 28-35.
- Янаков В. П., Возняк А. В., Лaнже O. Bдосконалення теорії приготування тіста під час викладання спеціальних дисциплін. - C. 36-43.
- Цвіркун Л. О., Цвіркун С. Л., Гейєр Г. В. Структурна схема адаптивної системи eнергоефективного керування процесом сортування яблук. - C. 43-48.
- Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Омельченко О. В., Абрамова О. В. Математичне моделювання мембранних процесів концентрування нежирної молочної сировини. - C. 48-54.
- Дмитревський Д. В., Гавриленко С. В., Гейєр Г. В., Перекрест В. В. Обґрунтування конструкції апарата для очищення коренеплодів. - C. 55-60.
- Хорольський В. П., Копайгора О. К., Коренець Ю. М., Пасека Р. П. Автоматизована технологічна лінія продуктів переробки м’яса птиці. - C. 61-69.
- Хорольський В. П., Омельченко О. В., Заікіна Д. П. Шляхи енергозбереження при використанні торговельного холодильного обладнання. - C. 69-77.
| 2019 | | № 2 (39)
|
|
|
|