Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2019/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг- Титул.
- Зміст.
- Колісниченко Т. О., Дишук Г. В., Мельник О. Є., Кравчук Є. С. Наукове обґрунтування та розробка новітніх солодких страв із йодовмісними добавками. - C. 5-11.
- Дейниченко Л. Г., Омельченко О. В., Дашивець С. С. Технологія запіканки з молочно-білковим концентратом на основі сколотин з використанням пюре журавлини. - C. 12-19.
- Никифоров Р. П., Лохман Н. В., Крикливець Д. О. Обґрунтування раціональних параметрів технології низьколактозних емульсійних соусів. - C. 19-27.
- Колісниченко Т. О., Рудь Є. С, Перекрест В. В., Стажков А. С. Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій соусів на основі виноградної олії. - C. 28-34.
- Коренець Ю. М., Коржов С. М., Єріс Ю. В. Формування системи показників якості процесу теплової обробки харчової сировини ІЧ-випромінюванням. - C. 35-46.
- Назаренко І. А., Сімакова О. О., Світлична О. О. Обґрунтування доцільності використання борошна з пивної дробини у технології хлібобулочних виробів. - C. 46-52.
- Попова С. Ю., Слащева А. В., Сімакова О. О., Пусікова О. А., Боднарук О. А. Дослідження впливу концентрації сухої картопляної добавки на активність амілолітичних ферментів дріжджового тіста. - C. 53-60.
- Горяйнова Ю. А., Трикуль О. О. Вплив деяких антиоксидантів на термін зберігання харчових жирів. - C. 60-66.
- Хорольський В. П., Коренець Ю. М., Артановський А. В., Островчук О. О., Селіванов І. О. Ультразвукові технології в системі інтелектуального управління виробництвом сиру. - C. 67-78.
- Янович В. П., Сосновська Л. В. Розробка двосекційного млина для виробництва преміксів. - C. 78-84.
- Янаков В. П., Возняк А. В. Анализ комплексных исследований технологий замеса хлебопекарного теста. - C. 85-94.
- Цвіркун Л. О., Цвіркун С. Л., Островчук О. О. Дослідження збіжності методів кластеризації для розпізнавання та відбору яблук у процесі сортування на конвеєрній лінії. - C. 94-101.
| 2019 | | № 1 (38)
|
|
|
|