Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2017/35<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг- Титул.
- Зміст.
- Касабова К. Р., Гревцева Н. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Омельченко О. В. Використання вторинних продуктів виноробного та пивоварного виробництв у технології здобного печива. - C. 5-11.
- Юдіна Т. І., Назаренко І. А., Клименко А. В. Обгрунтування раціональних параметрів зберігання молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин. - C. 12-17.
- Слащева А. В., Попова С. Ю., Клименко А. В. Дослідження показників якості та безпечності соусів з підвищеним вмістом пектинових речовин. - C. 18-24.
- Сімакова О. О., Назаренко І. А., Омельницька В. О. Вплив якості питної води на хлібопекарні властивості пшеничного борошна. - C. 25-31.
- Хорольський В. П., Омельченко О. В. Енергоефективність підприємств з виробництва хлібобулочних виробів. - C. 32-41.
- Шеїна А. В., Мельник О. Є. Зниження витрат енергії при різанні в'язко-пружних матеріалів. - C. 42-48.
- Шеїна А. В., Мельник О. Є. Дослідження фрикційних властивостей рослинної сировини при різанні. - C. 49-56.
- Коренець Ю. М., Єріс Ю. В., Зайченко Ю. В. Питання продовольчого забезпечення людини в польових умовах. - C. 56-62.
- Вимоги до оформлення авторських рукописів, які подаються до публікації в тематичному збірнику наукових праць "Обладнання та технології харчових виробництв". - C. 63-65.
- Зразок оформлення статті. - C. 66.
| 2017 | | № 35
|
|
|
|