Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2017/34<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг- Титул.
- Зміст.
- Гніцевич В. А., Чехова Н. С. Наукове обгрунтування використання грибного порошку у технології кулінарних виробів. - C. 5-12.
- Горяйнова Ю. А., Никифоров Р. П. Використання чорноплідної горобини у виробах з пісочного тіста. - C. 12-20.
- Yudina Т. І., Nazarenko І. А. Quality indicators of dairy vegetable stuffing based on buttermilk concentrate. - C. 21-26.
- Коренець Ю. М., Хрольський В. П., Хорольська Т. В. Інженерні принципи конструювання обладнання для харчової промисловості з використанням ультразвукової кавітації. - C. 27-35.
- Хорольський В. П., Клюєв Д. Ю., Коржов С. М. Система управління обладнанням з моніторингом робочих характеристик технологічних процесів виробництва хліба. - C. 36-46.
- Омельченко О. В., Гузенко В. В., Перекрест Н. Г. Застосування методів інтенсифікації в процесі ультрафільтраційного концентрування сколотин. - C. 47-53.
- Возняк А. В., Возняк Ю. В., Возняк А. О. Новий підхід до механічного омолодження полімерних стекол на основі формування тривалого часу пластичності. - C. 54-65.
- Коренець Ю. М., Никифоров Р. П. Розробка ІЧ-апарату для смаження харчових продуктів. - C. 65-72.
- Вимоги до оформлення авторських рукописів, які подаються до публікації в тематичному збірнику наукових праць "Обладнання та технології харчових виробництв". - C. 73-75.
- Зразок оформлення статті. - C. 76.
| 2017 | | № 34
|
|
|
|