Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2021/27/6<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
Автоматизація та інформаційні технології
- Ладанюк А. П., Луцька Н. М., Власенко Л. О. Класифікація графових моделей у задачах розробки інтелектуальних автоматизованих систем керування. - C. 7-16.
Біотехнології
- Пирог Т. П., Гук Є. І. Мікробні технології співсинтезу кількох цільових продуктів. - C. 17-29.
- Удимович В. М. Загальна характеристика біоцементації та параметрів контролю. - C. 30-42.
Економіка, менеджмент і маркетинг
- Арич М. І., Каленюк Я. О., Левон М. М. Переваги та недоліки використання генетичних досліджень у страхуванні. - C. 43-54.
- Бурлуцька С. В., Дідашко Ю. І. Циркулярна економіка в контексті сталого розвитку. - C. 55-64.
- Дунда С. П., Тарануха А. В. Формування альтернативних стратегій підприємства методом динамічного SWOT-аналізу. - C. 65-72.
- Жужукіна Н. І., Смиженко М. А. Безпекові моделі мотивації та стимулювання в умовах капіталізації інтелекту. - C. 73-81.
- Скопенко Н. С., Євсєєва-Северина І. В. Запровадження принципів циркулярної економіки як запорука розвитку сучасного бізнесу. - C. 82-93.
Механічна та електрична інженерія
- Малецька К. Д., Турчина Т. Я., Жукотський Е. К., Авдєєва Л. Ю., Декуша Г. В., Макаренко А. А. Теплотехнології нових порошкових продуктів з натуральної рослинної сировини. - C. 94-99.
- Бабанова О. В., Бабанов І. Г., Михайлов В. М., Прасол С. В., Шевченко А. О., Прасол С. О. Обґрунтування фізичної моделі взаємодії електромагнітного поля з харчовим продуктом довільної форми. - C. 100-107.
- Петренко В. П., Масліков М. О., Бойко В. О., Іващенко Н. В. Про доцільність рециркуляції сиропів у плівкових випарних апаратах. - C. 108-117.
- Якимчук М. В., Гавва О. М., Якимчук В. М. Багатокритеріальний структурно-параметричний оптимізаційний синтез типових функціональних модулів машин групового пакування та формування збільшених вантажних одиниць. - C. 118-128.
Харчові технології
- Вишняк В. В., Літвинчук С. І., Носенко В. Є., Боатрі К. Д. Інфрачервона спектроскопія відбивання порошкоподібних сумішей харчових продуктів. - C. 129-139.
- Шевченко І. І., Поліщук Г. Є., Філоненко М. І., Топчій О. А. Вивчення особливостей регулювання структури шинкових виробів шляхом застосування трансглютамінази. - C. 140-150.
- Юкало В. Г., Дацишин К. Є., Сторож Л. А. Антигіпертензивні пептиди у продуктах протеолізу концентрату сироваткових білків молока. - C. 151-160.
- Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Ягідні культури як концентратори ефективних антиоксидантів. - C. 161-168.
- Овсієнко К. В., Тимчук А. В., Грек О. В. Визначення форм зв’язку вологи в сироватко-вершковому сирі з харчовими волокнами. - C. 169-178.
- Зміст журналу "Наукові праці Національного університету харчових технологій" за 2021 рік. - C. 179-187.
- До відома авторів. - C. 188-191.
| 2021 | Т. 27 | № 6
|
|
|
|