Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2019/25/5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
- Данилкович А. Г., Хлєбнікова Н. Б. Модифікація колагенвмісних матеріалів для формування водостійких виробів. - C. 7-14.
- Пирог Т. П., Мартинюк А. О., Пенчук Ю. М., Мучник Ф. В. Нетрадиційні продуценти поверхнево-активних речовин. - C. 15-30.
- Боднар О. В., Скроцька О. І. Мікроорганізми як продуценти інтерферонів І та ІІ типу: сучасний стан досліджень. - C. 31-47.
- Булій Ю. В., Куц А. М., Шиян П. Л. Підвищення експлуатаційних характеристик масообмінних колонних апаратів циклічної дії. - C. 48-54.
- Якимчук В. М., Гавва О. М. Ефективне використання енергетичного ресурсу в мехатронних модулях пакувальних машин. - C. 55-63.
- Черевко О. І., Маяк О. А., Костенко С. М., Сардаров А. М. Оцінка тепломасообмінного обладнання шляхом імітаційного моделювання. - C. 64-73.
- Мирончук В. Г., Змієвський Ю. Г., Захаров В. В., Устінов О. А., Дзязько Ю. С. Застосування екологічних способів для переробки нанофільтраційного пермеату молочної сироватки та отримання природних концентратів мінеральних речовин. - C. 74-82.
- Зав’ялов В. Л., Мисюра Т. Г., Запорожець Ю. В., Попова Н. В. Вплив режимних параметрів на кінетику безперервного віброекстрагування з рослинної сировини. - C. 83-91.
- Соколенко А. І., Шевченко О. Ю., Літвинчук С. І. Перехідні процеси в бродильних технологіях. - C. 92-99.
- Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О., Применко В. Г. Дослідження показників якості страв і кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного та їх змін під час зберігання. - C. 100-107.
- Гречко В. В., Страшинський І. М., Пасічний В. М. Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів. - C. 108-116.
- Дробот В. І., Сорочинська Ю. С., Грищенко А. М. Перспектива збагачення безглютенових хлібобулочних виробів казеїном. - C. 117-124.
- Іоргачова К. Г., Соколова Н. Ю., Макарова О. В., Гордієнко Л. В. Сучасні аспекти використання рослинної сировини для гальмування псування хлібобулочних виробів зниженої вологості. - C. 125-134.
- Іващенко К. Ю., Стоянова Л. О., Красуля О. О. Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продуктах протягом усього виробничого циклу. - C. 135-142.
- Кочубей-Литвиненко О. В., Яценко О. В., Ющенко Н. М., Кузьмик У. Г., Миколів І. М. Обґрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст. - C. 143-151.
- Дейниченко Г. В., Листопад Т. С., Вишнікін А. Б., Тамен А.-Е. Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі. - C. 152-161.
- Михайлов В. М., Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Касабова К. Р., Гордієнко І. О. Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздоровчими властивостями. - C. 162-172.
- Носенко Т. Т., Музика О. С., Циганкова Г. А., Левчук І. В., Маринченко І. О. Особливості складу олії із насіння ненаркотичних конопель вітчизняної селекції. - C. 173-180.
- Паска М. З., Маслійчук О. Б. Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною. - C. 181-186.
- Котляр Є. О., Ткаченко Н. А., Здоренко К. С., Радзієвська І. Г. Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння. - C. 187-196.
- Сімахіна Г. О. Нові виклики перед харчовою промисловістю України в стратегії поліпшення національного здоров’я. - C. 197-205.
- Тарасюк Л. А., Олійник С. І., Прибильський В. Л. Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок. - C. 206-215.
- Большак Ю. В., Українець А. І., Маринін А. І., Святненко Р. С. Вивчення впливу КВЧ-опромінення води на її структурно-енергетичний стан і можливі біологічні наслідки процесу. - C. 216-225.
- Сухенко В. Ю., Штонда О. А., Сонько Н. М., Шевчук Л. М. Розробка комплексної харчової добавки на основі тваринної та рослинної сировини для м’ясних продуктів. - C. 226-232.
- Юкало В .Г., Дацишин К. Є., Семенишин Г. М. Характеристика молекулярних мас продуктів протеолізу концентрату сироваткових білків, отриманих за дії панкреатину. - C. 233-239.
- Ковтун А. В., Ковбаса В. М., Солошенко К. В., Солошенко В. Ю. Дослідження вмісту вологи у формованих картопляних чипсах. - C. 240-248.
- Цісарик О. Й., Мусій Л. Я., Сливка І. М., Готіна О. М. Дослідження оксидантної стабільності кисловершкового масла під час зберігання. - C. 249-258.
- До відома авторів.
| 2019 | Т. 25 | № 5
|
|
|
|