Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2018/24/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
- Брацький В. О., М’якшило О. М. Порівняння методу обробки та аналізу log-файлів у форматі JSON з існуючими рішеннями. - C. 7-15.
- Лобок О. П., Гончаренко Б. М., Сич М. А. Застосування лінійних матричних нерівностей при синтезі модального керування багатомірними лінійними системами. - C. 16-25.
- Рішан О. Й., Тихонов О. Ю. Розробка способу розширення діапазону і підвищення точності вимірювань при ультразвуковому тіньовому методі контролю ширини стрічки в повітрі. - C. 26-34.
- Хрип’юк В. І. Інструменти державного регулювання харчової промисловості України. - C. 35-45.
- Березянко Т. В. Простежуваність якості та безпеки в олієжировій промисловості. - C. 46-54.
- Закревська Л. М. Поведінкова економіка як інструмент забезпечення сталих конкурентних переваг. - C. 55-61.
- Головань О. О., Олійник О. М., Сухарева К. В., Коваленко Н. М. Позиціонування в системі глокального менеджменту ТНК. - C. 62-70.
- Strashynska L., Strashynskyі V. Тнеоrетісаl аnd methodological approaches to the classification of competitive strategies of enterprises. - C. 71-78.
- Драган О. І., Гринюк Ю. М. Оцінка інтелектуального потенціалу при формуванні конкурентних переваг підприємства. - C. 79-87.
- Сірик А. О. Прийняття управлінських рішень з охорони праці при роботі енергетичних об’єктів підприємств харчової промисловості. - C. 88-99.
- Євтушенко О. В. Інтелектуалізація інформаційно-аналітичної системи управління охороною праці на харчовому підприємстві. - C. 100-112.
- Копиленко А. В., Шибецький В. Ю., Костик С. І., Поводзинський В. М. Моделювання ферментерів з вібраційним перемішуванням у фармацевтичній біотехнології. - C. 113-121.
- Марценюк О. С., Мисюра Т. Г., Попова Н. В. Особливості моделювання складних технологічних систем у харчових технологіях. - C. 122-131.
- Стрельченко Л. В., Дубковецький І. В., Малежик І. Ф. Вплив питомого навантаження на кінетику процесу при конвективно-терморадіаційному сушінні яблучних снеків. - C. 132-140.
- Соколенко А. І., Шевченко О. Ю., Максименко І. Ф., Васильківський К. В. Інтенсифікація процесів анаеробного бродіння та утилізація біологічної теплоти. - C. 141-151.
- Шестеренко В. Є., Балюта С. М., Мащенко О. А. Підвищення надійності електропостачання шляхом термокомпенсації стріли провисання проводів ЛЕП. - C. 152-159.
- Махинько В. М., Дробот В. І., Землинська М. Д. Сухарні брикети для споживачів з підвищеними білковими потребами. - C. 160-169.
- Гордієнко Л. В., Толстих В. Ю., Пожиткова Л. Г. Зміна показників якості лукуму збивного на основі кизилового пюре при зберіганні. - C. 170-177.
- Українець А. І., Радзієвська І. Г., Мельник О. П., Пасічний В. М. Антирадикальна активність гірчичної олії в умовах автоокиснення. - C. 178-185.
- Сімахіна Г. О., Мартиненко Т. А. Критерії вибору плодово-ягідних культур для отримання заморожених напівфабрикатів. - C. 186-196.
- Жук В. О., Шевченко І. І., Топчій О. А., Крижова Ю. П. Особливості використання білкових препаратів у складі реструктурованих шинкових виробів. - C. 197-204.
- Ковтун А. В., Ковбаса В. М., Сєдих О. Л. Оптимізація процесу виробництва формованих картопляних чипсів. - C. 205-212.
- Шаповаленко О. І., Євтушенко О. О., Почеп В. А. Теплофізичні характеристики гранульованих висівок і математичні моделі сушіння. - C. 213-222.
- Cолодко Л. М. Використання білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси рослин у рецептурах кулінарних виробів. - C. 223-231.
- Калмазан В. Б., Чорна А. І. Дослідження органолептичних і фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошками. - C. 232-238.
- Кроніковський О. І., Терещук Д. О., Фоменко В. В., Кроніковська О. П. Дослідження закономірностей в екстракційних системах з використанням краун-етерів. - C. 239-246.
- Каширіна Я. О., Муратов О. С., Мірошников О. М., Маринін А. І., Сокольський Г. В. Отримання та стабілізаційні властивості нанорозмірного силіцій(IV) оксиду, гідрофобізованого на 50%. - C. 247-255.
- До відома авторів. - C. 256.
| 2018 | Т. 24 | № 3
|
|
|
|