Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2017/23/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Ладанюк А. П., Луцька Н. М., Кишенько В. Д., Смітюх Я. В., Шумигай Д. А. Комплексування методів теорії керування в системах автоматизації технологічних об’єктів. Частина 1. Загальні положення. - C. 8-16.
  4. Джуренко Т. С., М’якшило О. М., Романенко В. М. Система спеціалізованого пошуку і відбору маркетингових даних з мережі Інтернет. - C. 17-23.
  5. Самсонов В. В., Сільвестров А. М., Скринник О. М. Оптимізація процесу лабораторних досліджень на основі системного підходу. - C. 24-34.
  6. Пирог Т. П., Антонюк С. Б., Никитюк Л. В. Роль поверхнево активних речовин, синтезованих у різних умовах культивування Acinetobacter calcoaceticus IМВ В-7241, Rhodococcus erythropolis IМВ Ac-5017 і Nocardia vaccinii IМВ В-7405 у деструкції нафтових забруднень. - C. 35-43.
  7. Барсук Ю. В. Соціально-економічні аспекти трансформаційного процесу аграрного сектору України. - C. 44-52.
  8. Драган О. І., Бергер А. Д. Прикладні аспекти удосконалення нормування праці на підприємствах м’ясопереробної галузі. - C. 53-60.
  9. Кузьмін О. В., Попович К. В., Вознюк О. В., Лінчевська А. А. Розробка елементів системи управління якістю служби Housekeeping у готельному господарстві. - C. 61-67.
  10. Жужукіна Н. І. Мотивація і стимулювання в умовах креативного менеджменту. - C. 68-73.
  11. Арич М. І. Характеристика оптимізації антикризового управління страховими компаніями як елемент підвищення їх конкурентоспроможності. - C. 74-80.
  12. Кундєєва Г. О., Куліш О. А. Маркетингова стратегія розвитку зернового комплексу аграрного сектору України. - C. 81-88.
  13. Шевченко О. Ю., Cоколенко А. І., Васильківський К. В., Бут С. А. Енергоматеріальні трансформації в бродильних технологіях. - C. 89-97.
  14. Лементар С. Ю., Пономаренко В. В., Вересоцький Ю. І., Якобчук Р. Л. Моделювання процесу розпилення молока дисками з різними конструкціями сопел. - C. 98-104.
  15. Долінський А. А., Авдєєва Л. Ю., Жукотський Л. Ю., Макаренко А. А. Особливості впливу конструкції кавітаційних змішувачів на властивості отриманих дисперсних систем. - C. 105-111.
  16. Бржезицький В. О., Лапоша М. Ю., Маслюченко І. М. Компенсований високовольтний високочастотний реактор. - C. 112-119.
  17. Шаркова Н. О., Турчина Т. Я., Жукотський Е. К., Костянець Л. О. Модернізація експериментального стенду для дослідження процесу сушіння одиничних крапель рідинних систем. - C. 120-126.
  18. Кошова В. М., Мисюра Т. Г., Попова Н. В. Вплив ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива. - C. 127-132.
  19. Ситнік Н. С., Демидов І. М., Мазаєва В. С., Голодняк В. О. Хроматографічне визначення триацилгліцерольного складу переетерифікованих рідких рослинних олій. - C. 133-139.
  20. Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Хацкевич Ю. М., Ленерт С. О., Борисова А. А. Способи стабілізації кольору рослинної сировини під час її переробки. - C. 140-158.
  21. Дорохович А. М., Петренко М. М. Використання модифікованого крохмалю та ізоляту молочного білка в технології затяжного печива спеціального призначення. - C. 159-166.
  22. Кочубей-Литвиненко О. В., Чернюшок О. А., Дмитруха Н. М., Лагутіна О. С. Оцінювання цитотоксичної активності молочної сироватки, збагаченої частинками магнію і мангану. - C. 167-176.
  23. Ющенко Н. М., Грабова Т. Л., Кузьмик У. Г., Пасічний В. М. Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних паст. - C. 177-182.
  24. Шидакова-Каменюка О. Г., Новік Г. В., Олійник С. Г., Запаренко Г. В. Вплив продуктів переробки горіхової сировини на технологічні властивості борошна пшеничного. - C. 183-190.
  25. Устименко І. М., Поліщук Г. Є. Обгрунтування режимів гомогенізації емульсій та їх вмісту у складі продукту білково-жирового зернистого. - C. 191-198.
  26. Дорохович В. В. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів зі зниженою калорійністю. - C. 199-206.
  27. Дітріх І. В., Буй Л. М., Ганжа А. А. Способи удосконалення харчування вегетаріанців на основі заміни продуктів тваринного походження насінням чіа. - C. 207-214.
  28. Лисий О. В., Грабовська О. В. Натуральна основа для киселю швидкого приготування. - C. 215-222.
  29. Грегірчак Н. М., Пешук Л. В., Зусько К. В., Іванова Т. М., Заболотня О. О. Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання. - C. 223-230.
  30. Худік Л. М., Мельник О. В. Динаміка компонентів хімічного складу яблук, оброблених після збирання 1-метилциклопропеном. - C. 231-237.
  31. Москалюк О. Є., Гащук О. І. Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "Choice". - C. 238-243.
  32. Гуць В. С., Сімахіна Г. О., Cолодко Л. М. Вдосконалення теорії моделювання амінокислотного складу напівфабрикатів із зеленої маси рослин. - C. 244-251.
  33. До відома авторів. - C. 252.
2017
Т. 23
№ 4
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського