![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2017/23/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
- Ладанюк А. П., Луцька Н. М., Кишенько В. Д., Смітюх Я. В., Шумигай Д. А. Комплексування методів теорії керування в системах автоматизації технологічних об’єктів. Частина 1. Загальні положення. - C. 8-16.
- Джуренко Т. С., М’якшило О. М., Романенко В. М. Система спеціалізованого пошуку і відбору маркетингових даних з мережі Інтернет. - C. 17-23.
- Самсонов В. В., Сільвестров А. М., Скринник О. М. Оптимізація процесу лабораторних досліджень на основі системного підходу. - C. 24-34.
- Пирог Т. П., Антонюк С. Б., Никитюк Л. В. Роль поверхнево активних речовин, синтезованих у різних умовах культивування Acinetobacter calcoaceticus IМВ В-7241, Rhodococcus erythropolis IМВ Ac-5017 і Nocardia vaccinii IМВ В-7405 у деструкції нафтових забруднень. - C. 35-43.
- Барсук Ю. В. Соціально-економічні аспекти трансформаційного процесу аграрного сектору України. - C. 44-52.
- Драган О. І., Бергер А. Д. Прикладні аспекти удосконалення нормування праці на підприємствах м’ясопереробної галузі. - C. 53-60.
- Кузьмін О. В., Попович К. В., Вознюк О. В., Лінчевська А. А. Розробка елементів системи управління якістю служби Housekeeping у готельному господарстві. - C. 61-67.
- Жужукіна Н. І. Мотивація і стимулювання в умовах креативного менеджменту. - C. 68-73.
- Арич М. І. Характеристика оптимізації антикризового управління страховими компаніями як елемент підвищення їх конкурентоспроможності. - C. 74-80.
- Кундєєва Г. О., Куліш О. А. Маркетингова стратегія розвитку зернового комплексу аграрного сектору України. - C. 81-88.
- Шевченко О. Ю., Cоколенко А. І., Васильківський К. В., Бут С. А. Енергоматеріальні трансформації в бродильних технологіях. - C. 89-97.
- Лементар С. Ю., Пономаренко В. В., Вересоцький Ю. І., Якобчук Р. Л. Моделювання процесу розпилення молока дисками з різними конструкціями сопел. - C. 98-104.
- Долінський А. А., Авдєєва Л. Ю., Жукотський Л. Ю., Макаренко А. А. Особливості впливу конструкції кавітаційних змішувачів на властивості отриманих дисперсних систем. - C. 105-111.
- Бржезицький В. О., Лапоша М. Ю., Маслюченко І. М. Компенсований високовольтний високочастотний реактор. - C. 112-119.
- Шаркова Н. О., Турчина Т. Я., Жукотський Е. К., Костянець Л. О. Модернізація експериментального стенду для дослідження процесу сушіння одиничних крапель рідинних систем. - C. 120-126.
- Кошова В. М., Мисюра Т. Г., Попова Н. В. Вплив ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива. - C. 127-132.
- Ситнік Н. С., Демидов І. М., Мазаєва В. С., Голодняк В. О. Хроматографічне визначення триацилгліцерольного складу переетерифікованих рідких рослинних олій. - C. 133-139.
- Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Хацкевич Ю. М., Ленерт С. О., Борисова А. А. Способи стабілізації кольору рослинної сировини під час її переробки. - C. 140-158.
- Дорохович А. М., Петренко М. М. Використання модифікованого крохмалю та ізоляту молочного білка в технології затяжного печива спеціального призначення. - C. 159-166.
- Кочубей-Литвиненко О. В., Чернюшок О. А., Дмитруха Н. М., Лагутіна О. С. Оцінювання цитотоксичної активності молочної сироватки, збагаченої частинками магнію і мангану. - C. 167-176.
- Ющенко Н. М., Грабова Т. Л., Кузьмик У. Г., Пасічний В. М. Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних паст. - C. 177-182.
- Шидакова-Каменюка О. Г., Новік Г. В., Олійник С. Г., Запаренко Г. В. Вплив продуктів переробки горіхової сировини на технологічні властивості борошна пшеничного. - C. 183-190.
- Устименко І. М., Поліщук Г. Є. Обгрунтування режимів гомогенізації емульсій та їх вмісту у складі продукту білково-жирового зернистого. - C. 191-198.
- Дорохович В. В. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів зі зниженою калорійністю. - C. 199-206.
- Дітріх І. В., Буй Л. М., Ганжа А. А. Способи удосконалення харчування вегетаріанців на основі заміни продуктів тваринного походження насінням чіа. - C. 207-214.
- Лисий О. В., Грабовська О. В. Натуральна основа для киселю швидкого приготування. - C. 215-222.
- Грегірчак Н. М., Пешук Л. В., Зусько К. В., Іванова Т. М., Заболотня О. О. Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання. - C. 223-230.
- Худік Л. М., Мельник О. В. Динаміка компонентів хімічного складу яблук, оброблених після збирання 1-метилциклопропеном. - C. 231-237.
- Москалюк О. Є., Гащук О. І. Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "Choice". - C. 238-243.
- Гуць В. С., Сімахіна Г. О., Cолодко Л. М. Вдосконалення теорії моделювання амінокислотного складу напівфабрикатів із зеленої маси рослин. - C. 244-251.
- До відома авторів. - C. 252.
| 2017 | Т. 23 | № 4
|
|
|
|