Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2016/22/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Автоматизація та інформаційні технології

  4. Сідлецький В. М., Ельперін І. В., Полупан В. В. Аналіз невимірюваних параметрів на рівні розподіленого керування для автоматизованої системи, об’єктів і комплексів харчової промисловості. - C. 7-15.
  5. Шевченко Я. О., Мошенський А. О. Удосконалення мережевих компонент тонкого клієнта. - C. 16-24.
  6. Ладанюк А. П., Іващук В. В., Бойко Р. О., Савчук О. В. Методи ситуаційного керування багатоасортиментним виробництвом. - C. 25-30.
  7. Савенко І. В., Андрейко Д. В., Пирог Т. П. Антимікробна дія поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 на деякі умовно патогенні бактерії. - C. 31-37.
  8. Яблонська К. М., Косоголова Л. О., Романова З. М. Інтенсифікація процесів отримання біологічно активних речовин з кульбаби лікарської (Taraxacum officinale Wigg.). - C. 38-44.
  9. Зінченко О. А., Шкотова Л. В., Курбатов А. Л., Карбовська Н. В. Створення біосенсора на основі іммобілізованої бутирилхолінестерази і рН-чутливих польових транзисторів для визначення L-карнітину. - C. 45-54.
  10. Економіка і соціальний розвиток

  11. Тур О. В. Ринкова стійкість підприємства в сучасній економічній науці. - C. 55-63.
  12. Чугаєва Н. Ю. Роль психології у забезпеченні еногастрономічного туризму. - C. 64-71.
  13. Пилипенко О. Є. Економічний розвиток України в період незалежності: здобутки, проблеми, перспективи. - C. 72-81.
  14. Ралко О. С. Перспективи розвитку експорту продукції молокопереробних підприємств України. - C. 82-90.
  15. Шевченко Л. О. Інноваційний розвиток підприємств спиртової промисловості. - C. 91-102.
  16. Басюк Д. І., Бабич І. М., Білько М. В. Тенденції розвитку виноградарсько-виноробної галузі України. - C. 103-112.
  17. Мостенська Т. Л., Кундєєва Г. О. Харчування як складова продовольчої безпеки. - C. 113-122.
  18. Менеджмент і стратегічне управління

  19. Кулініч О. А., Ковальова Я. Г. Логістіка інформаційних потоків торговельного підприємства. - C. 123-131.
  20. Тарасюк Г. М., Протасова Л. В. Оцінка розвитку підприємства: теоретико-методичні і евристичні аспекти. - C. 132-139.
  21. Охорона праці і цивільний захист

  22. Кружилко О. Є., Богданова О. В. Алгоритм підготовки управлінських рішень на основі комбінованого методу оцінки ризику виробничого травматизму. - C. 140-149.
  23. Петренко В. П., Прядко М. О., Рябчук О. М. Товщина плівки в низхідних кільцевих потоках з міжфазовою взаємодією. - C. 150-156.
  24. Долинский А. А., Конык А. В., Радченко Н. Л. Влияние мгновенного сброса давления на свойства воды. высокочастотные гидродинамические колебания. - C. 157-165.
  25. Тепло- і енергопостачання

  26. Бржезицький В. О., Гаран Я. О., Лапоша М. Ю., Маслюченко І. М. Олександренко С. І. Випробування високовольтних ізоляторів на допустимий рівень радіоперешкод. - C. 166-175.
  27. Фізико-математичні науки

  28. Мартиненко М. А. Знаходження гармонічного поля в просторі за його заданим потоком на сферичному сегменті. - C. 176-182.
  29. Король А. М., Вишняк В. В., Літвинчук С. І., Гуцало І. В. Вплив швидкості Фермі на коефі¬цієнт трансмісії квазіелектронів Дірака-Вейля в однобар’єрній графеновій структурі. - C. 183-189.
  30. Зінченко Т. В. Розрахунок нелінійних функцій регресії другого порядку при центральному композиційному ротатабельному плануванні експерименту з довільною кількістю факторів. - C. 190-197.
  31. Харчові технології

  32. Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В. Отримання заморожених напівфабрикатів дикорослих ягід зі щільною покривною тканиною. - C. 198-205.
  33. Радзиевская И. Г., Мельник О. П. Исследование окислительной деструкции растительных масел разной степени насыщенности в присутствиии токоферола. - C. 206-216.
  34. Манк В. В., Полонська Т. А. Склад композицій рослинних олій для косметичних засобів. - C. 217-223.
  35. Попова Н. В., Ткаченко В. В. Удосконалення рецептури збагачених глазурованих сирків з начинкою. - C. 224-230.
  36. Роман Т. О., Єщенко О. А., Іванченко М. Г., Мазуренко О. Г. Дослідження відмінностей теплових і хімічних властивостей шапинки й ніжки шампіньйона. - C. 231-238.
  37. Донг Н. Ф., Олійник С. І., Прибильський В. Л. Технологія рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв. - C. 239-245.
  38. Ковтун Ю. А. Дисперсність плазми масляної пасти з комплексом нутрієнтів, що воло¬діють гепатопротекторними властивостями. - C. 246-251.
  39. До відома авторів. - C. 252.
2016
Т. 22
№ 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського