Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2016/22/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Автоматизація та інформаційні технології

  3. Іващук В. В., Ладанюк А. П. Використання моделей для ковзного режиму керування в умовах асортиментного виробництва. - C. 7-14.
  4. Богушевський В. С., Самарай Р. В., Самарай В. П. Розробка моделі і алгоритмічного забезпечення системи керування машиною лиття під тиском на основі нечіткої логіки. - C. 15-21.
  5. Костіков М. П. Електронний тренажер самонавчання словозміни іноземної мови. - C. 22-28.
  6. Безпека харчових продуктів

  7. Гуменюк Г. Д. Гармонізація національних стандартів України з міжнародними стандартами у харчовій промисловості. - C. 29-37.
  8. Пенчук Г. С., Пенчук Ю. М. Сучасний стан продовольчої безпеки в Україні. - C. 38-45.
  9. Біотехнології

  10. Кушнір А. І., Волошина І. М., Зінченко О. А., Шкотова Л. В. Наноматеріали: різноманітність і можливості застосування. - C. 46-53.
  11. Павлюковець І. Ю., Пирог Т. П. Біоконверсія пересмаженої соняшникової олії в поверхнево-активні речовини Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241. - C. 54-59.
  12. Економіка і соціальний розвиток

  13. Басюк Д. І., Гембець А. В. Особливості розвитку гастрономічного туризму Польщі. - C. 60-67.
  14. Спасенко Ю. О. Особливості формування диференціації заробітної плати в Україні і шляхи її регулювання. - C. 68-81.
  15. Примак Т. Ю., Рогинська Я. А. Основні завдання туристичної галузі України в контексті підписання Угоди про асоціацію з ЄС. - C. 82-87.
  16. Менеджмент і стратегічне управління

  17. Казаков О. О., Казакова В. І. Оптимізація функціонального змісту процесу управління фінансовими ресурсами аграрних підприємств. - C. 88-98.
  18. Арич М. І. Обґрунтування вибору стратегій управління фінансово-економічними результатами діяльності підприємств на основі концепції Six Sigma. - C. 99-108.
  19. Pietukhov V. Group decision making while production planning in a business environment. - C. 109-116.
  20. Науки про життя

  21. Українець А. І., Сімахіна Г. О., Поліщук Г. Є., Науменко Н. В. Аюрведичні знання як унікальна цілісна система оздоровлення і лікування хвороб. - C. 117-123.
  22. Полумбрик М. О., Совко М. С., Омельченко Х. В. Проантиоксидантна система організму людини, оксидативний стрес, його наслідки і шляхи подолання. Частина IIІ. Захист від оксидативного стресу і його наслідків. - C. 124-133.
  23. Охорона праці і цивільний захист

  24. Євтушенко О. В., Сірик А. О., Породько П. В. Обґрунтування заходів і засобів для профілактики ризику травмування працівників харчових підприємств. - C. 134-143.
  25. Процеси і апарати харчових виробництв

  26. Шаркова Н. О., Турчина Т. Я., Декуша Г. В., Козак М. М. Дослідження процесу розпилювального сушіння білково-мінерального экстракту. - C. 144-150.
  27. Соколенко А. І., Шевченко О. Ю., Марценюк О. С. Режимні способи інтенсифікації масообміну. - C. 151-163.
  28. Погорілий Т. М. Розподіл температур у комірках міжкристального розчину сахарози–кристалу цукру–утфелю при різному способі їх розташування в гріючій трубці. - C. 164-172.
  29. Тепло і енергопостачання

  30. Бржезицький В. О., Лапоша М. Ю., Маслюченко І. М., Проценко О. Р. Регулювання електричного поля високовольтної котушки за допомогою профілювання діелектрика. - C. 173-180.
  31. Ізволенський І. Є., Семко Д. М., Шестеренко В. Є. Вплив реактивної потужності на якість роботи підприємств молокопереробної галузі. - C. 181-187.
  32. Харчові технології

  33. Осокіна Н. М., Костецька К. В. Порівняльна оцінка зерна ярих та озимих сортів пшениці і тритикале ярого як сировини для виготовлення хліба. - C. 188-196.
  34. Попов М. О. Відходи олійнодобувного виробництва: тенденції, проблеми і перспективи використання. - C. 197-203.
  35. Кобець О. С., Арпуль О. В., Доценко В. Ф., Задкова С. П. Рослинні олії як джерела функціональних інгредієнтів. - C. 204-212.
  36. Кошова В. М., Мукоїд Р. М., Гуріна О. О., Усач А. В. Характеристика різних сортів вівса. - C. 213-219.
  37. Науменко К. А., Любцова Ю. Л. Моделювання рецептур зелених соусів із заданими споживчими властивостями. - C. 220-229.
  38. Іщенко В. М., Кочубей-Литвиненко О. В., Суходольська Н. П., Іщенко М. В. Ідентифікація різних видів молока з використанням інструментальних і хемометричних методів. - C. 230-235.
  39. Хімічні науки

  40. Зінченко Н. Ю., Сімурова Н. В., Мазур Л. М., Кучер Н. С. Дослідження процесу набухання інуліну в органічних розчинниках. - C. 236-241.
  41. Айрапетова В. В., Грабовська О. В., Сабадаш Н. І., Фесич І. В. Термогравіметричне дослідження шихти для синтезу оксидполімерного композиту на основі ZnO. - C. 242-249.
  42. Кроніковський О. І., Котляр К. О., Діденко В. В. Поліетери як клас селективних реагентів. - C. 250-255.
  43. До відома авторів. - C. 256.
2016
Т. 22
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського