Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2015/21/5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Автоматизація

  3. Іващук В. В., Ладанюк А. П. Розробка і дослідження моделі сушіння молочних продуктів для задачі гарантованого управління регламентом. - C. 7-16.
  4. Біотехнологія, мікробіологія

  5. Івахнюк М. О., Пирог Т. П. Вплив способу підготовки посівного матеріалу на синтез полісахариду етаполану на олієвмісних субстратах. - C. 17-21.
  6. Стабніков В. П. Вирощування водоростей для отримання біодизелю в модельному ставку, сконструйованому біотехнологічним осадженням карбонату кальцію. - C. 22-26.
  7. Екологія і охорона навколишнього середовища

  8. Захарченко О. В. Наукові основи раціонального природокористування. - C. 27-31.
  9. Економіка і соціальний розвиток

  10. Пилипенко О. Є. Проблема регулювання державного і приватного секторів економіки в сучасних зарубіжних теоріях. - C. 32-44.
  11. Мостенська Т. Л., Мостенська Т. Г., Ралко О. С. Створення робочих місць у "зеленій" економіці. - C. 45-56.
  12. Захарін С. В., Левчук Н. І., Романовська Т. І. Регулювання розвитку агропромислового комплексу: регіональний рівень. - C. 57-67.
  13. Кучеренко В. М. Формування інтегрованої організаційної структури маркетингової діяльності виноградно-виноробної галузі. - C. 68-75.
  14. Замрига А. В. Формування інноваційної інфраструктури розвитку інноваційних процесів в аграрному секторі. - C. 76-81.
  15. Менеджмент і стратегічне управління

  16. Ткачук С. В., Стахурська С. А. Інтелектуальна діяльність у контексті подвійної природи інтелектуальної власності. - C. 82-90.
  17. Лисиціна І. Ю. Застосування системи Performance Management для оцінки персоналу організації. - C. 91-98.
  18. Розумей С. Б. Ринок пива і системи розподілу з урахуванням тенденцій, що склалися. - C. 99-107.
  19. Ємцев В. І., Ємцева І. В. Впровадження комплексних систем управління якістю продукції як об’єктивна необхідність розвитку конкурентоспроможності підприємств. - C. 108-118.
  20. Боковець В. В. Проблеми корпоративного управління. - C. 119-124.
  21. Охорона праці

  22. Володченкова Н. В. Метод розрахунку системи очищення повітря виробничих приміщень харчових підприємств. - C. 125-133.
  23. Процеси і апарати харчових виробництв

  24. Погорілий Т. М. Об’ємна геометрична модель системи комірок: кристали цукру–міжкристальні розчини сахарози–парова бульбашка. - C. 134-140.
  25. Эбиэнфа П. Д., Груданов В. Я., Поздняков В. М., Ермаков А. И. Интенсификация процесса обжарки солода. - C. 141-150.
  26. Хваста М. М. Взаємозв’язки між енергетичними і матеріальними потоками в системах транспортування вантажів. - C. 151-157.
  27. Сучасні методи навчання

  28. Гаращук О. В. Зближення вищої освіти України з міжнародними стандартами. - C. 158-168.
  29. Тепло- і енергопостачання

  30. Шестеренко В. Є., Ізволенський І. Є. Компенсація реактивної потужності як ефективний засіб зниження втрат електроенергії. - C. 169-178.
  31. Харчові технології

  32. Гревцева Н. В., Набоков Д. О. Дослідження механізму взаємодії овочевих кріопаст з компонентами макаронного тіста. - C. 179-184.
  33. Осокіна Н. М., Любич В. В., Возіян В. В. Газоутримувальна здатність борошна із зерна спельти залежно від сорту. - C. 185-190.
  34. Ковбасюк Л. М., Іщенко Т. І., Гавриш А. В., Арпуль О. В. Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства. - C. 191-199.
  35. Кравченко М. Ф., Романовська О. Л., Борук С. Д. Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров’я". - C. 200-205.
  36. Сінат-Радченко Д. Є., Масліков М. М., Масліков М. О. Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м’ясо-молочної промисловості. - C. 206-210.
  37. Дейниченко Л. Г., Ренке К. Г. Аналіз фактичного добового раціону військовослужбовців Збройних Сил України. - C. 211-218.
  38. Бабич І. М., Куц А. М., Полешко Н. В. Дослідження малопоширених сортів винограду в Україні. - C. 219-224.
  39. Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В. Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні. - C. 225-231.
  40. Павлюченко О. С., Лазоренко Н. П., Григоренко І. А. Виробництво італійського печива біскоті для хворих на цукровий діабет. - C. 232-236.
  41. Українець А. І., Олішевський В. В., Пушанко Н. М., Ляпіна К. В., Маринін А. І. Коагуляційне очищення жомопресової води гелем алюмінію. - C. 237-243.
  42. Хімічні науки

  43. Костенко Є. Є., Бутенко О. М., Максименко О. В. Дослідження комплексоутворення іонів Cu(II), Pb(II), Cd(II), Fe(III) з анальгіном. - C. 244-249.
  44. Майборода О. І., Сімурова Н. В., Ковальова С. О., Хільченко М. О. Синтез нових 5-амідо- і 5-(сульфонамідо)ізохінолінів. - C. 250-255.
  45. До відома авторів. - C. 256.
2015
Т. 21
№ 5
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського