Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2014/20/5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Автоматизація

  3. Грищенко А. П., Трегуб В. Г. Алгоритм і програма вибору програмно-технічного комплексу. - C. 10-16.
  4. Пупена О. М., Сідлецький В. М. Розробка систем віддаленої диспетчеризації з використанням мережі Internet. - C. 17-26.
  5. Біотехнологія і мікробіологія

  6. Пирог Т. П., Шевчук Т. А., Берегова Х. А., Кудря Н. В. Особливості центрального метаболізму Nocardia Vaccinii ІМВ В-7405 — продуцента поверхнево-активних речовин. - C. 28-34.
  7. Даниленко С. Г. Скринінг молочнокислих мікроорганізмів за нітритредукувальною активністю. - C. 35-40.
  8. Екологія і охорона навколишнього середовища

  9. Антонюк Н. О., Гриценко Н. А. Шляхи очищення довкілля від забруднення важкими металами. - C. 41-49.
  10. Економіка і соціальний розвиток

  11. Басюк Д. І. Науково-теоретичні основи формування туристичних дестинацій. - C. 50-58.
  12. Лисенко Ж. П., Юрій Е. О., Корж Н. В. Ідентифікація ризиків у діяльності підприємств. - C. 59-64.
  13. Коткова Н. С., Коваленко О. В., Печенога О. П. Сучасні тенденції розвитку хмелярства в Україні. - C. 65-72.
  14. Спасенко Ю. О. Основні соціальні гарантії і стан заробітної плати в харчовій промисловості України. - C. 73-80.
  15. Момот Л. В. Розвиток фрайчайзингу в Україні. - C. 81-86.
  16. Мостенська Т. Г. Фізична достатність харчових продуктів як чинник забезпечення продовольчої безпеки. - C. 87-97.
  17. Менеджмент і стратегічне управління

  18. Тіхонова Н. О., Межинська-Бруй О. Ю. Органічна продукція: переваги і недоліки. - C. 98-104.
  19. М’якшило О. М., Харкянен О. В. Дослідження і розробка методів управління ризиками в діяльності харчового підприємства. - C. 105-114.
  20. Грищенко Д. Г. Формування системи маркетингу людських ресурсів за допомогою використання інноваційних методів управління персоналом підприємств. - C. 115-124.
  21. Охорона праці і цивільний захист

  22. Riabokon N., Slobodjan О., Zaec V., Pukljak A. Measures to prevent emergency situation at dairy plant. - C. 125-132.
  23. Процеси і апарати харчових виробництв

  24. Зав’ялов В. Л., Мисюра Т. Г., Бодров В. С., Попова Н. В., Запорожець Ю. В., Деканський В. Є. Дослідження енергетичних показників процесу періодичного віброекстрагування. - C. 133-140.
  25. Погорілий Т. М. Об’ємна геометрична модель кристалів цукру в системі комірок: кристали цукру-міжкристальні розчини сахарози-парова бульбашка. - C. 141-151.
  26. Копиленко А. В., Гондлях О. В., Тимонін А. Н., Онопрієнко В. Й., Нікітін Р. Є. Система безперервної інформаційної підтримки обладнання харчової і хімічної промисловості. - C. 152-160.
  27. Белінська К. О., Шутюк В. В., Фалендиш Н. О. Сучасний стан наукових досліджень у сушінні молока розпилом і використання нетрадиційної сировини. - C. 161-169.
  28. Світлик А. М., Прохоров О. М. Математичне моделювання процесу розчинення діоксиду вуглецю у рідині, що рухається в капілярі. - C. 170-174.
  29. Тепло- і енергопостачання

  30. Maзуренко O. O., Самсонов В. В. Технічна діагностика багатоканальної системи контролю теплового стану турбогенератора. - C. 175-184.
  31. Харчова хімія

  32. Іванов С. В., Грек О. В., Красуля О. О. Визначення стану вологи методом ІЧ-спектроскопії в білково-рослинних сумішах. - C. 185-192.
  33. Зайцева Г. М., Рева Т. Д., Калібабчук В. О., Гождзінський С. М., Третевич О. Ю. Сорбційно-фотометричне визначення іонів плюмбуму в біологічних рідинах. - C. 193-198.
  34. Бондарєва В. Й., Манк В. В., Мірошников О. М. Визначення фосфоліпідів і білка в ліпідному екстракті, отриманому зі спиртового розчину фолікулярних яєць курей. - C. 199-204.
  35. Харчові технології

  36. Фролова Н. Е., Колядич О. П. Дослідження характеристик оптичних ізомерів (енантіомерів) Carvone після виділення з ефірних олій. - C. 205-213.
  37. Маринченко В. О., Маринченко Л. В., Філь О. В. Очищення водно-спиртових розчинів від вищих спиртів мінеральними адсорбентами. - C. 214-219.
  38. Осейко М. І., Голодна О. В. Нанотехнології: гідровані жири для кондитерських композицій. - C. 220-226.
  39. Шаповаленко О. І., Євтушенко О. О., Тертишна Ю. П. Збагачення круп’яних сумішей кремнієм. - C. 227-232.
  40. Хімічні науки

  41. Войтенко Т. А., Неділько С. А., Ашуєв А. А., Головченко О. І. Оптимізація умов синтезу високотемпературної надпровідної кераміки складу Pb-1212. - C. 233-238.
  42. Дзязько О. Г., Кипоренко О. Я., Сокольський Г. В., Сокольський Т. Г., Кущев О. В. Фізико-хімічні властивості кристалів заміщених оксалатів Ca1-XRxC2O4•H2О (R—Eu, Sm, Ho, Pr, Nd), вирощенних у силікатному гелі. - C. 239-247.
  43. До відома авторів. - C. 248.
2014
Т. 20
№ 5
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського