Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2012/47<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Автоматизація

  4. Балюта С. М., Бурляй І. Ю., Копилова Л. О. Автоматизована система керувння технологічними параметрами з використанням штучних нейронних мереж. - C. 6-12.
  5. Швед С. М., Ельперін І. В. Розробка прогнозуючої моделі в системі управління процесом приготування хліба з використанням нейронних мереж. - C. 13-17.
  6. Біотехнологія, мікробіологія

  7. Карєвіна В. В., Волошина І. М. Способи одержання ферментного препарату лізоциму. - C. 18-22.
  8. Скроцька О. І., Лич І. В., Соломінчук В. М., Жолобак Н. М. Імунотерапевтичні підходи у лікуванні герпетичних інфекцій. - C. 23-28.
  9. Стабніков В. П. Біотехнологія будівельних процесів і матеріалів. - C. 29-32.
  10. Шулякова М. О., Пирог Т. П. Визначення оптимального молярного співвідношення гліцерину та гексадекану для синтезу поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis ІМВ Ас-5017. - C. 33-39.
  11. Безпека та якість харчових продуктів

  12. Кишенько І. І., Стращенко С. В. Нова якість сировинної бази України. - C. 40-43.
  13. Хижняк О. О., Філіпченко І. М. Дослідження показників безпеки картоплі з різних регіонів України. - C. 44-49.
  14. Процеси та апарати харчових виробництв

  15. Беседа В. Д., Литовченко І. М. Моделювання параметрів руху м'ясної сировини в системах пневматичного транспорту. - C. 50-54.
  16. Бреус Н. М., Поліщук Г. Є., Вовкодав Н. І., Гулак О. В. Математичне моделювання процесу екстрагування у системах "вода/рослинна сировина". - C. 55-60.
  17. Завгородний А. І., Синяева О. В. Асимметричный режим движения шара в воздушном потоке между вибрирующими плоскостями. - C. 61-67.
  18. Потемська О. І., Науменко О. В., Кігель Н. Ф. Розробка ротаційної антифагової системи для виробництва ряжанки. - C. 68-72.
  19. Соколенко А. І., Васильківський К. В., Палаш A. A., Максименко І. Ф. Енергетичні імпульси в харчових технологіях. - C. 73-78.
  20. Паламарчук І. П., Янович В. П., Полєвода Ю. А. Обгрунтування режимних параметрів процесу дезінтегрування складних фармацевтичних сумішей та фітопрепаратів. - C. 79-83.
  21. Іващенко Н. В., Василенко С. М., Шутюк В. В. Узагальнення динаміки спільного тепломасообміну при сушінні бурякового жому за допомогою об'ємного коефіцієнта тепловіддачі. - C. 84-87.
  22. ФІзико-математичні науки

  23. Кривець Т. О., Ющук І. В. Економіко-математична модель задачі перевезення контейнерів. - C. 88-90.
  24. Харчові технології

  25. Манк А. В., Арсеньєва Л. Ю., Усатюк С. І., Королюк Т. А., Дербугова Г. Л., Заєць Є. Р. Оцінка жирнокислотного складу олії волоського горіха після його оброблення в НВЧ-полі. - C. 91-95.
  26. Носенко Т. Т. Одержання білкового ізоляту із соняшникового шроту за допомогою протеолітичного ферменту. - C. 96-101.
  27. Рашевська Т. О., Іванов С. В. Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру. - C. 102-109.
  28. Рябоконь Н. В., Осьмак Т. Г., Савченко O. A. Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром. - C. 110-116.
  29. Чепель Н. В., Науменко К. А., Фролова Н. Е., Усатюк О. М., Усенко В. О. Дослідження способу препаративного виділення ароматичних компонентів з ефірної олії кропу. - C. 117-122.
  30. Юрчак В. Г., Карпик Г. В., Голікова Т. П. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна. - C. 123-128.
  31. Сучасні методи навчання

  32. Ткаченко Н. Д. Використання мобільних телефонів у процесі навчання іноземним мовам у ВНЗ. - C. 129-134.
  33. Чала K. M. Самостійна робота студентів при вивченні іноземної мови. - C. 135-137.
  34. Економіка підприємства та соціальний розвиток

  35. Верес К. О., Купач Т. Г. Особливості застосування топоніміки в туристично-краєзнавчих дослідженнях. - C. 138-143.
  36. Драган О. І. Соціальна політика підприємств харчової промисловості. - C. 144-148.
  37. Тур О. В. Підходи науковців до визначення категорії ефективність. - C. 149-156.
  38. Мокіна С. М., Мостенська Т. Л. Формування команди з управління брендом роботодавця. - C. 157-162.
  39. Лисенко Ж. П. Особливості управління запасами на підприємствах харчової промисловості. - C. 163-167.
  40. Маркетинг

  41. Керанчук Т. Л. Проблеми ціноутворення в сфері готельно-ресторанного бізнесу. - C. 168-174.
  42. Менеджмент та стратегічне управління

  43. Корж Н., Буковинська М. Корпоративні конфлікти: витоки та управління. - C. 175-179.
  44. Макарченко М. А., Лопатин Д. А. Роль и место кадрового потенциала в структуре инновационного потенциала организации и методы его оценки. - C. 180-183.
  45. Харчишина О. В., Мартинов С. В. Культура організації в контексті сучасної парадигми управління. - C. 184-189.
  46. Чернелевська О. Л., Чернелевський Л. М. Роль держави у формуванні кластерів росту. - C. 190-195.
  47. Чорна Н. Ю. Передумови створення ланцюга додаткової цінності у вертикальних інтеграційних структурах. - C. 196-200.
  48. Інвестиційно-інноваційний менеджмент

  49. Красножон С. В. Сучасні теорії інвестування. - C. 201-203.
  50. Пєтухова О. М., Сілакова Г. В. Принципи та етапи розробки стратегії інноваційної діяльності підприємств. - C. 204-209.
  51. До відома авторів. - C. 210.
2012
№ 47
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського