Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2012/46<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Автоматизація

  4. Швед С. М., Ельперін І. В. Система підтримки прийняття рішення при виборі поліпшувачів для покращення показників якості борошна. - C. 5-10.
  5. Біотехнологія, мікробіологія

  6. Абдуліна Д. Р., Асауленко Л. Г., Гавриш В. М. Кінетичні параметри росту корозійно-активних бактерій. - C. 11-15.
  7. Semenova O., Bublijenko N., Smirnova J., Shylofost T., Pastyshenko A. Intensification of biochemical purification of oil wastewater process by acting on biocenosis activity. - C. 16-19.
  8. Скочко А. Б., Конон А. Д., Пирог Т. П. Дослідження антимікробної дії поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241. - C. 20-24.
  9. Процеси та апарати харчових виробництв

  10. Товажнянський Л. Л., Білецький Е. В., Толчинський Ю. А. Деякі аспекти поздовжньо-поперечної течії стисненої рідини, що залежить від швидкості зрушення і тиску вздовж щілинного каналу. Частина 2. - C. 25-31.
  11. Паламарчук І. П., Полєвода Ю. А., Янович В. П. Експериментальна оцінка процесу очищення сирого гліцерину за якісними характеристиками. - C. 32-37.
  12. Тепло- та енергоінженерія

  13. Балюта С. М., Бурляй Ю. І., Копилова Л. О. Робастна Н∞ субоптимальна система регулювання двомасової електромеханічної системи. - C. 38-43.
  14. Харчова хімія

  15. Костенко Є. Є., Бутенко О. М., Усатюк С. І., Цабілева Л. В., Філіпченко І. М. До питання про контроль якості ковбасних виробів. - C. 44-54.
  16. Харчові технології

  17. Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В., Тарасенко Т. А. Дослідження якості сушених капусти та кабачків під час зберігання. - C. 55-59.
  18. Мельник І. В., Вікуль С. І., Вікуль О. О. Розробка композицій пряно-ароматичних рослин для отримання екстрактів і створення нових рецептур вермутів "маренго". - C. 60-65.
  19. Поліщук Г. Є., Мартич В. В., Гончарук О. В., Зарко В. І. Дослідження впливу гідротермічного та механічного оброблення на структуруючу здатність зародків пшениці. - C. 66-71.
  20. Шпачук Л. В., Гуць В. С. Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на консистенцію згущеного вареного молока. - C. 72-77.
  21. Кишенько І. І., Топчій О. А., Донець О. П. Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості м’ясної сировини та шинкових виробів. - C. 78-82.
  22. Економіка підприємства та соціальний розвиток

  23. Новойтенко І. В., Волощук Г. О. Методичні підходи до оцінки ефективності використання трудового потенціалу. - C. 83-88.
  24. Слободян Н. Я. Теоретичні засади організаційно-економічного механізму функціонування підприємств. - C. 89-94.
  25. Яценко О. В. Потенціал конкурентоспроможності і стійкого розвитку сільського регіону. - C. 95-102.
  26. Мостенська Т. Л., Федулова І. В., Мостенська Т. Г. Продовольча безпека України та напрями її забезпечення. - C. 103-113.
  27. Ніценко В. С. Сировинне забезпечення м’ясопереробних підприємств через розвиток великотоварних сільськогосподарських підприємств. - C. 114-122.
  28. Литвинець Л. Ф. Характеристика збутової діяльності на підприємствах ресторанного господарства. - C. 123-128.
  29. Земський Ю. С., Паска І. М. Українські ярмарки середини ХІХ ст. як канали руху сільськогосподарської продукції. - C. 129-132.
  30. Ємцева Г. Ф. Ціноутворення на підприємстві: актуальні проблеми в умовах кризи. - C. 133-138.
  31. Маркетинг

  32. Кравченко О. В. Дослідження ключових факторів зростання попиту на продукцію харчової промисловості. - C. 139-143.
  33. Менеджмент та стратегічне управління

  34. Чернелевська О. Л., Чернелевський Л. М. Створення кластерів – один із напрямів зростання економіки. - C. 144-148.
  35. Ємцев В. І. Понятійний апарат конкурентоспроможності підприємств та його діалектика. - C. 149-154.
  36. Харчишина О. В. Дослідження економічної сутності категорії "організаційна культура підприємства". - C. 155-160.
  37. Янковська О. І., Мартинов С. В. Інформаційно-консультаційне забезпечення інноваційної діяльності сільськогосподарських підприємств. - C. 161-164.
  38. Сучасні методи навчання

  39. Яненко Л. П. Про когнітивну цінність іноземних мов для навчального процесу. - C. 165-169.
  40. До відома авторів. - C. 170.
2012
№ 46
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського