![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2012/46<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
Автоматизація
- Швед С. М., Ельперін І. В. Система підтримки прийняття рішення при виборі поліпшувачів для покращення показників якості борошна. - C. 5-10.
Біотехнологія, мікробіологія
- Абдуліна Д. Р., Асауленко Л. Г., Гавриш В. М. Кінетичні параметри росту корозійно-активних бактерій. - C. 11-15.
- Semenova O., Bublijenko N., Smirnova J., Shylofost T., Pastyshenko A. Intensification of biochemical purification of oil wastewater process by acting on biocenosis activity. - C. 16-19.
- Скочко А. Б., Конон А. Д., Пирог Т. П. Дослідження антимікробної дії поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241. - C. 20-24.
Процеси та апарати харчових виробництв
- Товажнянський Л. Л., Білецький Е. В., Толчинський Ю. А. Деякі аспекти поздовжньо-поперечної течії стисненої рідини, що залежить від швидкості зрушення і тиску вздовж щілинного каналу. Частина 2. - C. 25-31.
- Паламарчук І. П., Полєвода Ю. А., Янович В. П. Експериментальна оцінка процесу очищення сирого гліцерину за якісними характеристиками. - C. 32-37.
Тепло- та енергоінженерія
- Балюта С. М., Бурляй Ю. І., Копилова Л. О. Робастна Н∞ субоптимальна система регулювання двомасової електромеханічної системи. - C. 38-43.
Харчова хімія
- Костенко Є. Є., Бутенко О. М., Усатюк С. І., Цабілева Л. В., Філіпченко І. М. До питання про контроль якості ковбасних виробів. - C. 44-54.
Харчові технології
- Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В., Тарасенко Т. А. Дослідження якості сушених капусти та кабачків під час зберігання. - C. 55-59.
- Мельник І. В., Вікуль С. І., Вікуль О. О. Розробка композицій пряно-ароматичних рослин для отримання екстрактів і створення нових рецептур вермутів "маренго". - C. 60-65.
- Поліщук Г. Є., Мартич В. В., Гончарук О. В., Зарко В. І. Дослідження впливу гідротермічного та механічного оброблення на структуруючу здатність зародків пшениці. - C. 66-71.
- Шпачук Л. В., Гуць В. С. Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на консистенцію згущеного вареного молока. - C. 72-77.
- Кишенько І. І., Топчій О. А., Донець О. П. Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості м’ясної сировини та шинкових виробів. - C. 78-82.
Економіка підприємства та соціальний розвиток
- Новойтенко І. В., Волощук Г. О. Методичні підходи до оцінки ефективності використання трудового потенціалу. - C. 83-88.
- Слободян Н. Я. Теоретичні засади організаційно-економічного механізму функціонування підприємств. - C. 89-94.
- Яценко О. В. Потенціал конкурентоспроможності і стійкого розвитку сільського регіону. - C. 95-102.
- Мостенська Т. Л., Федулова І. В., Мостенська Т. Г. Продовольча безпека України та напрями її забезпечення. - C. 103-113.
- Ніценко В. С. Сировинне забезпечення м’ясопереробних підприємств через розвиток великотоварних сільськогосподарських підприємств. - C. 114-122.
- Литвинець Л. Ф. Характеристика збутової діяльності на підприємствах ресторанного господарства. - C. 123-128.
- Земський Ю. С., Паска І. М. Українські ярмарки середини ХІХ ст. як канали руху сільськогосподарської продукції. - C. 129-132.
- Ємцева Г. Ф. Ціноутворення на підприємстві: актуальні проблеми в умовах кризи. - C. 133-138.
Маркетинг
- Кравченко О. В. Дослідження ключових факторів зростання попиту на продукцію харчової промисловості. - C. 139-143.
Менеджмент та стратегічне управління
- Чернелевська О. Л., Чернелевський Л. М. Створення кластерів – один із напрямів зростання економіки. - C. 144-148.
- Ємцев В. І. Понятійний апарат конкурентоспроможності підприємств та його діалектика. - C. 149-154.
- Харчишина О. В. Дослідження економічної сутності категорії "організаційна культура підприємства". - C. 155-160.
- Янковська О. І., Мартинов С. В. Інформаційно-консультаційне забезпечення інноваційної діяльності сільськогосподарських підприємств. - C. 161-164.
Сучасні методи навчання
- Яненко Л. П. Про когнітивну цінність іноземних мов для навчального процесу. - C. 165-169.
- До відома авторів. - C. 170.
| 2012 | | № 46
|
|
|
|