Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2012/45<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Біотехнологія, мікробіологія

  4. Грегірчак Н. М., Шпак Є. Г., Бабій О. П. Дослідження впливу протипухлинних вакцин на основі курячих ембріональних білків та білоквмісних метаболітів Bacillus subtilis B-7025 на клітинну ланку імунітету у мишей з карциномою легені Льюїс. - C. 6-10.
  5. Макарова О. Є., Сілаєва Л. Ф. Вивчення антимікробної активності дослідних зразків препарату "пропоцид". - C. 11-16.
  6. Пирог Т. П., Антонюк С. І., Шулякова М. О., Мучник Ф. В. Гліцерин як субстрат для синтезу поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241. - C. 17-21.
  7. Експертиза харчових продуктів

  8. Архіпова Г. І., Чагайда А. О., Кваша О. Ю. Екологічне маркування продуктів дитячого харчування. - C. 22-25.
  9. Зарицька М. В., Семенова О. І., Бублієнко Н. О., Ткаченко Т. Л., Котинський А.В. Дослідження впливу харчування на розвиток хвороб системи кровообігу. - C. 26-30.
  10. Процеси та апарати харчових виробництв

  11. Павелко В. І., Соколенко О. Ю., Заславський А. І. Дослідження впливу деяких технологічних факторів на тривалість процесу термічної обробки ковбасних виробів. - C. 31-37.
  12. Пушанко М. М., Парахоня А. М. Особливості зношення елементів транспортних систем колонних дифузійних апаратів. - C. 38-42.
  13. Самійленко С. М., Василенко С. М., Буляндра О. Ф., Штангеєв К. О., Шутюк В. В. Методологічні засади термодинамічного аналізу теплообмінних систем цукрового виробництва. Частина 2. - C. 43-52.
  14. Товажнянський Л. Л., Білецький Е. В., Толчинський Ю. А. Поздовжньо-поперечна течія стискаючої рідини, залежної від швидкості зрушення і тиску вздовж щілинного каналу шнекової машини. Частина 1. - C. 53-60.
  15. Тепло- та енергопостачання

  16. Балюта С. М., Ізволенський І. Є., Шестеренко В. Є. Оптимальний режим роботи джерел реактивної потужності підприємства. - C. 61-66.
  17. Буляндра О. Ф., Сінат-Радченко Д. Є., Гапонич Л. С. Спрощений метод визначення тепловіддачі при плівковій конденсації водяної пари. - C. 67-69.
  18. Поржезінський Ю. Г., Осадчий М. М. Корозійні процеси в теплових мережах та водогрійних котлах і методи боротьби з кисневою корозією. - C. 70-74.
  19. Харчові технології

  20. Згурський А. В., Потапов С. Г., Поліщук Г. Є., Масліков М. М. Визначення кріоскопічної температури молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива. - C. 75-80.
  21. Кишенько В. Д., Лобок О. П., Чернецький М.В. Синергетичне управління технологічними процесами приготування пивного сусла. - C. 81-86.
  22. Рева Л. П., Петруша О. О., Мірошник В. О. Дослідження гідродинамічної структури основного потоку (дифузійного соку) у вертикальному переддефекаторі на основі секційної моделі із секціями повного змішування. - C. 87-93.
  23. ФІзико-математичні науки

  24. Король А. М. Вплив домішкової зони на положення глибокого рівня в сильнолегованих напівпровідниках типу А3 В5. - C. 94-96.
  25. Медвідь Н. В., Гнатовський В. О., Сидоренко А. В. Формування складних розподілів лазерної енергії при крос-кореляційній взаємодії двох дифракційних полів. - C. 97-100.
  26. Островська О. В., Юрик І. І. Рівняння теплопровідності для однорідного стрижня з коефіцієнтом дифузії рівним одиниці. - C. 101-108.
  27. Економіка підприємств та соціальний розвиток

  28. Яценко В. М., Яковлєва А. О. Вплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств молочної галузі. - C. 109-115.
  29. Відоменко О. І., Федун А. А. Соціально-психологічні та економічні аспекти кризи. - C. 116-121.
  30. Інвестиційно-інноваційний менеджмент

  31. Говорушко Т. А., Кулинич Ю. М. Науково-теоретичні проблеми застосування показника "економічна додана вартість" в оцінці майна підприємства. - C. 122-127.
  32. Басюк Д. І. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в Україні. - C. 128-132.
  33. Давиденко Т. М., Дем'яненко I.B. Політика держави щодо інвестиційної діяльності в Україні та перспективи прямого іноземного інвестування. - C. 133-138.
  34. Струнін B. B. Формування комплементарного ефекту при реалізації енергоощадної ресурсної політики підприємств. - C. 139-142.
  35. Ємцев B. I., Ємцева I. B. Розвиток інноваційної діяльністі як умова забезпечення конкурентоспроможності підприємств. - C. 143-149.
  36. Менеджмент та стратегічне управління

  37. Крайнюченко О. Ф., Белова Т. Г., Гаврилова T. B. Практичні аспекти застосування матриці бостонської консультативної групи. - C. 150-154.
  38. Андрушків Б., Корж Н., Кухній Л., Погайдак О. Особливості формування термінологічного апарату менеджменту. - C. 155-163.
  39. Маркетинг

  40. Лисенко K. M., Cкpuгyн Н. П. Оцінювання маркетингового нотенціалу ніднриємств xаpчoвoï нромисловості. - C. 164-169.
  41. Інтеграційні процеси

  42. Кравченко O. B. Передумови становлення та розвиток інтегрованих формувань в хлібопекарській промисловості. - C. 170-176.
  43. Мостенська Т. Л., Скопенко Н. С. Основні підходи до визначення ризику при здійснені інтеграції. - C. 177-184.
  44. Фінанси, облік і аудит, фінансова реструктуризація

  45. Беренда Н. І., Редзюк Т. Ю. Вплив змін податкового кодексу України на організацію аудиторських перевірок. - C. 185-190.
  46. Лисенко Ж. Бюджетування як інструмент забезпечення стратегічного та поточного планування. - C. 191-194.
  47. Гвоздь В. Б., Бойко І. А. Теоретичні підходи до класифікації капіталу. - C. 195-199.
  48. Ткаченко Н. М., Верещинська І. А. Теоретичні аспекти обліку дотацій, субсидій, трансфертів. - C. 200-205.
  49. До відома авторів. - C. 206.
2012
№ 45
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського