Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2012/44<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Автоматизація

  4. Пупена О. М., Ельперін І. В., Кушков В. М. Розробка та використання імітаційних моделей для відлагодження програмного забезпечення програмованих логічних контролерів. - C. 6-11.
  5. Біотехнологія, мікробіологія

  6. Омельчук Є. О., Лапська Ю. Ю., Красінько В. О., Айзенберг В. Л., Стойко В. І. Аналіз супутніх ферментативних активностей у термотолерантних штамів мікроміцетів — продуцентів целюлолітичних ферментів. - C. 12-16.
  7. Пирог Т. П., Гриценко Н. А., Яцук Д. В., Боровик О. О. Вплив умов культивування на синтез поверхнево-активних речовин за умов росту Nocardia vaccinii K-8 на гліцерині. - C. 17-21.
  8. Рушай О. С., Грегірчак Н. М. Мікробіологічна безпека хлібопродуктів та кондвиробів функціонального призначення. - C. 22-27.
  9. Енергоощадні технології

  10. Іщенко Т. І., Шидловська О. Б., Мирончук С. І. Перспективи використання геліоустановок в готельному господарстві. - C. 28-31.
  11. Процеси та апарати харчових виробництв

  12. Булій Ю. в., Шиян П. Л., Дмитрук П. А., Пятецький В. В., Данилюк А. Л. Із досвіду експлуатації розгінних колон в режимі керованих циклів ректифікації. - C. 32-37.
  13. Гавва О. М., Токарчук С. В., Кохан О. О. Створення активної упаковки із поглиначами кисню для харчових продуктів. - C. 38-43.
  14. Марценюк О. С., Немирович П. М., Пастушенко І. М. Методика гідравлічного розрахунку газорідинних циркуляційних труб. - C. 44-50.
  15. Паламарчук І. П., Комаха В. П., Янович В. П. Аналіз математичної моделі вібровідцентрового дезінтегрування для виробництва лікарських фітопрепаратів. - C. 51-60.
  16. Самійленко С. М., Василенко С. М., Будяндра О. Ф., Шпангеєв К. О., Шутюк В. В. Методологічні засади термодинамічного аналізу теплообмінних систем цукрового виробництва. Частина 1. - C. 61-70.
  17. Луцька Н. М. Дослідження робастної стійкості оптимальної системи керування технологічним об’єктом харчової промисловості. - C. 71-77.
  18. ФІзико-математичні науки

  19. Король А. М. Залежність енергетичної зонної структури конвенційних напівпровідникових надграток від товщини потенціальних бар’єрів. - C. 78-80.
  20. Експертиза та безпека харчових продуктів

  21. Пелехова Л. С., Усатюк С. І. Оцінювання загальної антиоксидантної активності рослинних олій. - C. 81-84.
  22. Харчова хімія

  23. Костенко Е. Е., Бутенко Е. Н. Изучение комплексообразования Pb (II), Cd (II), Hg (II) с аминокислотами для прогнозирования протекторных свойств пищевых продуктов. - C. 85-91.
  24. Хижняк О. О., Скроцька О. В. Очищення води від бактерій за допомогою коагулянтів – основних сульфатів алюмінію. - C. 92-97.
  25. Харчові технології

  26. Губеня В. О., Арсеньєва Л. Ю. Хлібобулочні вироби антианемічного призначення. - C. 98-104.
  27. Крижова Ю. П. Вивчення впливу термічної обробки на вміст мікроелементів у м’ясних продуктах. - C. 105-116.
  28. Мелетьєв А. Є., Дерій О. І. Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пива. - C. 117-120.
  29. Сімахіна Г. О. Модифікація хімічного складу харчової клітковини механоактивуванням. - C. 121-126.
  30. Сучасні методи навчання

  31. Лук’янець Г. Г. Основні напрямки сучасних корпусних досліджень мови та перспективи їх подальшого розвитку. - C. 127-133.
  32. Чала К. М. Використання нових інформаційних технологій в закладах освіти. - C. 134-137.
  33. Економіка підприємства та соціальний розвиток

  34. Буковинська М., Корж Н. Філософія організації як стратегічний інструмент управління. - C. 138-144.
  35. Гаркавко В. К. Методологічні засади господарського районування як передвісника цільового планування вітчизняної економіки (наукова спадщина О.І. Скворцова). - C. 145-149.
  36. Гусєва Ю. М. Ідентифікація ключових стратегій пошуку роботи випускниками вищих навчальних закладів. - C. 150-154.
  37. Осадчук О. Наукові підходи до визначення поняття "якість". - C. 155-159.
  38. Литвинець Л. Ф. Сучасні підходи до управління матеріально-технічними запасами підприємств. - C. 160-165.
  39. Менеджмент та стратегічне управління

  40. Данькевич О. Г. Механізм забезпечення конкурентоспроможності підприємства. - C. 166-173.
  41. Побережна М. П. Електронні канали комунікації: функції, переваги, недоліки. - C. 174-180.
  42. Тіхонова Н. О. Економіко-екологічні особливості моделювання продуктового портфелю підприємств м'ясоперебної галузі. - C. 181-185.
  43. Чернелевська О. Л., Чернелевський Л. М. Досвід України у формуванні кластерів росту. - C. 186-191.
  44. Фінанси і фінансовий менеджмент

  45. Рогатюк А., Гвоздь В. Вплив дивідендної політики на структуру капіталу. - C. 192-195.
  46. Небильцова В. М., Остапенко Н. В. Оподаткування доходів фізичних осіб в Україні в порівнянні з світовим досвідом. - C. 196-203.
  47. До відома авторів. - C. 204.
2012
№ 44
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського