![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2012/44<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
Автоматизація
- Пупена О. М., Ельперін І. В., Кушков В. М. Розробка та використання імітаційних моделей для відлагодження програмного забезпечення програмованих логічних контролерів. - C. 6-11.
Біотехнологія, мікробіологія
- Омельчук Є. О., Лапська Ю. Ю., Красінько В. О., Айзенберг В. Л., Стойко В. І. Аналіз супутніх ферментативних активностей у термотолерантних штамів мікроміцетів — продуцентів целюлолітичних ферментів. - C. 12-16.
- Пирог Т. П., Гриценко Н. А., Яцук Д. В., Боровик О. О. Вплив умов культивування на синтез поверхнево-активних речовин за умов росту Nocardia vaccinii K-8 на гліцерині. - C. 17-21.
- Рушай О. С., Грегірчак Н. М. Мікробіологічна безпека хлібопродуктів та кондвиробів функціонального призначення. - C. 22-27.
Енергоощадні технології
- Іщенко Т. І., Шидловська О. Б., Мирончук С. І. Перспективи використання геліоустановок в готельному господарстві. - C. 28-31.
Процеси та апарати харчових виробництв
- Булій Ю. в., Шиян П. Л., Дмитрук П. А., Пятецький В. В., Данилюк А. Л. Із досвіду експлуатації розгінних колон в режимі керованих циклів ректифікації. - C. 32-37.
- Гавва О. М., Токарчук С. В., Кохан О. О. Створення активної упаковки із поглиначами кисню для харчових продуктів. - C. 38-43.
- Марценюк О. С., Немирович П. М., Пастушенко І. М. Методика гідравлічного розрахунку газорідинних циркуляційних труб. - C. 44-50.
- Паламарчук І. П., Комаха В. П., Янович В. П. Аналіз математичної моделі вібровідцентрового дезінтегрування для виробництва лікарських фітопрепаратів. - C. 51-60.
- Самійленко С. М., Василенко С. М., Будяндра О. Ф., Шпангеєв К. О., Шутюк В. В. Методологічні засади термодинамічного аналізу теплообмінних систем цукрового виробництва. Частина 1. - C. 61-70.
- Луцька Н. М. Дослідження робастної стійкості оптимальної системи керування технологічним об’єктом харчової промисловості. - C. 71-77.
ФІзико-математичні науки
- Король А. М. Залежність енергетичної зонної структури конвенційних напівпровідникових надграток від товщини потенціальних бар’єрів. - C. 78-80.
Експертиза та безпека харчових продуктів
- Пелехова Л. С., Усатюк С. І. Оцінювання загальної антиоксидантної активності рослинних олій. - C. 81-84.
Харчова хімія
- Костенко Е. Е., Бутенко Е. Н. Изучение комплексообразования Pb (II), Cd (II), Hg (II) с аминокислотами для прогнозирования протекторных свойств пищевых продуктов. - C. 85-91.
- Хижняк О. О., Скроцька О. В. Очищення води від бактерій за допомогою коагулянтів – основних сульфатів алюмінію. - C. 92-97.
Харчові технології
- Губеня В. О., Арсеньєва Л. Ю. Хлібобулочні вироби антианемічного призначення. - C. 98-104.
- Крижова Ю. П. Вивчення впливу термічної обробки на вміст мікроелементів у м’ясних продуктах. - C. 105-116.
- Мелетьєв А. Є., Дерій О. І. Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пива. - C. 117-120.
- Сімахіна Г. О. Модифікація хімічного складу харчової клітковини механоактивуванням. - C. 121-126.
Сучасні методи навчання
- Лук’янець Г. Г. Основні напрямки сучасних корпусних досліджень мови та перспективи їх подальшого розвитку. - C. 127-133.
- Чала К. М. Використання нових інформаційних технологій в закладах освіти. - C. 134-137.
Економіка підприємства та соціальний розвиток
- Буковинська М., Корж Н. Філософія організації як стратегічний інструмент управління. - C. 138-144.
- Гаркавко В. К. Методологічні засади господарського районування як передвісника цільового планування вітчизняної економіки (наукова спадщина О.І. Скворцова). - C. 145-149.
- Гусєва Ю. М. Ідентифікація ключових стратегій пошуку роботи випускниками вищих навчальних закладів. - C. 150-154.
- Осадчук О. Наукові підходи до визначення поняття "якість". - C. 155-159.
- Литвинець Л. Ф. Сучасні підходи до управління матеріально-технічними запасами підприємств. - C. 160-165.
Менеджмент та стратегічне управління
- Данькевич О. Г. Механізм забезпечення конкурентоспроможності підприємства. - C. 166-173.
- Побережна М. П. Електронні канали комунікації: функції, переваги, недоліки. - C. 174-180.
- Тіхонова Н. О. Економіко-екологічні особливості моделювання продуктового портфелю підприємств м'ясоперебної галузі. - C. 181-185.
- Чернелевська О. Л., Чернелевський Л. М. Досвід України у формуванні кластерів росту. - C. 186-191.
Фінанси і фінансовий менеджмент
- Рогатюк А., Гвоздь В. Вплив дивідендної політики на структуру капіталу. - C. 192-195.
- Небильцова В. М., Остапенко Н. В. Оподаткування доходів фізичних осіб в Україні в порівнянні з світовим досвідом. - C. 196-203.
- До відома авторів. - C. 204.
| 2012 | | № 44
|
|
|
|