Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2009/31<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Волощук О. Г. Економічна ефективність виробництва продукції: сутність, види, ресурси, результат. - C. 6-9.
  4. Діброва О. Ю. Глобальний проектний менеджмент: сутність та проблеми розвитку. - C. 10-12.
  5. Дучинський П. І., Турочкін Р. О. Проблеми залучення банківського кредиту вітчизняними підприємствами в умовах ринкової нестабільності. - C. 13-15.
  6. Єпіфанова І. Ю. Теоретичні аспекти оптимізації ресурсного забезпечення інвестиційної діяльності підприємств Вінниччини. - C. 15-17.
  7. Заїнчковський А. О. Підприємства харчової промисловості на ринку продовольчих товарів України. - C. 18-21.
  8. Захарченко В. В., Бєлова Т. Г. Ідентифікація ключових компетенцій підприємства. - C. 21-24.
  9. Калапа Т. В. Дослідження сезонності у виготовленні основних засобів підприємствам молочної промисловості. - C. 24-27.
  10. Капінус Л. В. Управління продуктивністю споживчо-орієнтованого підприємства. - C. 27-30.
  11. Каун О. Б. Банківська криза в Україні: причини, наслідки і шляхи виходу. - C. 30-33.
  12. Коваленко Н. В. Аналіз впливу екологізації підприємства на його конкурентоспроможність в сучасних умовах господарювання. - C. 33-36.
  13. Крисанов Д. Ф. Інструменти зниження впливу небезпечних чинників на якість і безпечність харчової продукції. - C. 37-39.
  14. Кузьмінська Н. Л. Трансфер технологій як форма просування інновацій в Україні. - C. 40-41.
  15. Левицька І. В. Проблеми підвищення ефективності управління холдингами. - C. 42-43.
  16. Лисак В. Ю. Теоретико-методичні основи та принципи формування поняття персонал підприємства. - C. 44-45.
  17. Лисенко М. С. Храктеристика ресурсно-функціонального підходу до оцінки економічної безпеки підприємств. - C. 46-48.
  18. Лук'янов О. Л., Салатюк Н. М. Гуманітарна інтервенція в міжнародному праві. - C. 48-50.
  19. Михайленко O. В. Аналіз стану інноваційного процесу на підприємствах України. - C. 51-53.
  20. Нагорний Є. В. Фактори підвищення ефективної забезпеченості сировинними ресурсами цукрових і спиртових підприємств. - C. 54-56.
  21. Нещадим Н. О. Роль інформаційного забезпечення у процесі управління. - C. 57-59.
  22. Новойтенко І. В. Розвиток трудового потенціалу підприємств хлібопекарської галузі. - C. 59-64.
  23. Олійниченко О. М. З'ясування потреб інформації для формування інформаційного забезпечення прийняття управлінських рішень. - C. 65-66.
  24. Полінчик-Ярова Т. В. Стан розвитку підприємств хлібопекарної промисловості за етапами життєвого циклу продукції. - C. 67-69.
  25. П'янкова О. В. Ідентичність брендів українського ринку продуктів харчування. - C. 70-72.
  26. Рябенко Л. М. Якість зерна як основний чинник нарощування його експорту. - C. 72-74.
  27. Рябенко В. В. Теоретичні основи оцінки потенціалу підприємства. - C. 74-77.
  28. Салатюк Н. М. Інфляція як чинник і наслідок економічної кризи в Україні. - C. 77-80.
  29. Скопенко Н. С. Сутність та основні етапи антикризового управління. - C. 81-84.
  30. Слободян Н. Я. Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України. - C. 84-87.
  31. Соловйова О. М. Інфраструктурне забезпечення аграрного ринку одеської області. - C. 87-88.
  32. Струнін В. В. Інноваційні підходи до енергозабезпечення діяльності підприємств харчової промисловості. - C. 89-91.
  33. Соломка О. М. До питання про роль держави в системі соціального захисту населення. - C. 91-94.
  34. Супруненко С. А. Економічна природа податкового планування і його роль в підприємницькій діяльності. - C. 94-97.
  35. Кость Я. О. Використання результатів державного фінансового контролю в процесі фінансової діагностики підприємства. - C. 97-99.
  36. Труш Ю. Л. Якість продукції як економічна категорія. - C. 99-100.
  37. Тягун Д. Г. Модель оптимуму мотивації як інструмент управління персоналом. - C. 101-103.
  38. Форкош Н. М. Вплив стану сільського господарства на стан харчової промисловості України. - C. 103-105.
  39. Шваб О. В. Інтелектуальний капітал - стратегічний ресурс ефективної діяльності сучасних промислових підприємств. - C. 105-108.
  40. Швед Т. В. Проблеми розвитку харчової промисловості України в сучасних умовах. - C. 108-111.
  41. Шевченко Н. Ю. Особливості митного регулювання експорту олійних культур та товарів їх переробки. - C. 112-114.
  42. Шевченко О. О. Інституційні проблеми стійкості фінансової системи України. - C. 114-117.
  43. Шереметинська О. В. Особливості нормування обігових засобів хлібопекарських підприємств в умовах змінного попиту. - C. 117-119.
  44. Шипов М. В. Споживча кооперація як елемент ринкової соціально-економічної системи. - C. 119-122.
  45. Шульга О. А. Доцільна трансформація земельних відносин в Україні. - C. 122-125.
  46. До відома авторів. - C. 126.
2009
№ 31
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського