Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69836:Технол./2015/223<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України
: зб. наук. пр..- Київ. Серія, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Tehnologiya vyrobnitstva i pererobky produktsiyi tvarynnytstva

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Bleha R., Votochkova M., Synytsya A., Brindza J. Distribution of bee pollen granules according to vibration spectroscopic markers. - C. 7-17.
  4. Brindza J., Schubertova Z., Brovarskyi V., Motyleva S., Mertvisheva M., Grygorieva O. Morphological characteristics of common buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) pollen grains and bee pollen. - C. 17-24.
  5. Brindza J., Schubertova Z., Brovarskyi V., Velychko S., Kreft I., Ivanishovа E. The evaluation of bee bread quality. - C. 25-35.
  6. Grygorieva O., Nikolaieva N., Brindza J., Klymenko S. Pollen and bee pollen features of sweet chestnut (Castanea sativa Mill.). - C. 35-40.
  7. Zastulka O., Yakubchak O., Solodka L., Halatyuk O. The contamination of bee pollen by microscopic fungi. - C. 41-45.
  8. Адамчук Л. О., Бріндза Я., Білоцерківець Т. І. Дослідження перги різного ботанічного походження. - C. 46-51.
  9. Білоцерківець Т. І., Генгало Н. О., Михальська О. М., Адамчук Л. О. Оцінювання меду за показниками якості відповідно до чинних нормативів. - C. 52-57.
  10. Боярчук С. В. Оптимізація забезпечення кормами бджолиних сімей. - C. 57-64.
  11. Бриндза Я., Броварский В., Адамчук Л., Гашпаровски Й., Григорьева О. Сады для улучшения питания, здоровья, качества жизни и сохранения агробиоразнообразия. - C. 65-74.
  12. Броварський В., Бріндза Я. Новий спосіб штучного введення сперми бджолиним маткам. - C. 75-81.
  13. Величко С. М. Формування запасів перги у гніздах бджолиних сімей. - C. 81-85.
  14. Войналович М. В. Визначення оптимальної кількості маточних личинок у сім’ї-виховательці при виведенні бджолиних маток. - C. 85-90.
  15. Головецький І. І., Лосєв О. М., Луців В. О. Удосконалення оцінки материнських сімей за чистопородністю бджіл. - C. 90-96.
  16. Гудзь Н. І., Рехлецька О. В., Філіпська А. М., Воробець Н. М. Проблеми стандартизації бджолиного обніжжя та перги як біологічно активних компонентів. - C. 96-103.
  17. Єфіменко Т. М., Односум Г. В. Вплив згодовування пилку та перги на бджіл за нозематозу. - C. 103-108.
  18. Каракетов К. М. Деятельность общественного объединения "Киргизский Союз Пчеловодов". - C. 109-114.
  19. Клименко А. О., Дрінь М. М., Грицик А. Р., Сас І. А. Фармакологічна активність мазі, виготовленої з гомогенату личинок бджіл чоловічої статі. - C. 114-119.
  20. Колесник А. Й. Біохімічні процеси в перзі за вакуумного збереження. - C. 120-126.
  21. Лісогурська О. В., Кривий М. М., Лісогурська Д. В., Вербельчук С. П. Якість ріпакового меду, одержаного на житомирському Поліссі. - C. 126-131.
  22. Локутова О. А. Сільськогосподарське дорадництво (інформаційно-консультаційна діяльність) у контексті питання якості продуктів бджільництва. - C. 132-138.
  23. Михальська О. М., Білоцерківець Т. І., Генгало Н. О. Фізико-хімічні показники якості перги бджолиної. - C. 139-143.
  24. Міщенко О. А. Вплив відбору бджолиного обніжжя на розвиток і льотну діяльність бджолиних сімей. - C. 143-149.
  25. Ніколаєва Н. В., Гаркава К. Г., Петрова Я., Бріндза Я. Порівняльна характеристика мікробіологічних особливостей пилку Corylus avellana L.. - C. 149-155.
  26. Папченко О. В. Розвиток бджолиних сімей за умов інтенсивних медозборів і різних способів їх утримання. - C. 155-161.
  27. Романченко М. А., Маслій І. Г., Кунденко М. П., Санін Ю. К., Цехмейстер О. С. Дослідження дезінфікуючої дії УФ у забезпеченні збереження біопотенціалу бджолосімей. - C. 162-167.
  28. Себа М. В., Лосєв О. М., Чорний Б. М., Каплуненко В. Г. Виживаність бджіл за різних концентрацій карбоксилатів харчових кислот у складі цукрового сиропу. - C. 167-176.
  29. Семенюк В. Ф. Біологічні взаємодії у бджолиній сім’ї. - C. 176-184.
  30. Сич І. В., Лосєв О. М., Головецький І. І. Особливості виробництва бджолиного обніжжя в умовах Лісостепу України. - C. 184-189.
  31. Туринський В. М., Адамчук Л. О. Важливі питання розвитку галузі бджільництва. - C. 190-195.
  32. Ягіч Г. О., Лосєв О. М., Головецький І. І. Влив стимулюючої підгодівлі бджолиних сімей на отримання маточного молочка. - C. 195-200.
2015
Вип. 223
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського