Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69836:Технол./2015/223<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : зб. наук. пр..- Київ. Серія, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Tehnologiya vyrobnitstva i pererobky produktsiyi tvarynnytstva- Титул.
- Зміст.
- Bleha R., Votochkova M., Synytsya A., Brindza J. Distribution of bee pollen granules according to vibration spectroscopic markers. - C. 7-17.
- Brindza J., Schubertova Z., Brovarskyi V., Motyleva S., Mertvisheva M., Grygorieva O. Morphological characteristics of common buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) pollen grains and bee pollen. - C. 17-24.
- Brindza J., Schubertova Z., Brovarskyi V., Velychko S., Kreft I., Ivanishovа E. The evaluation of bee bread quality. - C. 25-35.
- Grygorieva O., Nikolaieva N., Brindza J., Klymenko S. Pollen and bee pollen features of sweet chestnut (Castanea sativa Mill.). - C. 35-40.
- Zastulka O., Yakubchak O., Solodka L., Halatyuk O. The contamination of bee pollen by microscopic fungi. - C. 41-45.
- Адамчук Л. О., Бріндза Я., Білоцерківець Т. І. Дослідження перги різного ботанічного походження. - C. 46-51.
- Білоцерківець Т. І., Генгало Н. О., Михальська О. М., Адамчук Л. О. Оцінювання меду за показниками якості відповідно до чинних нормативів. - C. 52-57.
- Боярчук С. В. Оптимізація забезпечення кормами бджолиних сімей. - C. 57-64.
- Бриндза Я., Броварский В., Адамчук Л., Гашпаровски Й., Григорьева О. Сады для улучшения питания, здоровья, качества жизни и сохранения агробиоразнообразия. - C. 65-74.
- Броварський В., Бріндза Я. Новий спосіб штучного введення сперми бджолиним маткам. - C. 75-81.
- Величко С. М. Формування запасів перги у гніздах бджолиних сімей. - C. 81-85.
- Войналович М. В. Визначення оптимальної кількості маточних личинок у сім’ї-виховательці при виведенні бджолиних маток. - C. 85-90.
- Головецький І. І., Лосєв О. М., Луців В. О. Удосконалення оцінки материнських сімей за чистопородністю бджіл. - C. 90-96.
- Гудзь Н. І., Рехлецька О. В., Філіпська А. М., Воробець Н. М. Проблеми стандартизації бджолиного обніжжя та перги як біологічно активних компонентів. - C. 96-103.
- Єфіменко Т. М., Односум Г. В. Вплив згодовування пилку та перги на бджіл за нозематозу. - C. 103-108.
- Каракетов К. М. Деятельность общественного объединения "Киргизский Союз Пчеловодов". - C. 109-114.
- Клименко А. О., Дрінь М. М., Грицик А. Р., Сас І. А. Фармакологічна активність мазі, виготовленої з гомогенату личинок бджіл чоловічої статі. - C. 114-119.
- Колесник А. Й. Біохімічні процеси в перзі за вакуумного збереження. - C. 120-126.
- Лісогурська О. В., Кривий М. М., Лісогурська Д. В., Вербельчук С. П. Якість ріпакового меду, одержаного на житомирському Поліссі. - C. 126-131.
- Локутова О. А. Сільськогосподарське дорадництво (інформаційно-консультаційна діяльність) у контексті питання якості продуктів бджільництва. - C. 132-138.
- Михальська О. М., Білоцерківець Т. І., Генгало Н. О. Фізико-хімічні показники якості перги бджолиної. - C. 139-143.
- Міщенко О. А. Вплив відбору бджолиного обніжжя на розвиток і льотну діяльність бджолиних сімей. - C. 143-149.
- Ніколаєва Н. В., Гаркава К. Г., Петрова Я., Бріндза Я. Порівняльна характеристика мікробіологічних особливостей пилку Corylus avellana L.. - C. 149-155.
- Папченко О. В. Розвиток бджолиних сімей за умов інтенсивних медозборів і різних способів їх утримання. - C. 155-161.
- Романченко М. А., Маслій І. Г., Кунденко М. П., Санін Ю. К., Цехмейстер О. С. Дослідження дезінфікуючої дії УФ у забезпеченні збереження біопотенціалу бджолосімей. - C. 162-167.
- Себа М. В., Лосєв О. М., Чорний Б. М., Каплуненко В. Г. Виживаність бджіл за різних концентрацій карбоксилатів харчових кислот у складі цукрового сиропу. - C. 167-176.
- Семенюк В. Ф. Біологічні взаємодії у бджолиній сім’ї. - C. 176-184.
- Сич І. В., Лосєв О. М., Головецький І. І. Особливості виробництва бджолиного обніжжя в умовах Лісостепу України. - C. 184-189.
- Туринський В. М., Адамчук Л. О. Важливі питання розвитку галузі бджільництва. - C. 190-195.
- Ягіч Г. О., Лосєв О. М., Головецький І. І. Влив стимулюючої підгодівлі бджолиних сімей на отримання маточного молочка. - C. 195-200.
| 2015 | | Вип. 223
|
|
|
|