Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2021/28<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Львівського торговельно-економічного університету : зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences- Титул.
- Зміст.
Інноваційні технології легкої промисловості
- Березовський Ю. В., Кузьміна Т. О. Перспективи розвитку інноваційних технологій переробки луб’яних культур. - C. 5-12.
- Бліщ Р. О., Петришин Н. З. Енергозберігаючі технології приготування пивного сусла. - C. 13-17.
Сучасні напрями розвитку технології харчових виробництв
- Горач О. О., Домбровська О. П. Використання насіння льону олійного та конопель у харчовій промисловості. - C. 18-22.
- Давидович О. Я., Ощипок І. М. Удосконалення технології печива пісочного із нетрадиційними добавками. - C. 23-29.
- Мусій Л. Я., Цісарик О. І., Сливка І. М. Розроблення технології йогурту, збагаченого селеном. - C. 30-36.
- Ощипок І. М., Палько Н. С. Використання пастернаку у крафтовому кондитерському виробництві. - C. 37-42.
- Cвідло К. В., Карпенко Л. К., Пересічна С. М., Мамченко Л. Є. Технологія комбінованих фаршевих виробів із м’яса птиці оздоровчого призначення. - C. 43-51.
- Степанькова Г. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Болховітіна О. І., Горобець І. С. Перспективи використання горохового борошна в технології пончиків. - C. 52-58.
- Шелудько В. М. Обґрунтування технології краффінів підвищеної харчової цінності. - C. 59-65.
Сучасні проблеми експертизи, регулювання та безпеки господарських систем
- Шинкарук М. В., Найдьонова С. В. Аналіз стану сировинної бази м’ясопереробної галузі. - C. 66-70.
| 2021 | | Вип. 28
|
|
|
|