Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2021/27<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Львівського торговельно-економічного університету : зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences- Титул.
- Зміст.
Актуальні питання наукового та практичного матеріалознавства
- Доманцевич Н. І., Яцишин Б. П. Застосування полімерних плівок з інгібіторами корозії для тимчасового захисту металовиробів. - C. 7-14.
Теорія та практика сучасного матеріалознавства та товарознавства
- Соколова Є. Б. Дослідження показників якості замороженого напівфабрикату для смузі. - C. 15-21.
Проблеми та перспективи розвитку легкої промисловості
- Дурач В. М., Малиневський В. В., Ткачук П. В., Ніколайчук Л. Г. Основні вимоги до військової форми та шляхи покращення її властивостей в аспекті підвищення захисту воїнів. - C. 22-26.
Перспективні напрями розробки обладнання та розвитку інформаційних технологій
- Досенко С. Д. Технічний захист інформації. Основні проблеми та способи їх вирішення. - C. 27-32.
Сучасні напрями розвитку технології харчових виробництв
- Колесніченко С. Л., Салавеліс А. Д., Павловський С. М., Поплавська С. О. Розробка технології приготування борошняного десерту з керобом. - C. 33-39.
Проблеми і перспективи системи регулювання якості харчових продуктів
- Бужанська М. В. Проблеми сфери продовольчої безпеки України в умовах пандемії коронавірусу. - C. 40-46.
- Лозова Т. М. Поліпшення зберігання молочного жиру шляхом підвищення стійкості до автоокиснення. - C. 47-52.
Сучасні проблеми експертизи, регулювання та безпеки господарських систем
- Омельченко Н. В., Браїлко А. С., Кралюк М. О. Методологічні підходи до ідентифікації саморятівників. - C. 53-62.
- Ощипок І. М. Формалізація опису ходу функціонування роботизованих ділянок у виробничих процесах ресторанного бізнесу. - C. 63-71.
| 2021 | | Вип. 27
|
|
|
|