Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2018/21<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Львівського торговельно-економічного університету : зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences- Титул.
- Зміст.
- Лавінска К., Попович Н., Сервета В. Розробка вимог до взуття для дітей. - C. 5-15.
- Шульга І. В., Ніколайчук Л. Г. Аналіз сучасного асортименту кавових машин. - C. 16-20.
- Заяць Я. І., Яровий О. Д., Беднарчук М. С. Актуальні проблеми вітчизняної судової товарознавчої експертизи. - C. 21-29.
- Брусенська Г. І., Єштокін В. І., Лінючев Г. В. Особливості використання методів елементного аналізу при проведенні товарознавчих досліджень. - C. 30-34.
- Демидчук Л. Б., Сапожник Д. І. Сучасний колісний гаджет – іграшка чи транспортний засіб особистого користування. - C. 35-40.
- Мазур І. В., Шумський О. В., Заяць Я. І., Беднарчук М. С. Інноваційні вироби для безпечного і зручного використання жіночого взуття на високому каблуку: товарознавча характеристика і класифікація. - C. 41-47.
- Шегинський О. В. Дослідження формування показників якості асортименту ювелірних виробів релігійного змісту. - C. 48-52.
- Сирохман І. В., Лозова Т. М. Перспективні напрями технологічних рішень якості й безпечності харчової продукції. - C. 53-58.
- Ощипок І. М., Палько Н. С., Давидович О. Я., Багрій Л. М. Застосування гідратованих добавок різних класів у технології переробки м'яса. - C. 59-65.
- Решетило Л. І. Поліпшення зберігання та якості яєць курячих харчових шляхом обробки їх поверхні. - C. 66-72.
- Лебединець В. Т., Гаврилишин В. В., Лебединець А. І. Обґрунтування рецептурного складу кексів з використанням продуктів переробки айви звичайної та хеномелесу. - C. 73-77.
- Бодак М. П., Гірняк Л. І., Гирка О. І. Особливості формування споживних властивостей та асортименту лікерів. - C. 78-82.
- Паламарек К. В. Розробка технології та визначення якості овочевих паст з йодовмісною сировиною. - C. 83-91.
- Петришин Н. З., Бліщ Р. О. Удосконалення технології десертних страв з використанням яблучного порошку. - C. 92-95.
- Ніколайчук Л. Г., Галик І. С., Семак Б. Д. Використання компетентнісного підходу для вдосконалення у закладах вищої освіти підготовки фахівців товарознавчого профілю для торгівлі та легкої промисловості України. - C. 96-105.
- Ємченко І. В. Профайлінг як метод митного контролю. - C. 106-110.
- Передрій О. І., Дзюбинський А. В. Контрабанда наркотичних засобів через митний кордон України. - C. 111-114.
- Передрій О. І., Ємченко І. В. Ідентифікаційна експертиза предметів філателії при їх переміщенні через митний кордон. - C. 115-118.
- Костирко В. С., Костенко А. В., Плеша М. І. Сучасні підходи та тенденції в розробці застосувань для мобільних пристроїв. - C. 119-125.
- Артеменко В. Б., Артищук І. В., Гудзовата О. О. Сучасні веб-інструменти в онлайн-курсі "Теорія і методика дистанційного навчання". - C. 126-133.
| 2018 | | Вип. 21
|
|
|
|