Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2016/17<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Львівського торговельно-економічного університету : зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences- Титул.
- Зміст.
- Галик І. С., Семак Б. Д. Товарознавчі аспекти формування й оцінювання асортименту, якості та безпечності нанотекстилю. - C. 5-10.
- Попович Н. І., Беднарчук М. С., Шумський О. В., Товт С. В. Аналіз ринкового асортименту взуття для активного відпочинку у гідросередовищі. - C. 11-20.
- Доманцевич Н. І., Яцишин Б. П., Микитів Н. С., Кріль М. М. Проблеми та перспективи використання вторинних полімерних матеріалів. - C. 21-28.
- Гущак О. М., Семак Б. Д. Комплексне оцінювання екологічної безпечності пофарбованих рослинними барвниками вовняних платтяних тканин. - C. 29-37.
- Демченко В. О. Формування споживчих властивостей вітчизняних зольних мікросфер. - C. 38-41.
- Затирка М. С., Беднарчук М. С. Особливості споживчих властивостей зарубіжного взуття для військовослужбовців. - C. 42-45.
- Індутний В. В., Пірковіч К. А., Черняк Л. В. Соціокультурне значення, загальна класифікація та споживча цінність дорогоцінних каменів. - C. 46-50.
- Гивлюд M. М., Найвер І. Л., Семенів Р. М. Вплив захисного покриття на довговічність керамічної цегли. - C. 51-55.
- Стефаник М. П. Нові напрямки вдосконалення споживчих властивостей туристичного взуття. - C. 56-60.
- Шумський О. В., Попович Н. І. Реалізація алгоритму розробки знаків для маркування трикотажного одягу. - C. 61-69.
- Шунькіна О. В. Вплив етапів переробки поліолефінів на формування властивостей полімерних труб із них. - C. 70-73.
- Сирохман І. В. Напрями підвищення стабільності рослинних олій у технологічних процесах і під час зберігання. - C. 74-78.
- Лозова Т. М. Антиоксидантні властивості інноваційних інгредієнтів для харчових продуктів. - C. 79-83.
- Белінська С. О., Левицька С. О., Камєнєва Н. В. Конкурентоспроможність швидкозамороженої капусти броколі. - C. 84-89.
- Решетило Л. І., Лебединець В. Т. Можливості нагромадження рибофлавіну мутантами дріжджів Сandida quillermondii. - C. 90-93.
- Бліщ Р. О., Петришин Н. З., Богославець Н. І., Максимів Т. М. Дослідження якості горілок на мінеральній воді. - C. 94-98.
- Лебединець В. Т., Буряченко Л. Ю., Гірняк Л. І., Донцова І. В. Вплив морських водоростей на поліпшення мінерального складу овочевих консервів. - C. 99-104.
- Лебединець В. Т., Багрій Л. М., Ярошик У. І. Перспективи використання ягідних порошків у виробництві печива та бісквітів. - C. 105-110.
- Хробатенко О. В., Міклашевська Ю. Б., Івченко Д. С. Товарознавче оцінювання якості томатних соків. - C. 111-115.
| 2016 | | Вип. 17
|
|
|
|