Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:Тов./2016/16<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Львівської комерційної академії
.- Львів. Серія товарознавча

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Галик І. С., Семак Б. Д. Роль стандартизації у розвитку вітчизняного товарознавства. - C. 5-11.
  4. Доманцевич Н. І., Шунькіна О. В. Товарознавча класифікація труб для різних інженерних систем. - C. 12-16.
  5. Пелик Л. В. Інноваційні геотекстильні матеріали вітчизняних та західноєвропейських виробників. - C. 17-21.
  6. Затирка М. С., Беднарчук М. С. Напрями формування споживних властивостей взуття у провідних науково-дослідних установах світу. - C. 22-25.
  7. Стефаник М. П., Попович Н. І. Розробка вимог до споживних властивостей туристичного взуття. - C. 26-31.
  8. Демидчук Л. Б. Українська народна іграшка: минуле і сьогодення виробів народних промислів. - C. 32-36.
  9. Пушкар Г. О. Наукові принципи класифікації і формування асортименту інтер’єрного текстилю. - C. 37-42.
  10. Сапожник Д. І., Ніколайчук Л. Г., Терешкевич Н. А. Сучасні тенденції у дизайні та стильовому рішенні одягу молодіжного асортименту. - C. 43-48.
  11. Химич Г. М. Дослідження температурного впливу на процес формування вовняних тканин. - C. 49-52.
  12. Сирохман І. В. Проблеми поліпшення споживних властивостей і стабілізації якості молочного жиру. - C. 53-57.
  13. Кравченко М. Ф., Романовська О. Л., Череп І. П. Вплив борошна "Здоров'я" та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошна. - C. 58-62.
  14. Пересічний М. І., Паламарек К. В. Функціонально-технологічні властивості йодовмісної сировини та екстракту інактивованих дріжджів. - C. 63-68.
  15. Апач М. В., Сидоренко О. В., Романенко О. В. Перспективи харчового використання рапани чорноморської (Rapana Venosa). - C. 69-72.
  16. Колтунов В. А., Шаповал С. Л., Коваль А. В. Фізичні, теплофізичні показники кукурудзи цукрової та інтенсивність зниження температури качанів при охолодженні та заморожуванні. - C. 73-80.
  17. Чорна А. І., Арсеньєва Л. Ю., Шульга О. С. Їстівні плівки – перспективний напрям паковання харчових продуктів. - C. 81-85.
  18. Дейниченко Г. В., Юдічева О. П. Вивчення особливостей накопичення заліза у біофортифікованих томатних овочах. - C. 86-89.
  19. Ощипок І. М. Розробка м’ясних виробів із застосуванням білковмісних рослинних добавок. - C. 90-95.
  20. Гавриляк М. Я. Застосування сенсорного аналізу для м’яса свинини замороженої як основи експертного методу. - C. 96-100.
  21. Гірняк Л. І., Донцова І. В., Лебединець В. Т. Гігієнічні аспекти використання барвників у харчових продуктах. - C. 101-105.
  22. Петришин Н. З., Бліщ Р. О. Перспективні збагачувальні добавки із зародків пшениці для кондитерських виробів. - C. 106-109.
  23. Лебединець В. Т., Буряченко Л. Ю. Розробка рецептури та технології виготовлення овочевих салатів підвищеної біологічної цінності. - C. 110-114.
  24. Родак О. Я. Оцінка антиоксидантних властивостей фруктових та овочевих добавок. - C. 115-118.
  25. Боліла Н. О. Вплив морфометричних характеристик на споживні властивості чорноморської акули катран. - C. 119-122.
  26. Баля Л. В. Аналіз харчової та енергетичної цінності сухих сніданків. - C. 123-126.
  27. Міневич Г. Я. Органолептичні дослідження якості кави різних товаровиробників. - C. 127-130.
  28. Хлопко Т. В. Поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів. - C. 131-133.
  29. Ємченко І. В. Роль експертних досліджень у митній практиці України. - C. 134-137.
  30. Скоробогатий Я. П., Бужанська М. В. Соціальна відповідальність бізнесу як підґрунтя безпеки та охорони праці сучасних підприємств. - C. 138-142.
  31. Семенов А. О., Кожушко Г. М., Дугніст Л. В., Баля Л. В., Саприка О. В. Знезараження води комбінованими методами – УФ-випромінювання в поєднанні з іншими технологіями. - C. 143-148.
2016
Вип. 16
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського