Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:Тов./2016/16<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Львівської комерційної академії.- Львів. Серія товарознавча- Титул.
- Зміст.
- Галик І. С., Семак Б. Д. Роль стандартизації у розвитку вітчизняного товарознавства. - C. 5-11.
- Доманцевич Н. І., Шунькіна О. В. Товарознавча класифікація труб для різних інженерних систем. - C. 12-16.
- Пелик Л. В. Інноваційні геотекстильні матеріали вітчизняних та західноєвропейських виробників. - C. 17-21.
- Затирка М. С., Беднарчук М. С. Напрями формування споживних властивостей взуття у провідних науково-дослідних установах світу. - C. 22-25.
- Стефаник М. П., Попович Н. І. Розробка вимог до споживних властивостей туристичного взуття. - C. 26-31.
- Демидчук Л. Б. Українська народна іграшка: минуле і сьогодення виробів народних промислів. - C. 32-36.
- Пушкар Г. О. Наукові принципи класифікації і формування асортименту інтер’єрного текстилю. - C. 37-42.
- Сапожник Д. І., Ніколайчук Л. Г., Терешкевич Н. А. Сучасні тенденції у дизайні та стильовому рішенні одягу молодіжного асортименту. - C. 43-48.
- Химич Г. М. Дослідження температурного впливу на процес формування вовняних тканин. - C. 49-52.
- Сирохман І. В. Проблеми поліпшення споживних властивостей і стабілізації якості молочного жиру. - C. 53-57.
- Кравченко М. Ф., Романовська О. Л., Череп І. П. Вплив борошна "Здоров'я" та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошна. - C. 58-62.
- Пересічний М. І., Паламарек К. В. Функціонально-технологічні властивості йодовмісної сировини та екстракту інактивованих дріжджів. - C. 63-68.
- Апач М. В., Сидоренко О. В., Романенко О. В. Перспективи харчового використання рапани чорноморської (Rapana Venosa). - C. 69-72.
- Колтунов В. А., Шаповал С. Л., Коваль А. В. Фізичні, теплофізичні показники кукурудзи цукрової та інтенсивність зниження температури качанів при охолодженні та заморожуванні. - C. 73-80.
- Чорна А. І., Арсеньєва Л. Ю., Шульга О. С. Їстівні плівки – перспективний напрям паковання харчових продуктів. - C. 81-85.
- Дейниченко Г. В., Юдічева О. П. Вивчення особливостей накопичення заліза у біофортифікованих томатних овочах. - C. 86-89.
- Ощипок І. М. Розробка м’ясних виробів із застосуванням білковмісних рослинних добавок. - C. 90-95.
- Гавриляк М. Я. Застосування сенсорного аналізу для м’яса свинини замороженої як основи експертного методу. - C. 96-100.
- Гірняк Л. І., Донцова І. В., Лебединець В. Т. Гігієнічні аспекти використання барвників у харчових продуктах. - C. 101-105.
- Петришин Н. З., Бліщ Р. О. Перспективні збагачувальні добавки із зародків пшениці для кондитерських виробів. - C. 106-109.
- Лебединець В. Т., Буряченко Л. Ю. Розробка рецептури та технології виготовлення овочевих салатів підвищеної біологічної цінності. - C. 110-114.
- Родак О. Я. Оцінка антиоксидантних властивостей фруктових та овочевих добавок. - C. 115-118.
- Боліла Н. О. Вплив морфометричних характеристик на споживні властивості чорноморської акули катран. - C. 119-122.
- Баля Л. В. Аналіз харчової та енергетичної цінності сухих сніданків. - C. 123-126.
- Міневич Г. Я. Органолептичні дослідження якості кави різних товаровиробників. - C. 127-130.
- Хлопко Т. В. Поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів. - C. 131-133.
- Ємченко І. В. Роль експертних досліджень у митній практиці України. - C. 134-137.
- Скоробогатий Я. П., Бужанська М. В. Соціальна відповідальність бізнесу як підґрунтя безпеки та охорони праці сучасних підприємств. - C. 138-142.
- Семенов А. О., Кожушко Г. М., Дугніст Л. В., Баля Л. В., Саприка О. В. Знезараження води комбінованими методами – УФ-випромінювання в поєднанні з іншими технологіями. - C. 143-148.
| 2016 | | Вип. 16
|
|
|
|