Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69652/2015/19<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Підприємництво і торгівля : зб. наук. пр..- Львів Pìdpriêmnictvo ì torgìvlâ- Титул.
- Зміст.
- Апопій В. В., Андріїв Н. М. Активізація державної політики підтримки і регулювання торговельного підприємництва. - C. 6-11.
- Мних О. Б. Закордонна і вітчизняна практика розвитку оптової й роздрібної торгівлі і аналіз факторів розвитку торговельних підприємств. - C. 12-17.
- Височин І. В. Логістика як основа процесно-потокового підходу в управлінні товарооборотом підприємств торгівлі. - C. 18-22.
- Бойчук І. В. Планування й організація маркетингової діяльності підприємства в інтернеті. - C. 23-28.
- Валінкевич Н. В. Механізм управління підприємством (організаційно-економічна есенція). - C. 29-33.
- Куцик В. І., Кліпкова О. І. Інтегральна оцінка комерціалізації об’єктів інтелектуальної власності у системі інноваційного розвитку підприємств. - C. 34-37.
- Гаврилюк Г. Є., Данило С. І. Оцінювання ефективності регіональної політики регулювання розвитку роздрібного торговельного підприємництва (на прикладі Закарпатської області). - C. 38-44.
- Krełowska-Kułas M. Wprowadzenie do zarzadzania jakoscia w przedsiebiorstwie. - C. 45-48.
- Гончар О. І. Оптимізація економічного оцінювання потенціалу підприємства. - C. 49-53.
- Должанський А. М., Миска І. В. Особливості проведення переоцінки основних засобів у сучасних умовах господарювання. - C. 54-57.
- Герега О. В. Оцінно-аналітичний інструментарій управління потенціалом фінансово-економічної стійкості торговельного підприємства. - C. 58-62.
- Міценко Н. Г., Градюк Н. М. Контролінг соціальної відповідальності підприємства. - C. 63-66.
- Косарєв М. Г. Досвід Польщі щодо державної підтримки новостворених підприємств малого та середнього бізнесу (стартапів). - C. 67-71.
- Міщук І. П. Сутність та характеристика системи логістики підприємства. - C. 72-76.
- Шалева О. І. Особливості впровадження інструментарію мерчандайзингу в діяльність інтернет-магазинів. - C. 77-81.
- Сашко О. П. Облікова політика підприємства: організаційні аспекти бюджетування витрат. - C. 82-85.
- Гріщенко І. В., Білецька Н. В., Клівіденко Л. М., Циганчук В. А. Оцінка інноваційних кластерних проектів. - C. 86-89.
- Бучко Н. В. Методика обліку предметів прокатного фонду підприємства. - C. 90-93.
- Кузьма Х. В. Облік комісійних операцій підприємства: організаційний аспект. - C. 94-98.
- Барна М. Ю., Семак Б. Б., Семів С. Р. Державне регулювання діяльності споживчої кооперації України. - C. 99-104.
- Яремко І. Й., Пилипенко Л. М. Показники фінансової звітності у трансмісії інформаційного забезпечення механізмів регулювання економіки. - C. 105-109.
- Фомішина В. М. Діалектика об’єктивного і суб’єктивного у плануванні прогресивного розвитку економічних систем. - C. 110-114.
- Домбик О. М. Облік витрат діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу: організаційно-методичний аспект. - C. 115-123.
- Беседін В. Ф., Ковальчук С. П. Сучасна проблематика факторів державного регулювання залучення інвестицій в Україну. - C. 124-128.
- Легенчук C. Ф. Проблеми побудови системи обліково-аналітичного забезпечення управління послугами сімейної медицини: інформаційний аспект. - C. 129-132.
- Міценко Н. Г. Формування інтегрованих економічних систем у сфері товарного обігу. - C. 133-141.
- Мазярко І. С. Особливості формування та реорганізація соціального діалогу в межах створення дієвої системи соціального партнерства у торгівлі. - C. 142-145.
- Попадинець Н. М. Розвиток внутрішнього товарного ринку в умовах імплементації угоди про асоціацію між україною та єс і його вплив на економічну безпеку України. - C. 146-151.
- Аль Ширафi Мохаммед Авад Медична галузь як об’єкт антикризового управління. - C. 152-155.
- Янковий В. О. Економічні аспекти математичного аналізу виробничої функції Кобба-Дугласа і CES-функції. - C. 156-161.
- Рутар Т. С. Інституційні фактори переходу від олігархічного до вільноринкового капіталізму. - C. 162-166.
- Галик І. С., Семак Б. Д. Реалізація програми ринкового нагляду продукції вітчизняного текстильного виробництва. - C. 167-171.
- Лебединець В. Т., Буряченко Л. Ю. Морські водорості – унікальна сировина для збагачення продуктів харчування. - C. 172-175.
| 2015 | | Вип. 19
|
|
|
|