Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69596/2017/35(2.1)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування
: наук.-практичний журн..- Харків

    Ветеринарні науки

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Яценко І. В., Дегтярьов М. О. Петров О. М. – видатний ветеринарно-санітарний експерт. - C. 11-15.
  4. Свириденко Г. В. Бібліографічний огляд підручника професора Харківського ветеринарного інституту О. М. Петрова "М’ясознавство з основами технології м’ясопродуктів" 1932 року видання. - C. 15-19.
  5. Бусол Л. В., Головко Н.П., Бондаревський М. М., Цивірко І. Л. Науково-педагогічна діяльність відомого ветсанексперта Анатолія Михайловича Труша. - C. 19-23.
  6. Цивірко І. Л., Бусол Л. В., Головко Н. П. Життєвий шлях та науково-педагогічна діяльність Югай Ніни Опанасівни. - C. 23-25.
  7. Богатко Н. М., Щуревич Г. П., Сахнюк Н. І., Яценко І. В. Застосування методу мікроструктурного визначення бактерій у м’ясі забійних тварин та м’ясопродуктах. - C. 26-30.
  8. Богатко Н. М., Букалова Н. В., Богатко Л. М. Критерії оцінки якості та безпечності м’ясних продуктів. - C. 30-34.
  9. Богатко Н. М. Загальні принципи щодо запровадження системи простежуваності у кормових та харчових ланцюгах. - C. 34-37.
  10. Бусол Л. В. Вплив комплексу мікро- та макроелементів карбоксилатної форми нанотехнологічного виготовлення на ріст і відтворювальну здатність білих щурів. - C. 38-41.
  11. Бондаревський М. М., Северин Р. В., Богатирьова А. М., Криворотько Р. О. Відповідність рисової крупи, що реалізується в роздрібній торгівлі, вимогам національного стандарту. - C. 42-46.
  12. Букалова Н. В., Богатко Н. М., Яценко І. В., Сердюков Я. К. Аналізування показників безпеки та якості товарної ставкової риби за різного технологічного рівня вирощування. - C. 46-50.
  13. Гачак Ю. Р., Бінкевич В. Я., Гутий Б. В. Ветеринарно-санітарна та технологічна оцінка сиркових мас із кріодобавкою "Гарбуз". - C. 50-54.
  14. Гузеев Ю. В., Гончаренко И. В., Винничук Д. Т. Качественные показатели Musculus longissimus, полученного от буйволов и крупного рогатого скота серой украинской породы. - C. 54-59.
  15. Касяненко О. І., Гладченко С. М., Безрук Р. В., Гніденко Т. Ю. Ретроспективний аналіз частоти виділення Сampylobacter spp. із продукції птахівництва. - C. 59-62.
  16. Кириченко В. М., Яценко І. В., Бусол Л. В. Динаміка живої маси курчат-бройлерів за збагачення раціону комплексом наномікроелементів в аспекті ветеринарно-санітарної експертизи. - C. 62-66.
  17. Лоцкін І. М. Вивчення поширення антибіотикорезистентності Staphylococcus spp. в об'єктах молочних ферм Харківської області. - C. 66-72.
  18. Михайлютенко С. М. Ветеринарно-санітарна експертиза бичків родини Gobiidae за еустронгілідозу. - C. 72-75.
  19. Півень О. Т., Хімич М. С., Щеглюк С. В. Вплив ехінококозу ларвального на ступінь свіжості свинини. - C. 76-78.
  20. Ткачук С. А., Палишнюк К. Ю. Оцінка якості м’яса курчат-бройлерів за хімічним складом після застосування препарату Даноксан-50. - C. 79-83.
  21. Тютюн А. І., Кос’янчук Н. І., Ромас О. І. Ветеринарно-санітарний контроль продуктів забою тварин на Житньому ринку м. Києва. - C. 83-87.
  22. Фотіна Т. І., Петров Р. В., Назаренко С. М., Фотін А. І. Санітарно-мікробіологічні показники риби ураженої опісторхозом та режими її знезараження. - C. 87-91.
  23. Передера С. Б., Передера Ж. О., Щербакова Н. С. Визначення якості та безпеки яловичини при запаленні молочної залози. - C. 91-94.
  24. Яценко І. В., Данілова І. С., Жигалова О. Є., Бережна Н. В. Морфологія гепатопанкреасу равликів, як критеріїв оцінки якості і безпечності продукції. - C. 95-99.
  25. Яценко І. В., Головко Н. П., Бусол Л. В., Цивірко І. Л. Вітамінний і мінеральний склад м’яса курчат-бройлерів за збагачення раціону цитратом наномолібдену та кормовою добавкою "Пробікс". - C. 99-104.
  26. Данкович Р. С., Туманов В. В. Патоморфологічні зміни та деякі аспекти судововетеринарної діагностики отруєнння птахів діазиноном. - C. 105-111.
  27. Яценко І. В., Сердюков Я. К., Богатко Н. М. Проблеми судової експертизи за утоплення тварин (огляд). - C. 111-114.
  28. Яценко І. В., Головко Н. П., Кириченко В. М., Балинян Т. Є., Богатко Н. М., Букалова Н. В., Сердюков Я. К. Експертний випадок дослідження фрагментів тіла лося європейського (Alces alcess l.) за матеріалами досудового розслідування кримінального провадження щодо бракон’єрства. - C. 115-126.
  29. Яценко І. В., Абузнайд Карем Р. С., Головко Н. П., Кириченко В. М. Інформаційні технології для визначення віку і статі великої рогатої худоби за окремими кістками черепа у судововетеринарній експертизі. - C. 127-133.
  30. Довгій Ю. Ю., Фещенко Д. В., Маслак П. В., Іванов В. Ю., Кащук К. М. Ефективнiсть введення в рацiон дiйних корiв концентрату Живина™ у комплексi зоогiгiєнiчних заходiв з годiвлi тварин. - C. 134-138.
  31. Нечипоренко О. Л., Фотіна Г. А., Коваленко І. В. Ефективність застосування Шумерського срібла для передінкубаційної санації яєць. - C. 138-142.
  32. Кулак В. В., Чорний М. В., Петренко А. М., Хмель М. М. Біохімічні показники крові та продуктивні якості кроленят при використанні пробіотика евіталія. - C. 142-145.
  33. Гаркуша С. Є., Медведева М. В. Мікроскопічні зміни у внутрішніх органах поросят за колібактеріозу. - C. 146-149.
  34. Гаркуша С. Є., Олійник І. С. Макроскопічні зміни у деяких внутрішніх органах поросят за ротавірусної інфекції. - C. 149-151.
  35. Забарна І. В., Просяний С. Б. Мікроскопічні зміни у внутрішніх органах курчат-бройлерів за умов надходження фармазину і тилоциклінвету. - C. 152-157.
  36. Панікар І. І., Скрипка М. В., Коломак І. О. Патоморфологічні зміни в органах курей за експерементального зараження культурой E. coli. - C. 157-161.
  37. Ляхович Л. М., Костюк І. О. Целіакія свиней: патогенез, клінічна та патологоанатомічна типізація. - C. 161-165.
  38. Забудський С. М. Проблеми патоморфологічної діагностики отруєння канарок кольорових кантаксантином (огляд). - C. 165-167.
  39. Щетинський І. М., Захар’єв А. В., Ляхович Л. М., Ульяницька А. Ю., Мартєм’янова А. Є. Про лактоелімінацію великої рогатої худоби, хворої на латентну вено-оклюзійну хворобу. - C. 168-171.
  40. Бибен И. А., Зажарский В. В., Сосницкая А. А. Консервирование пробиотической культуры Bac. subtilis штамм BI-12 контактно-сорбционным методом. - C. 172-176.
  41. Петров Р. В., Петрова Н. О. Вивчення стійкості Aeromonas hydrophila до дії фізичних та хімічних факторів. - C. 177-181.
  42. Плис В. М. Диференційна діагностика пастерельозно-аскаридіозного мікст захворювання птиці. - C. 181-187.
  43. Пономаренко Г. В. Епізоотологічні особливості дерматофітозів дрібних домашніх тварин у місті Харкові. - C. 187-190.
  44. Потрясаєва О. О. Епізоотологічний моніторинг інфекційної бурсальної хвороби в птахівничих господарствах південно-східного регіону України. - C. 191-193.
  45. Романишина Т. О., Бегас В. Л., Лахман А. Р. Особливості епізоотології та патогенезу за африканської чуми свиней. - C. 193-197.
  46. Холодний В. В. Діагностика та лікування отитів змішаної етіології у собак. - C. 198-200.
  47. Курман О. В., Скороходова І. Є. Сучасне викладання ветеринарних дисциплін в Липковатівському аграрному коледжі. - C. 201-205.
  48. Бусол Л. В., Головко Н. П., Цивірко І. Л., Бондаревський М. М. Аналіз конкретних ситуацій – альтернативний метод навчання. - C. 205-207.
2017
№ 35(2.1)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського