Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69443/2019/19/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету
: наук. фах. вид..- Мелітополь. Технічні науки

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Самойчук К. О., Ковальов О. О, Борохов І. В., Паляничка Н. О. Аналітичні дослідження енергетичних показників і параметрів якості струминно-щільового гомогенізатора молока. - C. 3-18.
  4. Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Кузнецов В. М., Омельченко О. В., Дейнега Л. Г. Аналіз впровадження мембранних технологій у виробництво пива. - C. 19-26.
  5. Олексієнко В. О. Перспективні технології в промисловому будівництві. - C. 27-31.
  6. Калина В. С., Куянов Ю. Ю., Корсун О. Ю., Грабовська Є. С. Огляд методів сушки плодоовочевої сировини. - C. 32-40.
  7. Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Перекрест Н. Г., Кізілов О. К. Застосування мембранних технологій для виробничої підготовки водних ресурсів. - C. 41-47.
  8. Стручаєв М. І. Підвищення ефективності твердопаливних котлів. - C. 48-54.
  9. Постнов Г. М., Стремоухова А. С., Червоний В. М., Старков В. О., Постнова О. М. Дослідження процесу варіння рибного бульйонуз кісткових анатомічних частин ставкової риби. - C. 55-63.
  10. Михайлик В. С. Визначення структурно-механічних властивостей тіста зі шроту олійних культур. - C. 64-70.
  11. Дейниченко Г. В., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Лазуренко Р. С. Визначення раціональних параметрів процесу термічної обробки під час очищення топінамбура. - C. 71-77.
  12. Янаков В. П. Аналіз основ роботи хлібопекарних, макаронних та кондитерських печей. - C. 78-86.
  13. Змєєва І. М. Сепарація зернових сумішей у повітряному каналі. - C. 87-91.
  14. Зибайло С. М., Карнаух В. О. Оцінка умов експлуатації та антикорозійний захист парової жаровні. - C. 92-101.
  15. Паляничка Н. О. Технологічне обладнання для гомогенізації молока. - C. 102-109.
  16. Ковальов С. В., Сустрєтова А. М, Береславська Л. С. Нова конструкція трубчатого теплообмінника для поліпшення теплообміну в геліосистемах. - C. 110-117.
  17. Науменко О. П., Банник Н. Г., Петренко М. М. Вибір рекуперуємого матеріалу пакувального виробу-трансформеру "зручна упаковка" за концепцією "зручна їжа". - C. 118-124.
  18. Цвіркун Л. О., Цвіркун С. Л. Підвищення ефективності функціонування пристрою сортування яблук шляхом розпізнавання їх характеристик. - C. 125-131.
  19. Харитонова Г. І., Олексієнко В. О. Вплив іонізованого повітряна виробництво ячмінного солоду. - C. 132-138.
  20. Зозуляк О. В., Зозуляк І. А. Впровадження системи НАССР на підприємствах молочної галузі. - C. 139-147.
  21. Гніцевич В. А., Дейниченко Л. Г., Перекрест В. В., Кирильчук С. Л. Інноваційна модель отримання молочно-білкових концентратів на основі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів. - C. 148-155.
  22. Болгова Н. В., Назаренко Ю. В., Перетятько О. Г. Особливості виробництва сиру "Голландський" на потужностях філії "Охтирський сиркомбінат" ПП "Рось". - C. 156-163.
  23. Григоренко О. В., Загорко Н. П. Збереженість біологічної цінності компонентів заморожених ягідних сумішей за тривалого низькотемпературного зберігання. - C. 164-169.
  24. Антонюк І. Ю. Технологія мафінів підвищеної біологічної цінності. - C. 170-178.
  25. Юдіна Т. І., Безрученко О. М., Павлюченко В. О. Обґрунтування складу борошняної сировини у технології безглютенових кексів. - C. 179-187.
  26. Прісс О. П., Коротка І. О., Сердюк М. Є., Сухаренко О. І. Фітонутрієнти базиліку вирощеного в умовах захищеного ґрунту. - C. 188-195.
  27. Медведєва А. О. Борошняні кондитерські вироби з соєвою пастою. - C. 196-201.
  28. Марцин Т. О., Гугайло К. С. Технологія булочки "ранкової" із використанням пшеничних та вівсяних висівок. - C. 202-209.
  29. Васильєва О. О. Інноваційна технологія напівфабрикату з використанням пектиновмісної сировини. - C. 210-216.
  30. Демічковська М. П. Технологія лавашу з використанням нетрадиційної сировини. - C. 217-225.
  31. Калина В. С., Тарабара М. В. Обґрунтування технології виробництва фруктово-овочевих гранул в системі натрію альгінат-кальцію фосфат. - C. 226-231.
  32. Вітряк О. П., Ткаченко Л. В., Серенко А. А. Технологія смузі з використанням харчової композиції з рослинної сировини. - C. 232-239.
  33. Кравченко М. Ф., Романовська О. Л. Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном "Здоров’я" та порошком керобу. - C. 240-247.
  34. Дейниченко Г. В., Листопад Т. С. Вплив водоростевих добавок на масову частку мінеральних домішок у ягідних соусах. - C. 248-254.
  35. Кравченко М. Ф., Рибчук Л. А. Нові види оздоблювальних кондитерських напівфабрикатів. - C. 255-261.
  36. Білоусова З. В., Кліпакова Ю. О. Технологічні властивості зерна інтенсивних сортів пшениці озимої. - C. 262-269.
  37. Вихідні дані.
2019
Вип. 19
т. 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського