Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69443/2018/18/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету
: наук. фах. вид..- Мелітополь. Технічні науки

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Кюрчев С. В., Кюрчева Л. М., Верхоланцева В. О. Визначення важливого фактора якості пшениці у процесі зберігання із застосуванням охолодження. - C. 3-11.
  4. Мікульонок І. О. Конструкції кільцевих насадок масообміних апаратів харчових і споріднених виробництв. - C. 12-21.
  5. Самойчук К. О. Багатократна і багатоступінчаста гомогенізація молока. - C. 22-28.
  6. Дейниченко Г. В., Листопад Т. С., Колісниченко Т. О. Обґрунтування доцільністі використання водоростевої сировини при виготовленні соусів із дикорослих та культивованих ягід. - C. 29-36.
  7. Болгова Н. В. Аналіз молочних сумішей на основі козячого молока. - C. 37-42.
  8. Гончарова О. В., Миколенко С. Ю. Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинника. - C. 43-50.
  9. Постнов Г. М., Червоний В. М., Максименко М. М., Гулий А. В. Спосіб отримання рибного бульйону з кісткових анатомічних частин ставкової риби з використанням ультразвуку. - C. 51-58.
  10. Шамшура М. В., Кузьміна Т. О. Тенденції розвитку текстильної та трикотажної промисловості в Україні. - C. 59-65.
  11. Мельников К. О., Колісниченко Т. О., Савченко А. М., Чернушенко О. О. Розробка технології солодких соусів підвищеної харчової цінності. - C. 66-74.
  12. Божко Н. В., Тищенко В. І., Яковенко Я. М., Пасічний В. М. Перспективи використання регіональної аквакультури у виробництві посічених напівфабрикатів. - C. 75-81.
  13. Прищепов М. А., Иванов Д. М., Прищепова Е. М. Расчёт мощности приводного и тормозного асинхронных двигателей при частотном регулировании скорости в обкаточно-испытательных стендах механических передач. - C. 82-98.
  14. Шинкарук М. В., Кузьміна Т. О. Вирощування і переробка ненаркотичних конопель в Україні. - C. 99-105.
  15. Заморська І. Л. Вплив тривалості затримки з охолодженням на природні втрати маси ягід суниці. - C. 106-111.
  16. Ялпачик В. Ф., Буденко С. Ф., Олексієнко В. О., Червоткіна О. О. Дослідження коефіцієнта тертя гранульованого жому моркви. - C. 112-118.
  17. Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Мельник О. Е., Перекрест В. В. Дослідження фактора концентрації білково-вуглеводної молочної сировини. - C. 119-124.
  18. Димитрієвич Л. Р., Маренкова Т. І. Медико-біологічні дослідження м'ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами. - C. 125-131.
  19. Кондрашина Л. А., Кошель О. Ю., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину. - C. 132-137.
  20. Ломейко О. П., Єфіменко Л. В. Вплив вакуумного охолодження плодів черешні на коефіцієнт втрати маси. - C. 138-146.
  21. Паламарчук І. П., Вітенько Т. М., Паляничка Н. О., Буденко С. Ф., Вершков О. О. Визначення оптимальної геометричної форми отворів поршня-ударника імпульсного гомогенізатора молока. - C. 147-152.
  22. Мельников К. О., Колісниченко Т. О., Мацук Ю. А., Марченко І. М. Сучасні аспекти використання рибної сировиниу технологіях м'ясомістких продуктів. - C. 153-158.
  23. Кошель О. Ю., Кондрашина Л. А., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В., Трофімов Д. О. Аналітичне обґрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину. - C. 159-166.
  24. Саєвич О. В., Чернушенко О. О. Вплив мікрохвильової сушки на структуру желатину. - C. 167-173.
  25. Петриченко С. В., Лобода О. І. Моделювання процесу електрокопчення риби. - C. 174-181.
  26. Харкевич В. Г. Экспериментальное исследование новой конструкции измельчителя ударного действия при разрушении хрупких пищевых материалов. - C. 182-188.
  27. Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Омельченко О. В., Перекрест Н. Г. Апаратурна реалізація виробництва сушених нерибних продуктів моря. - C. 189-195.
  28. Юдіна Т. І., Назаренко І. А. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням вторинної молочної сировини. - C. 196-203.
  29. Калина В. С., Філіпенко Д. В., Мичкань І. С. Аналіз способів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчування. - C. 204-209.
  30. Орловська Ю. В., Трач О. Р. Вплив ультразвукових полів на пористість блоку льоду в установках блочного виморожування. - C. 210-216.
  31. Різниченко Т. А., Ружицька Н. В. Моделювання та методика розрахунку процесу концентрування цукрових розчинів у мікрохвильовому вакуум-випарному апараті. - C. 217-222.
  32. Кошель О. Ю., Мельник О. Ю., Перцевой Ф. В. Використання модифікованого крохмалю у начинках для кондитерських виробів. - C. 223-228.
  33. Перцевой Ф. В., Душенок Д. К., Бідюк Д. О., Маренкова Т. І. Вивчення впливу технологічних чинників на процес структуроутворення розчинів желатину. - C. 229-235.
  34. Змєєва І. М., Бондаренко О. В. Моделювання процесу заповнення банки при гравітаційному методі розливу до зазначеного рівня. - C. 236-245.
  35. Стручаєв М. І., Загорко Н. П., Тарасенко В. Г. Формування заморожених соків. - C. 246-252.
  36. Погорілий С. П. Аналіз тягових показників МЕЗ-330 "Автотрактор". - C. 253-260.
  37. Янаков В. П. Исследование терминологии замеса теста. - C. 261-268.
  38. Гриньова Д. В., Болгова Н. В. Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостями. - C. 269-273.
  39. Самойчук К. О., Левченко Л. В., Циб В. Г. Обґрунтування параметрів отворів поршня пульсаційного гомогенізатора молока. - C. 274-280.
  40. Горбенко О. А., Доценко Н. А., Кім Н. І. Дослідження факторів впливу на процес механічного відокремлення олії. - C. 281-289.
  41. Колтунов В. А., Калайда К. В. Енергетична цінність плодів солодкого перцю залежно від сорту. - C. 290-298.
  42. Прісс О. П., Коротка І. О. Функціонування системи антиоксидантного захисту базиліку залежно від компонентного складу субстрату. - C. 299-305.
  43. Богза В. Г., Горбенко О. А., Доценко Н. А., Норинський О. І., Кім Н. І. Ефективна система зберігання зерна різної вологості в газовому середовищі. - C. 306-311.
  44. Мирненко Ю. П., Бакарджиєв Р. О., Парахін О. О. Виробництво овочів на фермерських городах за новими технологіями. - C. 312-317.
  45. Бойко В. С., Тарасенко В. Г., Муравйов А. М. Визначення параметрів течії в'язко-пластичної рідини при об'ємному формуванні харчових продуктів. - C. 318-325.
  46. Лисенко О. В., Адамова С. В. Аналіз світового досвіду використання відновлюваних джерел енергії. - C. 326-333.
  47. Вихідні дані.
2018
Вип. 18
т. 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського