Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69443/2018/18/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наук. фах. вид..- Мелітополь. Технічні науки- Титул.
- Зміст.
- Кюрчев С. В., Кюрчева Л. М., Верхоланцева В. О. Визначення важливого фактора якості пшениці у процесі зберігання із застосуванням охолодження. - C. 3-11.
- Мікульонок І. О. Конструкції кільцевих насадок масообміних апаратів харчових і споріднених виробництв. - C. 12-21.
- Самойчук К. О. Багатократна і багатоступінчаста гомогенізація молока. - C. 22-28.
- Дейниченко Г. В., Листопад Т. С., Колісниченко Т. О. Обґрунтування доцільністі використання водоростевої сировини при виготовленні соусів із дикорослих та культивованих ягід. - C. 29-36.
- Болгова Н. В. Аналіз молочних сумішей на основі козячого молока. - C. 37-42.
- Гончарова О. В., Миколенко С. Ю. Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинника. - C. 43-50.
- Постнов Г. М., Червоний В. М., Максименко М. М., Гулий А. В. Спосіб отримання рибного бульйону з кісткових анатомічних частин ставкової риби з використанням ультразвуку. - C. 51-58.
- Шамшура М. В., Кузьміна Т. О. Тенденції розвитку текстильної та трикотажної промисловості в Україні. - C. 59-65.
- Мельников К. О., Колісниченко Т. О., Савченко А. М., Чернушенко О. О. Розробка технології солодких соусів підвищеної харчової цінності. - C. 66-74.
- Божко Н. В., Тищенко В. І., Яковенко Я. М., Пасічний В. М. Перспективи використання регіональної аквакультури у виробництві посічених напівфабрикатів. - C. 75-81.
- Прищепов М. А., Иванов Д. М., Прищепова Е. М. Расчёт мощности приводного и тормозного асинхронных двигателей при частотном регулировании скорости в обкаточно-испытательных стендах механических передач. - C. 82-98.
- Шинкарук М. В., Кузьміна Т. О. Вирощування і переробка ненаркотичних конопель в Україні. - C. 99-105.
- Заморська І. Л. Вплив тривалості затримки з охолодженням на природні втрати маси ягід суниці. - C. 106-111.
- Ялпачик В. Ф., Буденко С. Ф., Олексієнко В. О., Червоткіна О. О. Дослідження коефіцієнта тертя гранульованого жому моркви. - C. 112-118.
- Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Мельник О. Е., Перекрест В. В. Дослідження фактора концентрації білково-вуглеводної молочної сировини. - C. 119-124.
- Димитрієвич Л. Р., Маренкова Т. І. Медико-біологічні дослідження м'ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами. - C. 125-131.
- Кондрашина Л. А., Кошель О. Ю., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину. - C. 132-137.
- Ломейко О. П., Єфіменко Л. В. Вплив вакуумного охолодження плодів черешні на коефіцієнт втрати маси. - C. 138-146.
- Паламарчук І. П., Вітенько Т. М., Паляничка Н. О., Буденко С. Ф., Вершков О. О. Визначення оптимальної геометричної форми отворів поршня-ударника імпульсного гомогенізатора молока. - C. 147-152.
- Мельников К. О., Колісниченко Т. О., Мацук Ю. А., Марченко І. М. Сучасні аспекти використання рибної сировиниу технологіях м'ясомістких продуктів. - C. 153-158.
- Кошель О. Ю., Кондрашина Л. А., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В., Трофімов Д. О. Аналітичне обґрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину. - C. 159-166.
- Саєвич О. В., Чернушенко О. О. Вплив мікрохвильової сушки на структуру желатину. - C. 167-173.
- Петриченко С. В., Лобода О. І. Моделювання процесу електрокопчення риби. - C. 174-181.
- Харкевич В. Г. Экспериментальное исследование новой конструкции измельчителя ударного действия при разрушении хрупких пищевых материалов. - C. 182-188.
- Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Омельченко О. В., Перекрест Н. Г. Апаратурна реалізація виробництва сушених нерибних продуктів моря. - C. 189-195.
- Юдіна Т. І., Назаренко І. А. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням вторинної молочної сировини. - C. 196-203.
- Калина В. С., Філіпенко Д. В., Мичкань І. С. Аналіз способів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчування. - C. 204-209.
- Орловська Ю. В., Трач О. Р. Вплив ультразвукових полів на пористість блоку льоду в установках блочного виморожування. - C. 210-216.
- Різниченко Т. А., Ружицька Н. В. Моделювання та методика розрахунку процесу концентрування цукрових розчинів у мікрохвильовому вакуум-випарному апараті. - C. 217-222.
- Кошель О. Ю., Мельник О. Ю., Перцевой Ф. В. Використання модифікованого крохмалю у начинках для кондитерських виробів. - C. 223-228.
- Перцевой Ф. В., Душенок Д. К., Бідюк Д. О., Маренкова Т. І. Вивчення впливу технологічних чинників на процес структуроутворення розчинів желатину. - C. 229-235.
- Змєєва І. М., Бондаренко О. В. Моделювання процесу заповнення банки при гравітаційному методі розливу до зазначеного рівня. - C. 236-245.
- Стручаєв М. І., Загорко Н. П., Тарасенко В. Г. Формування заморожених соків. - C. 246-252.
- Погорілий С. П. Аналіз тягових показників МЕЗ-330 "Автотрактор". - C. 253-260.
- Янаков В. П. Исследование терминологии замеса теста. - C. 261-268.
- Гриньова Д. В., Болгова Н. В. Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостями. - C. 269-273.
- Самойчук К. О., Левченко Л. В., Циб В. Г. Обґрунтування параметрів отворів поршня пульсаційного гомогенізатора молока. - C. 274-280.
- Горбенко О. А., Доценко Н. А., Кім Н. І. Дослідження факторів впливу на процес механічного відокремлення олії. - C. 281-289.
- Колтунов В. А., Калайда К. В. Енергетична цінність плодів солодкого перцю залежно від сорту. - C. 290-298.
- Прісс О. П., Коротка І. О. Функціонування системи антиоксидантного захисту базиліку залежно від компонентного складу субстрату. - C. 299-305.
- Богза В. Г., Горбенко О. А., Доценко Н. А., Норинський О. І., Кім Н. І. Ефективна система зберігання зерна різної вологості в газовому середовищі. - C. 306-311.
- Мирненко Ю. П., Бакарджиєв Р. О., Парахін О. О. Виробництво овочів на фермерських городах за новими технологіями. - C. 312-317.
- Бойко В. С., Тарасенко В. Г., Муравйов А. М. Визначення параметрів течії в'язко-пластичної рідини при об'ємному формуванні харчових продуктів. - C. 318-325.
- Лисенко О. В., Адамова С. В. Аналіз світового досвіду використання відновлюваних джерел енергії. - C. 326-333.
- Вихідні дані.
| 2018 | Вип. 18 | т. 1
|
|
|
|