Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69443/2015/15/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наук. фах. вид..- Мелітополь. Технічні науки- Титул.
- Зміст.
- Ялпачик В. Ф., Стручаев Н. И., Верхоланцева В. О. Планувння експериментальних досліджень процесу охолодження зерна. - C. 3-8.
- Бойко Г. А., Чурсіна Л. А. Конкурентоспроможна змішана пряжа з волокнами льону олійного,як альтернатива імпортованій сировині. - C. 9-15.
- Ялпачик В. Ф., Стручаєв Н. И., Ялпачик Ф. Ю. Підготовка соняшникового лушпиння до брикетування. - C. 16-23.
- Прохорова Н. І., Домбровська О. П., Тіхосова Г. А. Фізико-хімічні властивості целюлозовмісних матеріалів з льону олійного. - C. 24-30.
- Бобирь С. В., Кузьмина Т. О., Тернова Т. І. Перспективи виробництва органічного геотекстилю в Україні. - C. 31-37.
- Тіхосова Г. А., Князев О. В., Тулученко Н. В. Аналіз властивостей геотекстилю, що застосовується у сільському господарстві в Україні та США. - C. 38-47.
- Богданова О. Ф., Головенко Т. Н., Кгязев А. В. Переработка льняной соломы механохимическим способом для получения качественной целюлозы. - C. 48-56.
- Ялпачик О. В., Буденко С. Ф., Самойчук К. О. Дослідження процесів руху зернових часток у робочій камері пальцевої дробарки. - C. 57-64.
- Самойчук К. О., Полудненко О. В., Циб В. Г. Визначення відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача безалкогольних напоїв. - C. 65-72.
- Прісс О. П., Жукова В. Ф. Вибір Оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка. - C. 73-80.
- Сербій Є. К. Методика обґрунтування кількісного складу композицій для дражування насіння. - C. 81-95.
- Атанасова В. В. Зміна властивостей сочевиці під час біоактивації. - C. 96-102.
- Сердюк М. Є. Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах сливи залежно від погодних чинників. - C. 103-111.
- Гвоздєв О. В., Ялпачик О. В. Оптимізація енерговитрат просу подрібнення зерна шляхом вдосконалення конструкції дробарки зерна. - C. 112-120.
- Всеволодов О. М. Раціональний спосіб миття коренеплодів у барабанних мийних машинах. - C. 121-130.
- Березовський Ю. В. Оцінка технічних рішень у виробництві лляної продукції. - C. 131-140.
- Болгова Н. В. Упаковка м'яса в модифіковану атмосферу. - C. 141-146.
- Гриньова Д. В. Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е. - C. 147-151.
- Коляновська Л. М. Порівняльний розрахунок техніко-економічних параметрів екстрактора з електромагнітним інтенсифікатором та технології УЕЛ-1. - C. 152-159.
- Янаков В. П., Ивженко А. В., Антропова Л. Н. Пути повышения эффективности тестомесительных машин. - C. 160-168.
- Максисько О. Р. Вплив поверхнево-активних речовин (ПАР) на гідромеханічні характеристики теплоносія на межі "стінка трубопроводу-вода". - C. 169-174.
- Терзієв С. Г., Ружицька Н. В. Використання мікрохвильових технологій у процесах екстрагування олії кави. - C. 175-180.
- Семко Т. В. Технологія виробництва твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока. - C. 181-186.
- Паляничка Н. О. Визначення основних параметрів і режимів роботи промислового зразка імпульсного гомогенізатора молока. - C. 187-191.
- Вербицький О. М., Князєв О. В. Визначення вологості лляної трести в процесі заготівлі. - C. 192-195.
- Коб'яков С. М., Домбровська О. П. Обробка лляної сировини на потоншувальному механізмі експериментальної технологічної лінії. - C. 196-202.
- Мєняйло-Басиста І. О., Тернова Т. І., Тіхосова Т. І., Тіхосов С. М. Удосконалення процесу механічної обробки стебел трести льону олійного. - C. 203-209.
- Петриченко С. В., Гвоздєв О. В. Біораскладаємі полімерні матеріали для упаковки. - C. 210-216.
- Рожкова Л. Г. Вибір типа вітроустановок для умов України. - C. 217-225.
- Божко Н. В., Тищенко В. І. Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах. - C. 226-233.
- Олексієнко В. О., Фучаджи Н. О., Червоткіна О. О. Дослідження процесу гранулювання відходів на роторних пресах з плоскою матрицею. - C. 234-239.
- Самойчук К. О., Ковальов О. О., Султанова В. О. Якість та енергетична ефективність процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків. - C. 240-248.
- Карпутіна Д. Д., Фролова Н. Е., Королюк К. Є., Мельник І. В. Розроблення ферментованих напоїв на основі цукрового сорго та концентрату яблучного соку. - C. 249-257.
- Бойко Т. Ю. Визначення параметрів процесу сортування продуктів лущення насіння соняшника за допомогою псевдозрідженного шару. - C. 258-263.
| 2015 | Вип. 15 | т. 1
|
|
|
|