Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж61599/2013/140<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
.- Харків

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Тищенко Л. Н., Слипченко М. В. Извлечение легких примесей на конусно-каскадной поверхности.
  4. Машкін М. І., Могутова В. Ф., Богомолов О. В., Токолов Ю. І., Денисенко С. А. Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання.
  5. Бредихін В. В., Тіщенко Л. М., Півень М. В. До питання математичного моделювання процесу вібропневматичного розділення зернових сумішей.
  6. Богомолов А. В., Белостоцкий В. А., Лукьянов И. М. Обоснование параметров ленточно-барабанного механизма высокопроизводительных ленточных норий – элеваторов.
  7. Ольшанский В. П., Ольшанский С. В. Об упрощённом расчёте движения частицы в потоке воздуха.
  8. Шерстюк В. С., Рідний Р. В., Сіняєва О. В. До оцінювання точності визначення показників якості зерна.
  9. Семашко Л. А. Проблеми правового забезпечення профілактики правопорушень в галузі охорони праці, як одного з пріоритетних напрямків впливу на стан виробничого травматизму професійної захворюваності.
  10. Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М. Розроблення технології морозива з козиного молока функціонального призначення.
  11. Рижкова Т. М. Вплив комбінаційних солучень заквашувальної мікрофлори на якість та вихід козиного кисломолочного сиру.
  12. Лобачева Н. Л., Шаніна О. М. Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировини.
  13. Звєрєв В. О., Шаніна О. М. Аналіз ІЧ-спектрів клейковини та тіста з пшеничного хлібопекарського борошна з використанням білкових добавок .
  14. Фоміна І. М., Івахненко О. О., Савіна І. С. Зміна кінематичної в'язкості клейстерізованної борошняної суспензії пшениці під час пророщування зерна, підданого низькотемпературній обробці.
  15. Гурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочних.
  16. Гридякін В. О., Богомолов О. В., Гонтар В. Ю. До розробки технології приготування трести з її перевертанням у процесі вилежки стебел.
  17. Жукова Я. Ф., Перцевий М. Ф., Обозна М. В., Кузнєцова Т. О., Гурський П. В. Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїн.
  18. Обозна М. В., Чаговець В. В., Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В. Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок.
  19. Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Дослідження реологічних характеристик салепу – загусника плодово-ягідних систем.
  20. Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Гапонцева О. В. Локалізація радіонуклідів в господарсько-ботанічних сортах редьки, поширених в Східній Україні.
  21. Дубініна А. А., Летута Т. М., Віннікова В. О. Розробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбуза.
  22. Хацкевич Ю. М., Черевична Н. І., Марченко О. Д. Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої.
  23. Киричук І. І., Мирончук В. Г., Змієвський Ю. Г. Визначення механізму забруднення нанофільтраційних мембран при розділенні молочної сироватки.
  24. Шаповаленко О. І., Харченко Є. І., Фурманова Ю. П., Свиридюк Н. Плющення голозерного вівса.
  25. Козюля І. В., Янюк Т. І., Шаповаленко О. І. Зберігання комбікормів, що містять суху молочну сироватку.
  26. Верещинський О. П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, виробленого з лущеного зерна.
  27. Слободнюк Р. Є., Прасол Д. Ю. Вплив механічної дії на фізико-хімічні властивості олеклейстеризованої крохмальної дисперсії.
2013
Вип. 140
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського