Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43826/2022/10/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian journal of food science
.- Kyiv
Ukrainian journal of food science

  1. Tittle.
  2. Contents.
  3. Food Technology

  4. Mykhalevych A., Polishchuk G., Buniowska-Olejnik M., Tomczynska-Mleko M., Mleko S. Functional and technological properties of protein ingredients in whey ice cream. - C. 125-135.
  5. Bilyk O., Burchenko L., Bondarenko Yu., Vasheka O., Rak V. Application of a multi-component bakery improver in the technology of wheat bread enriched with the mixture of sprouted grains. - C. 136-148.
  6. Shpak V., Marynin A. Influence of electrochemically activated water on the rheological indicators of starch suspensions. - C. 149-160.
  7. Shevchenko A., Litvynchuk S. Protein substances of oat bran and their influence on conformational transformations in dough and bread from wheat flour. - C. 161-170.
  8. Kambulova Yu., Overchuk N., Kohan O. Effects of mono- and disaccharides on fruit gel formation. - C. 171-183.
  9. Processes, equipment and control systems

  10. Baliuta S., Zinkevych P. System analysis of automated power supply control system for a food industry enterprise using a photovoltaic plant and energy storage. - C. 184-199.
  11. Abstracts. - C. 200-205.
  12. Instructions for authors. - C. 206-214.
  13. Editorial page.
2022
Vol. 10
Iss. 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського