Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43826/2016/4/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian journal of food science
.- Kyiv
Ukrainian journal of food science

  1. Title.
  2. Contents.
  3. Kobets O., Arpul O., Dotsenko V., Dovgun I. Use of dietary fibre concentrates in semi-finished biscuits technology. - C. 206-215.
  4. Mariod A. A., Idris Y. M. A., Osman N. M., Mohamed M. A., Sukrab A. M. A., Farag M. Y., Matthaus B. Three Sudanese sorghum-based fermented foods (kisra, hulu-mur and abreh): Comparison of proximate, nutritional value, microbiological load and acrylamide content. - C. 216-228.
  5. Peshuk L., Galenko O., Radzievska I., Bohun V. Development of technology of gerontologic food pastes. - C. 229-335.
  6. Masliichuk O., Paska M. Histological characterics of improving meat chopped semis. - C. 236-247.
  7. Olaoye J. O., Obajemihi O. I., Metiboba T. Ch. Effects of processing methods and packaging materials on the quality attributes of Suya meat. - C. 248-257.
  8. Kuzmin O., Kovalchuk Ya., Velychko V., Romanchenko N. Improvement technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups. - C. 258-275.
  9. Karim O. R., Adebanke B. M., Akintayo O. A., Awoyale W. Physical, chemical and sensory properties of cassava (Manihot esculenta) - sweet potato (Ipomoea batatas) gari. - C. 276-289.
  10. Boda Iu. B., Boda M. C. Observations and results of pathogenic bacteria from untreated freshwater sources. - C. 290-298.
  11. Miedviedieva N. Mayonnaise quality expertise. - C. 299-308.
  12. Borodin V., Tsygankova G. Mathematical model of liquid activization while making breads in domestic breadmaker. - C. 309-315.
  13. Mykhailyk V., Lementar S., Yakobchuk R., Skrynnyk Y., Semenko R. Wheat grain drying kinetics in a thin layer. - C. 316-326.
  14. Volchyn I., Haponych L. Engineering method for calculating the parameters of flue gas parameters of coal-fired thermal power plants based on solid fuel characteristics. - C. 327-338.
  15. Shvets P., Toropenko A., Naumenko I., Sher H. W. Mathematical modeling in CAD elements vehicles food and chemical industry. - C. 339-349.
  16. Dragan O., Berger A. Methodology of estimation of system efficiency of personnel management on the enterprises of meat processing industry. - C. 350-359.
  17. Abstracts. - C. 360-375.
  18. Instructions for authors. - C. 376-381.
  19. Сontents of Volume 4. Year 2016. - C. 382-384.
2016
Vol. 4
Iss. 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського