Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж43826/2016/4/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ukrainian journal of food science.- Kyiv Ukrainian journal of food science- Title.
- Contents.
- Kobets O., Arpul O., Dotsenko V., Dovgun I. Use of dietary fibre concentrates in semi-finished biscuits technology. - C. 206-215.
- Mariod A. A., Idris Y. M. A., Osman N. M., Mohamed M. A., Sukrab A. M. A., Farag M. Y., Matthaus B. Three Sudanese sorghum-based fermented foods (kisra, hulu-mur and abreh): Comparison of proximate, nutritional value, microbiological load and acrylamide content. - C. 216-228.
- Peshuk L., Galenko O., Radzievska I., Bohun V. Development of technology of gerontologic food pastes. - C. 229-335.
- Masliichuk O., Paska M. Histological characterics of improving meat chopped semis. - C. 236-247.
- Olaoye J. O., Obajemihi O. I., Metiboba T. Ch. Effects of processing methods and packaging materials on the quality attributes of Suya meat. - C. 248-257.
- Kuzmin O., Kovalchuk Ya., Velychko V., Romanchenko N. Improvement technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups. - C. 258-275.
- Karim O. R., Adebanke B. M., Akintayo O. A., Awoyale W. Physical, chemical and sensory properties of cassava (Manihot esculenta) - sweet potato (Ipomoea batatas) gari. - C. 276-289.
- Boda Iu. B., Boda M. C. Observations and results of pathogenic bacteria from untreated freshwater sources. - C. 290-298.
- Miedviedieva N. Mayonnaise quality expertise. - C. 299-308.
- Borodin V., Tsygankova G. Mathematical model of liquid activization while making breads in domestic breadmaker. - C. 309-315.
- Mykhailyk V., Lementar S., Yakobchuk R., Skrynnyk Y., Semenko R. Wheat grain drying kinetics in a thin layer. - C. 316-326.
- Volchyn I., Haponych L. Engineering method for calculating the parameters of flue gas parameters of coal-fired thermal power plants based on solid fuel characteristics. - C. 327-338.
- Shvets P., Toropenko A., Naumenko I., Sher H. W. Mathematical modeling in CAD elements vehicles food and chemical industry. - C. 339-349.
- Dragan O., Berger A. Methodology of estimation of system efficiency of personnel management on the enterprises of meat processing industry. - C. 350-359.
- Abstracts. - C. 360-375.
- Instructions for authors. - C. 376-381.
- Сontents of Volume 4. Year 2016. - C. 382-384.
| 2016 | Vol. 4 | Iss. 2
|
|
|
|