Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2019/8/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian food journal
.- Kyiv
Ukrainian Food Journal

  1. Title.
  2. Contents.
  3. Editorial. - C. 447.
  4. Sukmanov V., Hanjun M., Li Y. Effect of high pressure processing on meat and meat products. A review. - C. 448-469.
  5. Kocatepe D., Altan C., Turan H. Comparison of fatty acids, lipid quality index and amino acid profiles of whiting (Merlangius merlangus euxinus Nordman, 1840) meat and roe during fishing season in Black Sea. - C. 470-486.
  6. Osterhout A., Carr C., Johnson D. Effect of packaging type and storage temperature on the quality characteristics of beef longissimus lumborum and triceps brachii muscles aged for extended storage postmortem. - C. 487-502.
  7. Sychevsky M., Oliynychuk S. Lignin-cellulosic biomass delignification for methylated alcohol production. - C. 503-511.
  8. Jukic M., Komlenic K., Mastanjevic K., Mastanjevic K., Lucan M., Popovici C., Nakov G., Lukinac J. Influence of damaged starch on the quality parameters of wheat dough and bread. - C. 512-521.
  9. Bozhko N., Tishchenko V., Pasichnyi V., Svyatnenko R. Analysis of the effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads. - C. 522-532.
  10. Chochkov R., Zlateva D., Dushkova M., Topleva S. Effect of hydrocolloids on some properties of dough and quality of gluten-free bread enriched with whey protein concentrate. - C. 533-543.
  11. Oseyko M., Sova N., Lutsenko M., Kalyna V. Chemical aspects of the composition of industrial hemp seed products. - C. 544-558.
  12. Hadjikinova R., Stankov S., Popova V., Ivanova T., Stoyanova A., Mazova N., Marudova M., Damyanova S. Рhysicochemical and textural properties of reduced sugar jellies from Physalis peruviana L. fruit. - C. 560-570.
  13. Grek O., Onopriichuk O., Tymchuk A. Biological value in milk-protein concentrates with malt ingredients. - C. 571-583.
  14. Nykyforov R., Korenets Y., Frolova N., Kuzmin O. Determination of the effect of calcium chloride on sodium alginate on the restructuring of fish products. - C. 584-596.
  15. Litvyak V., Sysa A., Batyan A., Kravchenko V. Features of the formation of taste sensations. - C. 597-619.
  16. Kryvoplias-Volodina L., Gavva O., Hnativ T., Rivna K. Investigation of ejection process in mechatronic functional modules of packaging machines. - C. 620-633.
  17. Myronchuk V., Obodovych O., Sydorenko V. Influence of discrete-pulse energy input on the distribution of plant biomass. - C. 634-644.
  18. Pozdniakova E., Pozdniakov V., Brench A. Development trends and risk factors of meat global exports. - C. 645-658.
  19. Анотації. - C. 659-671.
  20. Instructions for authors. - C. 672-677.
  21. Вихідні дані.
2019
Vol. 8
Issue 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського