Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2019/8/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian food journal
.- Kyiv
Ukrainian Food Journal

  1. Title.
  2. Contents.
  3. Bazhay-Zhezherun S., Simakhina G., Bereza-Kindzerska L., Naumenko N. Qualitative indicators of grain flakes of functional purpose. - C. 7-17.
  4. Zabolotets A., Litvyak V., Yermakou A., Ospankulova G. Morphological characteristics of starch granules of Eastern and Central European potato varieties (Solanum Tuberosum). - C. 18-33.
  5. Ivanova T., Popova V., Mazova N., Stoyanova A., Damyanova S. Extracts from physalis leaves (Physalis peruviana L.) for prospective application in medicine and cosmetics. - C. 34-44.
  6. Rege S.A., Arya M., Momin Sh.A. Structure activity relationship of tautomers of curcumin: a review. - C. 45-60.
  7. Yukalo V., Krupa O., Storozh L. Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides. - C. 61-69.
  8. Polumbryk M., Shestel O., Yatsenko O., Yuschenko N., Kuzmyk U. Surface morphology of soybean, pea, whey protein isolates, and their dried gels. - C. 70-79.
  9. Nosenko T., Vovk G., Koroluk T. Effect of hydrolytic enzymes pretreatment on the oil extraction from pumpkin seeds. - C. 80-88.
  10. Yudina T., Gnitsevych V., Nazarenko I. Substantiation of rational modes of semi-finished milk-plant stuffings freezing. - C. 89-98.
  11. Pirog T., Beregova K., Geichenko B., Stabnikov V. Application of surface-active substances produced by Nocardia vaccinii ІМВ В-7405 for the treatment of vegetables. - C. 99-109.
  12. Skrotskyi S., Voychuk S., Khomenko L., Vasyliuk O., Pidgorskyi V. Influence of nanoparticles on the solventogenesis of bacteria Сlostridium beijerinckii ІМV В-7806, Clostridium acetobutylicum ІМV В-7807. - C. 110-118.
  13. Huliienko S., Leshchenko O. Influence of operating pressure on concentration polarization layer resistance in revers osmosis. - C. 119-132.
  14. Mazurenko O., Kharchenko L., Kolomiets D., Mazurenko O. Method of thermometric determination of thermophysical characteristics of thermolabs materials. - C. 133-154.
  15. Strelchenko L., Dubkovetskyi I., Malezhyk I. Influence of differential heat treatment on foodstuffs with apples obtained by the convection-thermoradiation method of drying. - C. 155-168.
  16. Kaletnik H., Lutsiak V., Melnichuk O., Dovhan Yu., Malicki M. Organizational basis of the development of innovative functional food products by the Ukrainian enterprises of deep walnut processing. - C. 169-180.
  17. Jurkenaite N., Paparas D. Lithuanian carrot market: production, foreign trade, and price transmission issues. - C. 181-193.
  18. Abstracts. - C. 194-206.
  19. Instructions for authors. - C. 207-212.
  20. Вихідні дані.
2019
Vol. 8
Issue 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського